Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 784
  • 743
  •   1
Отговори
# 90

Диди ти голям любител на гръцката музика значи знам вече с кой ще танцувам гръцко на купона на Незабравима

# 91
Дайте още някоя снимка, че с Кометка тъкмо сме загряли! newsm48

Sad( Sad( Sad(

# 92
karpatiq  прекрасно оформление както винаги.  bouquet

# 93
  • Варна
Тук всяка вечер голям купон става!    bigdance2 И май всичко е от сърце Heart Благодаря Ви за чудесните мигове, които прекарваме заедно! newsm51

# 94

Дани с риск да ме линчувате, обаче не се стърпях да ви постна този поглед, а и Мармалон каза, че го харесва сериозен/тука даже е малко зъл/
То сериозен ,сериозен ,ама тук направо гледа на "пакост".!!!!!!!!!!
Аххх, дано  се изпреча на пътя му в такъв момент...

# 95
Забравих да кажа ,че интерпретациите на Кометка по нищо не отстъпват на тези на Петко.
Кометка отсрами достойно учителското съсловие.!!!! Hug

Да страхотни са много и онова че някои градове имат по две столици мале мале направо географията ми се обърка чак hahaha hahaha

Абе тя си знае, нали е учителка по география, щом е казала две столици, значи са две.

Абсолютно две мнения за едно и също нещо просто няма

# 96

Sad( Sad( Sad(

Ха, тез пък двамата кои са? Само развалят пейзажа... newsm78
А тез пък двете - от харема му в Клетва, що така са се курдисали, та не му дават и да диша, пфу, нахалници... #2gunfire

# 97

Sad( Sad( Sad(

Забележи как Серхан го е хванал единия през кръста обаче  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 98

Е погледа тук не е  зъл, но в предвид обстановката -влажен! hahaha

# 99
# 100
Забележи как Серхан го е хванал единия през кръста обаче  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ти пък сега!!! Не виждаш ли, че другият няма как да се обхване, затова! Naughty

# 101
Нашият любимец Харун яко го беше загазил със спане по диваните в "мавзолея", но сега си намери легалце и то не празно.
До този момент бяха Харун ,Еда и Ямур.След този епизод четвъртия член на "семейството"ще е на път!!Милата Еда изкара двадесет епизода с коремче,сега ако още 20 епидода пак е бременна направо е за съжаление!А ,като се има предвид колко сълзи изрева..................направо пълен дискомфорт!!

# 102
  • Варна

Дани с риск да ме линчувате, обаче не се стърпях да ви постна този поглед, а и Мармалон каза, че го харесва сериозен/тука даже е малко зъл/
То сериозен ,сериозен ,ама тук направо гледа на "пакост".!!!!!!!!!!
Аххх, дано  се изпреча на пътя му в такъв момент...
Да не вземем да се сблъскаме с теб на пътя му, че тогава не знам!

# 103

Ти пък сега!!! Не виждаш ли, че другият няма как да се обхване, затова! Naughty

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ха ха ох абе кометке

# 104

Sad( Sad( Sad(
[/quote]

А тез пък двете - от харема му в Клетва, що така са се курдисали, та не му дават и да диша, пфу, нахалници... #2gunfire
[/quote]

А ТЕЗИ ДВЕТЕ КИКИМОРИ СА ОЩЕ-ПО.... ОТ ДВАМАТА ГОРЕ  smile3513 smile3513 smile3513 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт