Къде в Пловдив??? - 12

• 72 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Момичета помагайте, търся подобен модел бански  Heart Eyes
Моля, препоръчайте ми магазини...  Hug

Uploaded with ImageShack.us

# 511
  • гр.Пловдив
-Генерал Заимов, срещу Юнион банк има два магазина.
-от подлеза на аптека Марица, като тръгнеш към Халите в ляво има също два магазина
-самите Хали, както мисля и във всички ТЦ

# 512
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с името на магазина за покривки и хавлии, който е хвален и тук и се намирал някъде в Капана ? Върти ми се някакво име с Бюти, но никак не съм сигурна  Thinking Предварително благодаря много

# 513
бюти хоум

# 514
  • Пловдив

А ако не е нахално - къде му е адресът ?  Embarassed

# 515
Някой ходил ли е с дете до 5 годинки на Аквапарка в Санкт Петербург, за да ми каже цената за вход на детето, че момичето на телефона нещо запецна и после ми изстреля 4 лв /то за възрастни е 5 лв  Crazy/ малко несигурно

# 516
  • Пловдив
В Акваленд е според височината на детето - до 1.50 м. е безплатно.

# 517
Някой ходил ли е с дете до 5 годинки на Аквапарка в Санкт Петербург, за да ми каже цената за вход на детето, че момичето на телефона нещо запецна и после ми изстреля 4 лв /то за възрастни е 5 лв  Crazy/ малко несигурно
До 3 години е безплатно. До четвъртък е 4лв входа, петък, събота и неделя 5лв. Племенницата ми е 8 г. и я таксуваха с нормален билет

# 518
Значи Акваленд печелят по точки  Mr. Green Мерси   bouquet

# 519
В Акваленд е според височината на детето - до 1.50 м. е безплатно.

за по незапознатите - къде се намира Акваленд ??

# 520
  • гр.Пловдив
http://hotel.aqualand.bg/?id=6
от колелото на метро тръгваш към тракия и на следващото кръстовище надясно и след 500м си там

# 521
# 522
Фирма BEAUTY HOME BULGARIA е с адрес:
Пловдив,ул.Христо Дюкмеджиев 16
тел/факс 032 266 888

Утре в Мол Пловдив има много голямо намаление в магазините на Темпо Спорт и Темпо Кежуъл. На принципа на черния петък в САЩ  Joy
От 8 до 9 сутринта - 50% намаление на абсолютно всичко
от 9 до 10 - 40%
от 10-11 - 30%
от 11-12- 20%
Вече бях и си харесах неща - много хубави панталони на Райфъл... Верно мъжа ми намаза повече, но здраве да е. Утре сутрин ще се обзаведем.
И в Манго има 50% и 40%, но само на определени неща и в крайна сметка не харесах нищо, има хубави неща, но трябва повече разглеждане.

# 523

Говорите за различни аквапаркове......

Деца до 5 години влизат в Аквапарка на  хотел "Санкт Петерсбург" безплатно, а деца до 12 год.- 3 лв.( без значение кой ден от седмицата е!).
Възрастните са с 4 лв. вход от понеделник до четвъртък, а петък, събота и неделя- 5 лв.
Има детски кът "Аквакидс"(точно до детския басейн и детската площадка) с почасово гледане на деца, който разполага с всички възможни надувеми джунджурии, които са за плаж.
Ако събота времето  не изиграе лоша шега ще има от 11:30 игри и водна дискотека за децата, гостенчета на Аквапарк, а следобедът ще е пиратски в "Аквакидс"

# 524
споко, времето е с теб
ако вали, ще е за малко следобяд - не повече от 5-10 минути

Общи условия

Активация на акаунт