Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
Как мога да актуализирам стари куфари?
Как да боядисам мебели с износен лак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
-
Как мога да актуализирам стари куфари?
-
Как да боядисам мебели с износен лак?
-
Как мога да оцветя бял автоемайл лак, ако не мога да намеря желания цвят в каталога на боята?
-
Как да се справя с мебели, които имат отлепващи се трески?
. Добре че съм Дева- инат, иначе нямаше и толкова да изшкуря. Казвайте какво да ги правя, при условие, че на места са кафяви, на места червенеят, на места чернеят
Е, първо ще почакам да ми изрежат седалките, та всичко наведнъж и в един цвят.

Ако реши да го продава... или пък да направим трампа? Имам много запазени ретро легла с метални табли 
Само чекмеджетата му са различни, иначе страничните колонки, основата- 1:1. Отляво на него има и също толкова мръсни и гадни столове като мойте
, за щерката. Винаги, когато минем покрай магазина на Лаура Ашли ми показва леглото, украсено с разни висящи кристалчета и синджирчета 
на тайфа от по 10-15 човека и трудно ги разгонвам...
Наоколо са смесени българо- турски села като Розино, Кърнаре, Анево....Гаранция, че има нещо вълнуващо душицата ти
И ето, че наистина има на такава цена.