Къде в Пловдив??? - 12

• 72 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви момичета Heart Eyes

# 76
Някой знае ли къде в Пловдив /в коя от големите хранителни вериги/ могат да се намерят аспержи?

Виждала съм в Метро и в Кауфланд.

# 77
здравейте момичета,днес попаднах на ето това сайтче http://www.sibilastyle.com/products.php?category=37&page=2
искам да питам имате ли идея каде се продават в Пловдив бижута с елементи сваровски.Харесах си няколко неща от тук но  ми е малко странно да поръчам без да съм видяла .Не че са кой знае колко скъпи но...
В подлеза на Тримонциум.

# 78
Момичета не съм влизала скоро и нямах време да ви прочета...много пишете ooooh!
Искам да ви питам някой от вас знае ли дали мога да си намеря надуваеми играчки,които не са токсични,без фталати ...дори и да не е от Пловдив?

# 79
  • Пловдив
здравейте момичета,днес попаднах на ето това сайтче http://www.sibilastyle.com/products.php?category=37&page=2
искам да питам имате ли идея каде се продават в Пловдив бижута с елементи сваровски.Харесах си няколко неща от тук но  ми е малко странно да поръчам без да съм видяла .Не че са кой знае колко скъпи но...
В подлеза на Тримонциум.

Магазин на "Сваровски" има в Мол-а и в Сити център на втория етаж.Иначе такива като показаните в сайта има точно в подлеза на Тримонциум Peace

# 80
  • Пловдив
благодаря утре ако времето е подходящо ще се разходя до там.

# 81
Аз ли изпуснах момента какво ли...ама не разбрах как точно се стига до този склад до бирената? Някой лекичко да ми помогне, моля:)
Може би карта ако имате адреса? Верно ще има форумска среща там Laughing

# 82
  • Пловдив
Аз ли изпуснах момента какво ли...ама не разбрах как точно се стига до този склад до бирената? Някой лекичко да ми помогне, моляSimple Smile
Може би карта ако имате адреса? Верно ще има форумска среща там Laughing

Ако не се лъжа по картата ул. Иларион Макариополски е улецата, на която се намира склада, точно тази на гърба на бирената фабрика. На кръстовището на Източен и Богомил завивам наляво по Богомил в посока П.Д.Петков, идвайки от Макдоналдс, веднага завивам в първата пресечка надясно покрай хотел Норис и малко по-надолу се намира склада. Има една глуха уличка, която минава точно покрай оградата на бирената, та преди нея има един портал, има пазач на него. Точно там се намира склада, вътре не пускат с коли, но паркирах наблизо. Попитайте за склада за дрехи и пазача щи ви упъти, вижда се от портала, има кашони отпред. На много лесно място е, лесно ще се ориентирате.

това е обяснението на мамасветла-мисля че като отидеш зад бирената ще го видиш склада-няма как да се пропусне

# 83
Супер, много ти благодаря:)))Желая ти богат улов от склада Laughing

# 84
  • Пловдив
Момичета, да ви питам - търся жена да ми помага с децата. Ако можете да ми препоръчате някоя (за предпочитане от Кючук Париж)?

# 85
  • Пловдив
Здравейте, момичета и аз да попитам: знаете ли в кое фото могат да ми принтират снимка с размер А3 или 30 на 35 см?
И още, къде да намеря рамка за нея , но по- евтина?

# 86
Pobeditelka,провери във Фото Пинк.
Рамки съм си купувала от JYSK-а(до МЕТРО),има различни размери,на хубава цена.

# 87
Здравейте, момичета и аз да попитам: знаете ли в кое фото могат да ми принтират снимка с размер А3 или 30 на 35 см?
И още, къде да намеря рамка за нея , но по- евтина?

най-евтино би ти излязло да купиш готова рамка от Бриколаж, не където ги правят, а готова
и по другите строителни има готови рамки
иначе ако ти правят - пак не бриколаж, защото там е скъпо, с най-евтиния алуминиев профил

Момичета, да ви питам - търся жена да ми помага с децата. Ако можете да ми препоръчате някоя (за предпочитане от Кючук Париж)?
мога да препоръчам жената, която гледаше моето момче, наистина е съвестна, но е по-строга, то всички са по-строги от мен, така че не мога да съм критерий. Освен това е вече шейсет и кусур годишна и може само с едно дете. Иначе е от Кичук Париж и може да се разчита на нея на 100%, изключително интелигентна жена и съвестна.

# 88
  • Пловдив
Благодаря ви много   bouquet

# 89
  • Пловдив

Колко са големи децата? И за колко часа на ден става дума?

Имам две приятелки, които гледат деца, но не знам дали са ангажирани в момента...

Общи условия

Активация на акаунт