Къде в Пловдив??? - 12

• 72 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Искам да попитам къде мога да намеря прахове внасяни от Турция?  newsm78  По принцип си ги купувам директно от там,но скоро няма да ходя   Cry  Знам,че май има в Столипиново,ама нещо не им вярвам аз  Naughty  Ако някой си купува,моля да ми каже от къде   Praynig   Търся Персил и омекотител.Благодаря предварително    bouquet

в началото на търговийте на брезовско, преди ЦКБ банка има прахове, един турчин ги продава, качествени са, взимала съм доволна съм.
п.с. същите са като донесени от шефа ми от турция.

# 271
Момичета, може ли някой да ми припомни името и координатите на учителката по плуване в Тримонциум?

# 272
  • Пловдив
Раденкова - 0887 520 225

# 273

Много благодаря ... а колко годишни деца приема да обучава, в смисъл какъв е минимума като възраст?

# 274
  • Пловдив
Детският център в Галерията е доста голям, и нашите деца бяха 2 часа там, но бяха паднали и се ударили и двамата. Каката имаше подутина и червено на челото и след куп увещания си призна, че е паднала там, а също и че малкият е паднал и си ударил главата. От персонала обаче нищо не ни казаха. Аз разбирам, че са деца и може да паднат, но поне да ме уведомят, а такова нещо не се случи, макар че и двамата са ревали. Иначе центърът е ок. 

# 275
  • Пловдив
Момичета, продаваше се едно прахче, което служи за залепване на плат, моля ако някой знае къде се продава да пише  bouquet

# 276
  • Пловдив

Много благодаря ... а колко годишни деца приема да обучава, в смисъл какъв е минимума като възраст?
Питай я лично, но до колкото знам най-малката е 4годишна  Wink

# 277
  • Пловдив
Момичета, продаваше се едно прахче, което служи за залепване на плат, моля ако някой знае къде се продава да пише  bouquet
Едно време (преди около 10 години) си го купих от TOPSHOP, но сега гледам, че го няма в страницата им.

# 278

Искам да попитам дали водата в басейна е топла ?

Водих моя син на гребната на басейна да плува и след 30  миути го извадих ревящ и посинял от студа  Cry

# 279
  • в обкръжаващия ме хаос

Искам да попитам дали водата в басейна е топла ?

Водих моя син на гребната на басейна да плува и след 30  миути го извадих ревящ и посинял от студа  Cry
И в Тримонциум ще излиза посинял, имайки предвид, че часовете  са по 60 мин. Синът ми ходеше там докато не минахме към лятното часово време и се наложи да го преместя на гребната, защото сестричката му спи точно когато са часовете по плуване. Сега като излиза от басейна на Младост, където тренировката е 45 мин., пак му е студено, но не е посинял.

# 280
   Моля ви препоръчайте ми добър обущар в Кичука.В района около Слънчеви лъчи или бившия РУМ Родопи.

# 281
   Моля ви препоръчайте ми добър обущар в Кичука.В района около Слънчеви лъчи или бившия РУМ Родопи.

Е, взе ми питането от устата ... и аз това да питам - знам един в блока срещу площадката за игра на детската градина до Камела, но няколко пъти ходя и все затворено, а с дете не е работа да обикаляш.

# 282
.....след куп увещания си призна, че е паднала там, а също и че малкият е паднал и си ударил главата... 

Че какво има да го увещаваш да си признае, че е паднал?Децата падат постоянно.Могат ли винаги да знаят кога, защо и къде са паднали?
Да не би момичетата да са го заплашили, че ако каже на мама ще му се скарат?

# 283
Къде продават сандали "Кариока"?
И аз това питах преди месец, ама никой не ми отговори, та повиках неволята и след като пообиколих видях на пазара на младежка доста голям избор, ама нещо цените ме смутиха - 48-56 лв. Верно естествена кожа, ама все пак е сандал и все пак е Кариока  Crossing Arms

# 284
  • Пловдив
Къде продават сандали "Кариока"?
И аз това питах преди месец, ама никой не ми отговори, та повиках неволята и след като пообиколих видях на пазара на младежка доста голям избор, ама нещо цените ме смутиха - 48-56 лв. Верно естествена кожа, ама все пак е сандал и все пак е Кариока  Crossing Arms
Кариока има в магазина за обувки преди Тунела (северната страна) точно до подлеза преди Железарска - надявам се да е ясно. Confused

Общи условия

Активация на акаунт