Къде в Пловдив??? - 12

• 72 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
И аз се интересувам от добри масажи - класически, лечебни и пр. Преди години попаднах съвсем случайно на много свястна жена в салон ДИВА - беше на ул. ген. Данаил Николаев, сега не знам. Бях при нея на антицелулитен масаж, ефекта от който почувствах веднага!! Когато пак реших да я потърся, вече не работеше там. Намерих на друго място, момичето- масажистка с дългогодишен уж опит, такова мачкане и силов масаж правеше, че освен синини, друг ефект нямах Wink. Ако някой е останал доволен и има координати - нека сподели Simple Smile

Аз и преди съм писала за едно момче- Живко.Невероятен масажист ( поне в моите очи и  на  тези,  на които съм го препоръчвала)!
Масажът е между 60-90 мин.До сега съм правила при него само лечебния масаж.Започва от петите, та чак  до масаж и на скалпа.
Ето тел : 0889/305828

# 121
  • В царството на мечтите
 Embarassed

# 122
И аз се интересувам от добри масажи - класически, лечебни и пр. Преди години попаднах съвсем случайно на много свястна жена в салон ДИВА - беше на ул. ген. Данаил Николаев, сега не знам. Бях при нея на антицелулитен масаж, ефекта от който почувствах веднага!! Когато пак реших да я потърся, вече не работеше там. Намерих на друго място, момичето- масажистка с дългогодишен уж опит, такова мачкане и силов масаж правеше, че освен синини, друг ефект нямах Wink. Ако някой е останал доволен и има координати - нека сподели Simple Smile

първо правило, не се доверявай на измислени салони.

аз ходя в болницата на колелото на гарата, 3-етаж, рехабилитация, обичени професионалиски са. работят и събота и неделя
цял гръб 20 мин. 10 лв... всяка седмица и съм като нова.

# 123
  • Пловдив
xamelion ,предполагам,че е с предварително записване.Телефонче може ли

# 124
xamelion ,предполагам,че е с предварително записване.Телефонче може ли

няма записване, аз лежах в кардиологията и се запознах на място с тях. сега се уговарям всеки път за следващият.
до миналата седмица ходих през ден- работят от 7 до 19. събота и неделя до 14
за протокол все пак само две от трите рехабилитаторки правят масаж.
най съм доволна от Роси.

ако все пак държите за телефон, в понеделник пак ще ходя и ще им поискам.

не са върнали никой до сега  bowuu

# 125
  • Пловдив
ааа щом става и на място да се отиде-супер

# 126
Да, с телефон ще е прекрасно, пък и вече ще знаят момичетата, че ще бъдат потърсени от непациенти на болницата, иначе биха се учудили(...).

# 127
  • до Пловдив
препоръчайте ми заведения в центъра за среща на випуск мислехме да е в рая но приемам и други заведения единственото ни условие е да не искат капаро ако може да ми помогнете
незнам и за раята как стои въпроса дали искат капаро  newsm78

# 128
Момичета, вие хубаво ми препоръчахте магазини, но работят ли в неделя - халите, Кенсол, Дика, Дафне? Blush

# 129
Момичета, вие хубаво ми препоръчахте магазини, но работят ли в неделя - халите, Кенсол, Дика, Дафне? Blush

Само за Кенсол не съм сигурна,останалите които си изброила работят със сигурност   Peace

# 130
# 131
Ресторант Рая искат капаро 100%, не знам сега покрай кризата може и да са променили условията, но миналата година си искаха
Комплект за фокуси за деца - Джъмбо - има и ДВД с обяснения, което е най-важното, защото на комплектите, които досега сме имали 90 страници изписано с инструкции, 10 рисунки за едно движение и ако си нямаш друга работа чети и разучавай. Половин фокусник станах покрай един такъв комплект. Мерси съм без ДВД вече, не взимам, живи и здрави да са хората, които са го измислили.

# 132
  • Пловдив
Каспър, може ли да ме ориентираш за цени?

# 133
Каспър, може ли да ме ориентираш за цени?

този комплект с двд - 39 лв.

# 134
Къде мога да намеря по-специфични индийски подправки?

Общи условия

Активация на акаунт