Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
Как мога да актуализирам стари куфари?
Как да боядисам мебели с износен лак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да поправя маса с отлюспена треска на долната страна на седалката?
-
Как мога да актуализирам стари куфари?
-
Как да боядисам мебели с износен лак?
-
Как мога да оцветя бял автоемайл лак, ако не мога да намеря желания цвят в каталога на боята?
-
Как да се справя с мебели, които имат отлепващи се трески?

Не можах да посетя това изложение дo Троянският манастир, което е. Не го видях, а и не съм го търсила много де.
Ще правя столове и етажерка на приятелка 

Явно заключените пръсти при обещаване да не влачим повече вехтории в къщи вършат работа
Ако ми се наложи, ще го ползвам.
Вечерта, когато приключваше аукциона бях привикала мъжката част от чешките ни приятели, щото нали все пак той ще ги влачи и с неговия акаунт ще играем. Той разгледа по- обстойно обявата и ооооо, ужас, с жена му сме изпуснали, че към комплекта има и някакъв гардероб 3х3м
който естествено също трябва да се изнесе. Е, те това чудо ми ритна столчето, нямаше как- отказах се. Немога да ангажирам човека да наема хора, голям транспорт, да мъкне....а и няма къде да го държи това чудо, освен дребните мебели. А ние лудите с жена му