Къде в Пловдив??? - 12

• 72 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Ходила съм в Тон Бонбон,в Санк Петербурк /но нещо го развалиха след ремонта/ и в Ескаибур.

От трите в Тон Бонбон най-много ни харесва, но все още се чудя, ако има нещо по-добро.

# 256
Можеш да избереш който и да е от вариантите - всички детски центрове имат меню за възрастни.
Също и ресторант - ако има пространство, можеш да извикаш аниматор и той ще даде също добро настроение. Също има и украси за кръщенета, разни тематични балони, това ако е в ресторант, детските центрове по принцип си правят украси с балони и тя си влиза в цената.
Зависи кои са в превес възрастните или децата.

Децата са по-важните гости на празника.

А кой детски център ще ми препоръчате?
Каспър, не ще да каже, ама аз ще ти кажа- много хвалят Тон Бонбон, като организация, като подход и като празник  Peace

Да съгласна съм.
Чух за нов детски цвнтър след моста на вхвп /така ли беше или се бъркам/.
Някой знае ли нещо за него?

# 257
Момичета знаете ли къде се продават хубави мъжки летни дънки? Също и дамски летен анцунг до макс. 50 лв.?

Благодаря!

# 258
  • plovdiv
pepa_ilkova-този след моста на ВХВП,сигурно е "Макуин" в Рива център-бяхме там на рожден ден преди 2 седмици,децата си прекараха страхотно а и ние не ги видяхме два часа.Незнам как е като цени обаче.

# 259
  • Майничка
Момичета преди известно време бяхте говорили за някакъв склад със спортни стоки зад Бирената фабрика  Grinning

Има ли дамски/мъжки анцузи и на какви цени са долу горе? И къде точно е този склад,че днес въртях с колата от там,но нямае абсолютно никакво място за паркиране и се отказах  ooooh!

Как няма място, по цялата улица може да се паркира. Откъде идваш?
Там не помня, но май същата фирма има магазин на Коматевско шосе, преди кръстовището на Транспортна болница, горе-долу с/у сградата на Линде. Магазинът е с черни огледални стъкла и налепени оранжеви букви New collеction. На бърз поглед дамското и мъжкото са подобни, но са на щендери, бебешко обаче няма.  Анцузите на Льо кок спортиф са ок.30-40лв., имаше и мъжки и дамски.

# 260
  • Пловдив
Искам да попитам къде мога да намеря прахове внасяни от Турция?  newsm78  По принцип си ги купувам директно от там,но скоро няма да ходя   Cry  Знам,че май има в Столипиново,ама нещо не им вярвам аз  Naughty  Ако някой си купува,моля да ми каже от къде   Praynig   Търся Персил и омекотител.Благодаря предварително    bouquet

# 261
Ходила съм в Тон Бонбон,в Санк Петербурк /но нещо го развалиха след ремонта/ и в Ескаибур.

От трите в Тон Бонбон най-много ни харесва, но все още се чудя, ако има нещо по-добро.
Няма по-добро място!
Верно че сме от пристрастните клиенти на Тон Бообон и Пепи не желае да празнува никъде другаде Рожденните си дни.
Но важното е, че сме стигнали до тук след доста проблемни тържества на други места.
В Санкт Петербург объркаха тортата, и дори при положение че платихме за рожден ден с 30 деца и толкова родители х 2, пускаха деца и родители на свободна консумация, по едно време на мястото за игри имаше в + 10 деца, аниматорката, за която бяхме платили отделно от общата цена на празника, лудна и вдигна кръвно от напрежение, съпругът ми я спасяваше самоотвержено, анархята беше пълна, за сметката  не искам и да споменавам.Храната за децата беше топли сандвичи и картофи, менюто за възрастните, никак не  евтино при това, беше под всякаква критика - хапки, приготвени вчера, и увехнали салати, сладки и соленки, остатъци от минали коктейли.След мощния скандал, който се наложи да вдигна накрая, не помислям и да стъпя там отново.
В центъра Маккуин сме били на два рожденни дни за последните 6 месеца, и не съм с позитивни впечатления също.Някак забавляват децата, но програмите им са еднотипни и няма индивидуален подход, няма значение дали е празник на дете на 2 или 4 или 6 години, и двата пъти беше едно и също, за храната не мога да изкажа мнение, доколкото знам, за възрастните се предлагат топли и безалкохолни напитки, нищо повече, центърът няма кухня.
В Тон Бонбон на "Висла" има приятен двор, където можеш да посрещнеш и настаниш възрастните, за децата има пространство вътре, можеш да организираш специален, тематичен празник според желанието на твоите деца, и да забравиш за всички дребни подробности.
Нека да не звучи като реклама, истината е, че скоро е 7-мия рожден ден на сина ми, празнуваме от първата му годишнина и опитът ми, често доста несполучлив, ме накара да ви напиша всичко това.

