Къде в Пловдив??? - 12

• 72 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Честит празник на всички прекрасни малки създания и от нас!!!Много здраве,щастие,игри и веселби!Едно приказно детство,изпълнено с много усмивки и мечти!

Момичета ,мерси за отговорите за новия мол,за сега ще сме към центъра,ако стане много зле времето....не знам,ще видим.
А по принцип ,тези,които сте с по-големи дечица,сигурно знаете,че всяка година около 1-ви юни и Еньовден бате Енчо идва в Пловдив на Гребната база.Разходихме се до там вчера,ама няма нищо-сцена,а-у ,украса.Някой знае ли кога ще е тази година и дали изобщо ще има?

# 346
  • Пловдив
Да, празненството с бате Енчо ще е на 5.06 (събота) на гребната, мисля, че беше от 10.30ч. Видях как слагаха билборд за този празник на кръстовището на бул. "Шести септември" и "В. Априлов"  Simple Smile
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

# 347
И май пак ще вали...

# 348
  • Пловдив
 Cry Валииииииии  Cry и май е студеничко...
Ами сега?!?! ooooh!
Исках след 5 да се присъединим към купона на центъра, а то какво стана  #2gunfire

# 349
  • Пловдив
Няма ли да го преместят на закрито, че и аз се бях настроила за празник newsm78

# 350
Честит празник мили деца:))))) Това важи и за мамите, в които е останало малко /или много/ от детето в тях:)))

Ха сега де, къде ще празнуваме тази вечер?! Идеи??

# 351
Честит празник,на всички малки,големи и вече пораснали дечица!
Тоя дъжд и на нас ни обърка плановете за празника......

Понеже гледам,че сте коментирали цените на РД-тата в детския център в "Галерията" да  Ви кажа,че бяха атрактивни в началото...но имам съвсем актуална информация/от първа ръка/ че вече са като навсякъде другаде...да не кажа и малко отгоре.Явно,промоцията е била само в началото,докато нямаше наплив....

# 352

Ние сме от Склада зад бирената

искаме да Ви попитаме дали сте доволни от стоките , които предлагаме ?  Heart Eyes newsm03 newsm44

# 353
А ние сме от Бирената ,ама ни свърши бирата ?
Да ви се намира в склада hahaha Joy hahaha

# 354
Не съм идвала още, чакам да отмине навалицата.

# 355
Дали няма да отменят празника на площада за друг ден? Или въпреки времето ще има нещо Thinking

Ние ходихме по обяд в детския център при Карфур и пишеше, че от 5 или 6 ще има някаква програма. Хич не запомних точния час Rolling Eyes

# 356
Това време развали всичко, а щеше да е весело на центъра  smile3518 smile3518 .Дано да се изместят нещата за друг ден  Praynig

# 357
И на нас ни свърши бирата  ... чакаме да ни я докарат всеки момент  Grinning Grinning 

# 358
  • Пловдив
Сутринта имаше програма и в градската и пред ДНА,дано наистина преместят следобедния купон за следващите дни.

# 359
Дали няма да отменят празника на площада за друг ден? Или въпреки времето ще има нещо Thinking

Ние ходихме по обяд в детския център при Карфур и пишеше, че от 5 или 6 ще има някаква програма. Хич не запомних точния час Rolling Eyes

Happy land ли?

Общи условия

Активация на акаунт