Къде в Пловдив??? - 12

• 72 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Боже, от детските ми години не бях чувала за този метод! ooooh!
Едно време приятелките на майка ми го практикуваха, както и това с пемза, ама тяхното военно поколение почти не свърташе косми по краката. Wink

# 631
Момичета, в Пловдив има ли арабски магазин?

# 632
А в този склад зад бирената продават ли бебешки дрешки, въобще дрехи ли продават?
На лесно място ли се намира?

# 633
Момичета, виждали ли сте хубави бели детски обувки, че ще кумуваме и малката ще е шаферка.

# 634
Да, много хубави в Мадъркеър има с панделка, кожени, страхотни, но 50 лв не ми се даваха
И не знам дали ще има номер за твоето, че е по-голямо

# 635
Момичета, виждали ли сте хубави бели детски обувки, че ще кумуваме и малката ще е шаферка.

Колев и Колев - пролетната колекция.
Бикал - миналогодишните им модели бяха страхотни, но къде ги има в Пловдив, не знам.
Говоря за тези, тип балеринки.

# 636
 Момичета, нуждая се спешно поне да ми каже някой името на лекарка, която била много добра за ехографска диагностика. Кабинета бил ако не се лъжа в началото на Пещерско шосе, от лявата страна в блок, номер 11 или 12.

# 637
  • Пловдив
Бихте ли ми казали къде мога да намеря на добри цени леки дамаски или по-плътни платове от памук, лен или друг естествен мателиал или поне да преобладава - искам да метна на дивана и фотьойлите нещо за летни период , но не ми се дават по 20 лв /кв.м.  newsm78

# 638
Момичета,а бели къси,от най-късите  Simple Smile, детски чорапки да сте виждали някъде,22-23 номер?

Никой не каза дали има хубав ,голям детски магазин в Тракия?

# 639
  • Пловдив

Зависи какво имаш предвид под голям и хубав  newsm78
В Сани /хранителния/ има един, в който продават и колички. Производители са на бебешко - аз ги одобрявам  Peace

# 640

Зависи какво имаш предвид под голям и хубав  newsm78
В Сани /хранителния/ има един, в който продават и колички. Производители са на бебешко - аз ги одобрявам  Peace
Ами голям,тоест да не е 2 рафта,а да има по-голям избор от дрешки и грачки,а хубав-да не е китайско всичко вътре Peace

# 641
Ооо сега се сетих,че освен бели ,къси чорапки търся и тренировъчни гащички,навсякъде виждам само на Канпол,а чувам кофти отзиви за тях.

# 642
  • Пловдив
Този, за който ти писах преди малко са производители ако не се лъжа тяхна е марката vip baby /дано не те подвеждам за марката/.

# 643
Този, за който ти писах преди малко са производители ако не се лъжа тяхна е марката vip baby /дано не те подвеждам за марката/.

Бъркаш ги, Джони, бъркаш ги  Crazy
Марката е bgbaby и наскоро получи бебето подарък къси панталонки и потничета от тази марка и са страхотни като материя, цветове и качество. Особено материята е уникална, по нищо не отстъпва на зара, бенетон, НМ.

# 644
Бихте ли ми казали къде мога да намеря на добри цени леки дамаски или по-плътни платове от памук, лен или друг естествен мателиал или поне да преобладава - искам да метна на дивана и фотьойлите нещо за летни период , но не ми се дават по 20 лв /кв.м.  newsm78

На " Мария Луиза" точно до офиса на М Тел има магазин за дамаски. Вчера си купих дамаска на IKEA за 2,90лв. метъра - двойна ширина. Магазина се води нещо като аутлет.

Общи условия

Активация на акаунт