# 262
Емстерс ,абсолютно те подкрепям,много добре си описала всичко   Peace  Peace
На дъщеря ми и 3-те рожденни дни сме празнували в Тон Бонбон,тази година живот и здраве,пак ще сме там -обиколила съм всички центрове /от ходене по рожденни дни/ и наистина няма по хубаво място от Тон Бонбон   Hug  Hug

# 263
Момичета преди известно време бяхте говорили за някакъв склад със спортни стоки зад Бирената фабрика  Grinning

Има ли дамски/мъжки анцузи и на какви цени са долу горе? И къде точно е този склад,че днес въртях с колата от там,но нямае абсолютно никакво място за паркиране и се отказах  ooooh!

Там не помня, но май същата фирма има магазин на Коматевско шосе, преди кръстовището на Транспортна болница, горе-долу с/у сградата на Линде. Магазинът е с черни огледални стъкла и налепени оранжеви букви New collеction. На бърз поглед дамското и мъжкото са подобни, но са на щендери, бебешко обаче няма.  Анцузите на Льо кок спортиф са ок.30-40лв., имаше и мъжки и дамски.

Ами аз дойдох от Капитан Райчо и завих по посока Богомил.И на цялата улица на Бирената фабрика нямаше едно едничко местенце в 9 сутринта  ooooh! Или гаражи/които не мога да запуша/ или всичко е заето  #Cussing out И така си стигнах до "Богомил" и си завих прилежно на ляво за към нас и дотам с обиколката ми  Laughing

# 264
А къде беше точно този склад,смисъл има ли точен адрес-улица,номер?

pepa_ilkova скоро ще празнуваме кръщене и още сме в процес на търсене,но горе-долу се ориентирам,като се спрем  на нещо или останат 2-3 ще споделя,ако не ти е късно де(за кога ти трябват на теб?),но ние търсим ресторант с градина,че бебоците са малки.
М/у другото сега се сетих,че бяхме на един рожден ден в детски център Пимпа,хареса ми много-новичко,чисто,подредено...но не мога да дам реална преценка,защото не съм ходила никъде другаде.А и за пръв път там някой друг се занимаваше с малкия,тост той през цялото време игра и не ни потърси...собствениците са познати на празнуващите,иначе мисля не пускат под 2 годишни,а нашите все бяха около 1 Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Къде продават сандали "Кариока"?

# 266
  • София
Никой не споменава новия детски център Happy Land в Мол Галерия, хич не е за пренебрегване. Просторно е, има много и разнообразни играчки. Попитах за цените на РД, трябва да ви кажа, мисля, че няма другаде толкова достъпни цени в града. Но все пак няма да ги напиша, за де не става конфликт на интереси. Дребния като влезе вътре, няма излизане 2 ч. минимум. Освен този ДЦ, сме фенове и на Тон Бонбон, но само на Висла, който се намира. А бе, с две думи - много са добри като организиране на РД, присъствала съм няколко пъти, личи си по лицата на децата. Всичко останало като ДЦ в града е баластра за мен.

# 267
Цените са същите като в Тон Бонбон  Peace

# 268
  • Пловдив
Искам да попитам къде мога да намеря прахове внасяни от Турция?  newsm78  По принцип си ги купувам директно от там,но скоро няма да ходя   Cry  Знам,че май има в Столипиново,ама нещо не им вярвам аз  Naughty  Ако някой си купува,моля да ми каже от къде   Praynig   Търся Персил и омекотител.Благодаря предварително    bouquet

На търговиите в Кичука, както и на Брезовско  Peace
Персила с омекотител даже го гледах преди няколко дни - 23лв мисля беше

# 269

gargamela, обърна ли внимание дали има ли по-големи номера - XXL, че търся анцунг за майка ми?

Общи условия

Активация на акаунт