Къде в Пловдив??? - 12

• 72 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Момичета, бяхте писали из темата координати на нотариуси в Пловдив, ама аз така и не мога да ги открия сега.Ако някой се включи с тел. и координати на нотариус Praynig Трябва ми за декларация за пътуване на дете в чужбина.Предварително благодаря!

032/65 26 68     
бул. Шести септември 169, ет. 3, ап. 21
Нотариус Нина Генова Добчева

# 226
  • Пловдив
Elfita, благодаря ти! Peace

# 227
мерси момичета!на мен ми трябва съвсем обикновена пързалка и люлка за домашна употреба.Просто ми се иска да са на по-поносими цени.така че приемам още идеи.

Други складове за играчки освен по Брезовска сещате ли се?
Бях чувала за някакви борса за играчки в Тракия.Даже за нея съм чела тук,ама нещо не я намирам. Ако се сетите за друга борса казвайте! Simple Smile

Усмихнат ден на всички! : Simple Smile

# 228
Здравейте Party От къде мога да купя А-ДЕРМА СЛЪНЦЕЗ.СПРЕЙ ДЕЦА SPF40 http://www.framar.bg/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%8 … -pid30012054.html
Виждали ли сте в някоя аптека? Че покрай мен в кравтала няма...

# 229
Момичета, може ли да ми кажете, къде и от колко часа ще има, оранизирани празненстава за децата на първи юни?

# 230
Момичета, може ли да ми кажете, къде и от колко часа ще има, оранизирани празненстава за децата на първи юни?

29-30 - събота и неделя от 11 до 17 - ГоцоМолания - детски тържества в Мол Пловдив - игри, награди, танци и изпълнения на различни детски формации /вкл и детска вокална група Тон Бонбон Simple Smile /
1 юни - вторник - 17 часа - Главната - пред Пощата - детско парти, организирано от ГЕРБ Пловдив - танци, игри, сътезания, фокуси, рисунки по лице, детски татуировки, аниматори от Тон Бонбон - Мини Маус, Мики Маус и др, децата ще изработят голяма картина колаж Аз Обичам Пловдив - 3 огромни торти, балони и различни подаръци за децата.

При друга информация, ще допълвам.

# 231
  • Пловдив
здравейте,

мамита интересува ме къде мога да намеря външни играчки на едро. Интересуват ме детска пързалка,люлка,клатушка и изобщо такъв тип съоръжения. Това лято дойде време да обзаведем двора и ще ви бъда много благодарна ако ме насочите.Бях чувала за някакви складове ама пусто... не се сещам Thinking

Разчитам на вас,за да не ме линчуват дребните. А и ако може да ми кажете от къде мога да им взема малък надуваем замък-батут или пък басейн с топки,тогава вече направо ще ви черпя!!!
Решила съм да им направя двора,такъв,че да не ме мъкнат от къщата това лято,тъй като си и местя офиса в къщи за през топлите месеци,в които няма кои да ги гледа.

Виж в новия каталог на Юск. Има две палатки - едно иглу и инданска шатра, свързани с тунел. Ние имаме същите и пада голяма игра, а вечер в тях събирам целия антураж. Относно надуваемите батути - нашия издържа 2 дена. Предполагам, че някоя котка, която е минавала транзит през двора го е "пробвала", та го лепихме и сега вечер го покриваме, както и басеина (миналото лято, че това, още не сме го пълнилнили). Друго подходящо за двор и по-малки деца - в Метро пускат мида-пясъчник по 18лв.едната. Едната е вкопана и пълна с пясък, а другата я ползваме за капак през нощта, а през деня миналата година я пълнех с вода и вътре хлапетата си пускаха лодки.
От пързалките, според мен, най-стабилни са тези на Пилсан с баскетболния кош - по магазините са по около 170-190 лв. А пързалките за по-големи деца, които съм намирала са доста скъпи и ако някой даде инфо за такива на поносима цена и аз ще съм благодарна.

# 232
Каспър, подходящи ли са тези мероприятия за деца на около 3 г. ?

# 233

29-30 - събота и неделя от 11 до 17 - ГоцоМолания - детски тържества в Мол Пловдив - игри, награди, танци и изпълнения на различни детски формации /вкл и детска вокална група Тон Бонбон Simple Smile /
1 юни - вторник - 17 часа - Главната - пред Пощата - детско парти, организирано от ГЕРБ Пловдив - танци, игри, сътезания, фокуси, рисунки по лице, детски татуировки, аниматори от Тон Бонбон - Мини Маус, Мики Маус и др, децата ще изработят голяма картина колаж Аз Обичам Пловдив - 3 огромни торти, балони и различни подаръци за децата.

При друга информация, ще допълвам.

Доколкото разбрах от г-н Тотев, празникът на Главната пред Пощата ще е от 17.30ч. Последно кое е вярно?

# 234
Момичета, имам следната молба - предложете ми фирма за почистване на холови гарнитури, но без Ре-фреш, че цените им са станали супер надути - за една холова искат около 50лв и то без фотьойла ... а и майка ми не може да си позволи чак такава сума.

# 235
Каспър, благодаря за информацията. Това на центъра ни подхожда идеално като час.

# 236
Доколкото разбрах от г-н Тотев, празникът на Главната пред Пощата ще е от 17.30ч. Последно кое е вярно?

Всичко е вярно
Това е празник 3 часа, ние сме там още по-рано, дали ще дойдете в 17, 17:30 или 18 няма значение.

# 237
Здравейте Party От къде мога да купя А-ДЕРМА СЛЪНЦЕЗ.СПРЕЙ ДЕЦА SPF40 http://www.framar.bg/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%8 … -pid30012054.html
Виждали ли сте в някоя аптека? Че покрай мен в квартала няма...

# 238
  • София
Тази сутрин на детската градина раздаваха рекламни брошури от ГЕРБ за тържеството на 1 юни, пише площад Централен от 17,30 часа.

# 239
Ами среща там, като със склада  Joy
Чакай да питам, в склада имаше шушлякови тънки якенца?

Общи условия

Активация на акаунт