Къде в Пловдив??? - 12

• 72 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Може би ще се насоча към тях, но все пак исках да проверя и други възможности. Не съм наясно как са цените и затова не мога да преценя дали тяхната оферта е ок.

Качеството им е чудесно. И аз препоръчвам Колори Peace

# 61
  • Пловдив
 Simple Smile

# 62
  • до Пловдив
запис

# 63
Не съм от града и искам да попитам - халите и магазините по главната до колко часа работят. За МОЛ-а е ясно, но за тях не знам.  Blush

# 64
Повечето магазини са до 20.00

# 65
Благодаря, трябва ми тъмно син панталон, гледах в Дафне хубави и в Манго - но там са по-спортни. Изчистен, прав. Но времето ми е ограничено и не знам, в кои други магазини да потърся Flutter

# 66
  • Пловдив
До колкото прочетох склада зад Каменница няма да работи днес ?!
 Следователно утре трябва да се посети !
Aaaa, работи, работи...  hahaha
не ме свъртя и се разходих с дреболината до там. Голямо ровене пада. В интерес на истината... първите няколко неща, които хванах бяха хубави, но нещо още не бях наясно със системата. Подминах ги, сакън да не изпусна нещо друго. Като се върнах за тях, щото по-хубаво не намерих... ги нямаше  Cry Или някой ги е взел или дълбоко затрупани Confused Та накрая пак трябваше да ровя, че да не си излезнем с празни ръце след толкова мотня... но вече беше с компромис . Ама нищо де  Mr. Green Пак ще се пробвам някой ден, ама ако има как да съм без дете...  Mr. Green

# 67
# 68
Търся сандали 36 и 33 номер, естествена кожа /и отвътре/. Предпочитам на К&К.
Дали има в Мечо Пух? 

Бенджи,вчера имаше хубави сандалки,кожени отвсякъде,за 35 лв.Моите момчета са с по-малки номера,но може и да има големи,звънни им и ги питай  Hug

# 69
Благодаря, трябва ми тъмно син панталон, гледах в Дафне хубави и в Манго - но там са по-спортни. Изчистен, прав. Но времето ми е ограничено и не знам, в кои други магазини да потърся Flutter

Дика, Елизабет, Кенсол - всички са на Главната.

За щори някой питаше в предната тема. Мога да препоръчам Кралев и горещо да НЕ препоръчам Стилпласт.

# 70
dunaika  bouquet
Дика се сетих къде е, но Елизабет и Кенсол - не. На самата главна ли са или в пресечка Blush

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:09 от antonija

# 71
dunaika  bouquet
Дика се сетих къде е, но Елизабет и Кенсол - не. На самата главна ли са или в пресечка Blush
Райко Даскалов  Peace
Малко по-нагоре от Халите са, от лявата страна.

# 72
dunaika  bouquet
Райко Даскалов  Peace
Малко по-нагоре от Халите са, от лявата страна.

Така наречената Малка главна, т.е. след Джумаята още надолу.

# 73
Някой знае ли къде в Пловдив /в коя от големите хранителни вериги/ могат да се намерят аспержи?

# 74
  • Пловдив
здравейте момичета,днес попаднах на ето това сайтче http://www.sibilastyle.com/products.php?category=37&page=2
искам да питам имате ли идея каде се продават в Пловдив бижута с елементи сваровски.Харесах си няколко неща от тук но  ми е малко странно да поръчам без да съм видяла .Не че са кой знае колко скъпи но...

Общи условия

Активация на акаунт