Къде в Пловдив??? - 12

• 72 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Някой да знае къде може да се намери червен восък (трябва ми да запечатам няколко бутилки с ракия  Laughing)

# 211
  • Пловдив
Можеш да си разтопиш червена свещ... Grinning

# 212
Момичета,аз пак да ви питам,кажете ми хубави заведения тип ресторант,където можем да отидем с нашият маник и да има къде да играе,независимо дали е детска плошадка или просто голямо пространство за игра...но да няма фонтани,водапади,рекички и т.н.Все такива ни се падат...и няма къде да идем с дечко където и на него и нас да ни е ок
Уф, като гледам колко сте големи, то и заведение с детска площадка не става - пак ще тичаш след него и няма да може да седнеш. Иначе аз съм фенка на противошоковата площадка на Новотела, има и кафене с топла кухня  Peace

И аз като гледам вьрзстта на детето не мога да се сетя за такова. На новотела е добре, но там ходят и по-големи дечица, така че пак ще трябва да го наглеждаш  Confused

# 213
Ellie, на мен са ми "бъркали" лекарство в аптеката на Л.Каравелов срещу НОИ и преди доста време в аптеката срещу входа на ВМИ, но дали имат пречистен восък не знам. А ти боракс търсила ли си, че май и той е нужен за домашен крем?

Мерси, Veniz! А какво представлява това боракс? Нещо от гугъл не успях да добия представа.. разбрах само, че се използва срещу хлебарки и за лакиране на дърво..  Grinning

# 214
Здравейте ,знае ли някой аптеки които работят със зелени рецепти

# 215
Здравейте ,знае ли някой аптеки които работят със зелени рецепти

последно преди 5 години съм имала вземане даване с такива рецепти и не се сещам за аптека, която да са ни върнали
от тогава ако нещо се е променило, може, но преди 5 год всички аптеки си изпълняваха такива рецепти - те са в 2 копия, има някакъв регистър и второто копие оставаше в аптеката - по мой спомен
по-скоро не всички лекари могат да предписват със зелени рецепти, но големите аптеки всички изпълняват

# 216
Благодаря Каспър  bouquet

# 217
Ellie-A , аз просто предположих, че ще ти трябва и боракс, който е съставка на доста рецепти за домашни кремове за лице. Стана ми любопитно дали си го търсила, ама явно не ти е необходим.

# 218
здравейте,

мамита интересува ме къде мога да намеря външни играчки на едро. Интересуват ме детска пързалка,люлка,клатушка и изобщо такъв тип съоръжения. Това лято дойде време да обзаведем двора и ще ви бъда много благодарна ако ме насочите.Бях чувала за някакви складове ама пусто... не се сещам Thinking

Разчитам на вас,за да не ме линчуват дребните. А и ако може да ми кажете от къде мога да им взема малък надуваем замък-батут или пък басейн с топки,тогава вече направо ще ви черпя!!!
Решила съм да им направя двора,такъв,че да не ме мъкнат от къщата това лято,тъй като си и местя офиса в къщи за през топлите месеци,в които няма кои да ги гледа.

# 219
  • Пловдив
Наскоро мернах някакъв офис в този район, на който пишеше Оборудване за детски центрове, но за името ще те излъжа. Може би ще ти свърши работа. Там има едни по-нови блокове, между тях има офиси и магазинчета.

# 220
Момичета,аз пак да ви питам,кажете ми хубави заведения тип ресторант,където можем да отидем с нашият маник и да има къде да играе,независимо дали е детска плошадка или просто голямо пространство за игра...но да няма фонтани,водапади,рекички и т.н.Все такива ни се падат...и няма къде да идем с дечко където и на него и нас да ни е ок
Уф, като гледам колко сте големи, то и заведение с детска площадка не става - пак ще тичаш след него и няма да може да седнеш. Иначе аз съм фенка на противошоковата площадка на Новотела, има и кафене с топла кухня  Peace
Абе аз съм съгласан да тичам след него,ама все пак да има нещо-двор,площадка,а не улица с коли или само голи плочи Grinning
Ама ми се иска да е нещо по ресторантско,може и тип механа,кръчма,а не само кафета

# 221
Гребеца - голяма зелена поляна, може да си се гоните на воля, има и деца много за пейзажа

# 222
здравейте,

мамита интересува ме къде мога да намеря външни играчки на едро. Интересуват ме детска пързалка,люлка,клатушка и изобщо такъв тип съоръжения. Това лято дойде време да обзаведем двора и ще ви бъда много благодарна ако ме насочите.Бях чувала за някакви складове ама пусто... не се сещам Thinking

Разчитам на вас,за да не ме линчуват дребните. А и ако може да ми кажете от къде мога да им взема малък надуваем замък-батут или пък басейн с топки,тогава вече направо ще ви черпя!!!
Решила съм да им направя двора,такъв,че да не ме мъкнат от къщата това лято,тъй като си и местя офиса в къщи за през топлите месеци,в които няма кои да ги гледа.

Аз ти препоръчвам склада на Мони в търговиите на Брезовска-те по-добре ще ти обяснят къде са по телефона.
Номера на склада е 954035. Тук им е сайта: http://moni.bg/eshop/

Дано съм била полезна:)

# 223
Ellie-A , аз просто предположих, че ще ти трябва и боракс, който е съставка на доста рецепти за домашни кремове за лице. Стана ми любопитно дали си го търсила, ама явно не ти е необходим.

Сега като каза наистина има боракс в едната рецепта, която имам, но тя доста сложна и с повече съставки, а аз мислех да започна с по-простите. Дали това е въпросния борекс:
http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%81-20-%D0 … -pid30000212.html

# 224
  • Пловдив
Момичета, бяхте писали из темата координати на нотариуси в Пловдив, ама аз така и не мога да ги открия сега.Ако някой се включи с тел. и координати на нотариус Praynig Трябва ми за декларация за пътуване на дете в чужбина.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт