Къде в Пловдив??? - 12

• 72 670
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Взимаш една седалка от Чиполино за 12 лв и си готова
Няма какво да му мислиш

Ха, и аз това имах предвид. Само че нашите са такива. Много са им удобни и без тях не искат да пътуват. Дъщеря ми е по-голяма от Ивайло, но е по-дребна 117 см и 19 кг. Ами, честно, не си представям как мога да я навра в столче.

# 196
Някой знае ли по кое време са манифестациите за 24 май на Главната?

# 197
Някой знае ли по кое време са манифестациите за 24 май на Главната?
По спомен миналата година започнаха в 11
Още от10 ги бяха строили децата долу пред Александър Іви и от долната страна на Главната започнаха.

# 198
  • в обкръжаващия ме хаос
Взимаш една седалка от Чиполино за 12 лв и си готова
Няма какво да му мислиш
И аз това препоръчам. Синът ми нямаше 4 год. като го сложих на такава седалка и до миналата година беше на нея, сега е на 7 и половина почти.

# 199
  • Пловдив
Днес ходих до ДМ и търсих от кристалите против изпотяване, но ми казаха, че вчера един господин е изкупил всичките налични количества. Rolling EyesНие купихме столче до 18 кг, но май трябваше до 36 кг, като ви чета, ама пусто като слушам продавачите, че за тази възраст било по-безопасно, пък не знам си какви тестове и т.н.Те са прави, но аз я возя предимно в града и докато вземем да пътуваме на по-дълги растояния по-често и ще трябва да го сменям с такова до 36 кг.

# 200
  • Пловдив
 Mr. Green Joy Това беше моя колега  hahaha Имаше още толкова да взима, ама нямаха толкова в наличност. Ние нали преди събирахме повечко хора за общи поръчки от София, ама като разбрахме, че има по-лесен и по-евтин вариант... Ей, на изкупихме магазина  Mr. Green
Казаха, че другата седмица ще заредят. Предполагам ще си предвидят заявените още бройки от колегата и ще има достатъчно  Peace

# 201
Момичета, знае ли някой аптека, където се продава пречистен бял восък? (Искам да си правя домашен крем за лице.) Четох, че го продават в аптеките, където приготвят лекарства. В един друг форум имаше пост от преди 2-3 години на момиче, което пише, че имало в аптеката с/у Верди в уличката до радиото и телевизията, но там казаха, че не продават такова нещо.. Идеи? А в кои аптеки всъщност бъркат лекарства? Май в тази до бившия Азия до тунела?

# 202
Ellie, на мен са ми "бъркали" лекарство в аптеката на Л.Каравелов срещу НОИ и преди доста време в аптеката срещу входа на ВМИ, но дали имат пречистен восък не знам. А ти боракс търсила ли си, че май и той е нужен за домашен крем?

# 203
  • Пловдив
Бенита, да ми оставите едно флаконче HugБлагодаря ти за информацията, пак ще потърся другата седмица.А пробвахте ли ги и дали има ефект  Laughing

# 204
Момичета,аз пак да ви питам,кажете ми хубави заведения тип ресторант,където можем да отидем с нашият маник и да има къде да играе,независимо дали е детска плошадка или просто голямо пространство за игра...но да няма фонтани,водапади,рекички и т.н.Все такива ни се падат...и няма къде да идем с дечко където и на него и нас да ни е ок

# 205
Момичета,аз пак да ви питам,кажете ми хубави заведения тип ресторант,където можем да отидем с нашият маник и да има къде да играе,независимо дали е детска плошадка или просто голямо пространство за игра...но да няма фонтани,водапади,рекички и т.н.Все такива ни се падат...и няма къде да идем с дечко където и на него и нас да ни е ок
Уф, като гледам колко сте големи, то и заведение с детска площадка не става - пак ще тичаш след него и няма да може да седнеш. Иначе аз съм фенка на противошоковата площадка на Новотела, има и кафене с топла кухня  Peace

# 206
Уф, като гледам колко сте големи, то и заведение с детска площадка не става - пак ще тичаш след него и няма да може да седнеш. Иначе аз съм фенка на противошоковата площадка на Новотела, има и кафене с топла кухня  Peace

Противошокова площадка!?

# 207
Противошокова площадка!?

Това е гумена или от подобно покритие настилка, която предпазва децата при падане, тоест не е асфалт или плочки!  Peace

# 208
Тя valinia_ruska много добре я знае настилката, но не подозира какво шоково име сте й сложили. Joy

# 209
zdraveite,
iskame da vi saob6tim,4e imame novo zarejdane!Zapovqdaite da razgledate!!!

Общи условия

Активация на акаунт