Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 637
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Жаклин ,забравих да те поздравя! Най - после се появи!!
Аз съм си почти непрекъснато тук, но нали знаеш съм активна когато има нещо за изясняване покрай филма.  Simple Smile
Много се радвам, че съм сред вас.

# 271
Привет момичета.
Със сигурност нещо пак я подкокоросва, дали да не излъже, че е тежко болна newsm78
Мисля, че това ще е последният им гаден номер след който ще бъдат разкрити.
Нали бяха в болницата и знаят ,че и няма нищо!
Да така е, но може пак да извъртят нещата с Гюляй. Например, че са и направили нови изследвания и не са добри.
Оф не знам вече, ще чакаме превода.

# 272
Мисля,че Еда очаква Мелда.От телефонния разговор на Еда , разбрах единствено думата "абла"!Сигурно говори с Мелда!
[/quote]

Викат я да се изяснят отноченията. Предварително обаче ще бъде нахъсана от Гюляй.
Така ще свържи епизода.

# 273
Това сакън в устата на Гюляй не предвещава нищо хубаво. Но си мисля, 4е това не може да се разтяга цял сезон, ами само няколко серии до края!

# 274
Ужас! Вече нещата не изглеждат в розово. Преди имаше причини да се разделят:
бебето, каката, майката. Ами сега? Нещата са ясни. Идва ми на ум, че Мелда няма да му даде развод, въпреки,  се бяха разбрали.
Много ми е чудно какво ли ще измислят с Гюляй ,за да ги разделят??

# 275
  • София
От Мелда и Гюляй всичко най-гадно може да се очаква, но аз още се чудя как така Мелда в болница лежа и изследвания й правиха и никой не каза нещо или не се сети да направи връзка с "помятането  й". Не знам вече в кой месец би трябвало да се брои, но е нормално като се търсят причините за стреса и това да се има предвид. Но то си остана скрито-покрито. Джемил тъкмо тръгна да разпитва доктора по-подробно, но оня изхвърча за спешна операция.  

# 276
Мисля,че Еда очаква Мелда.От телефонния разговор на Еда , разбрах единствено думата "абла"!Сигурно говори с Мелда!

Викат я да се изяснят отноченията. Предварително обаче ще бъде нахъсана от Гюляй.
Така ще свържи епизода.
[/quote]
Сигурно е така.Какви ли ще ги наговори Мелда или ще  проси съжаление!На вратата изглеждаше смирена!!

Да не би да каже ,че е излъгала за аборта и все още е бременна!!/не ми се вярва/

# 277
[/quote]

Гюляй измисли фалшивата бременност, а сега - както писаха фалшива болест. Нещо ми се върти в главата в какви случаи жената може да откаже развод в турция и съдът да уважи молбата, но не мога да се сетя в момента. Не съм си и мислила, че може да ми потрябва

# 278
  • София
Може би е по-вероятно Мелда да иска да се поотложат нещата, за да пощадят семействата си и да не им сервират всичко наведнъж. Тя отлично знае, че това ще проработи и при Еда, и при Харун. Всъщност то наистина вече няма закъде толкова да се бърза след раждането на Ямур. Освен това и обостоятелствата са благоприятни. Джемил е сърдит на Еда, Феяз си има достатъчно проблеми и т.н. А Мелда ще разчита нещо да се случи междувременно, което да бъде в нейна полза, а може и да го предизвика пак с поредното си заболяване или като включи по-активно в играта и нейния съюзник Бурак. Не знам, просто гадая. Но Мелда вече изпълнява своята програма минимум, изразяваща се в това да пречи на Еда и Харун да се съберат и да са щастливи.  

# 279
От Мелда и Гюляй всичко най-гадно може да се очаква, но аз още се чудя как така Мелда в болница лежа и изследвания й правиха и никой не каза нещо или не се сети да направи връзка с "помятането  й". Не знам вече в кой месец би трябвало да се брои, но е нормално като се търсят причините за стреса и това да се има предвид. Но то си остана скрито-покрито. Джемил тъкмо тръгна да разпитва доктора по-подробно, но оня изхвърча за спешна операция.  
Всички коментираха ,че било от стреса,че стеляли по нея,а това ,че е направила спонтанен аборт в напреднал месец не е срес!
Това означава ,че е рано още да се разбере истината.Мелда ще продължи с нейните манипулации и лъжи./поне още няколко серии/
Още повече ,че се появи нейната идейна подбудителка и поддръжничка Гюляй.!

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 20:35 от migi_megi

# 280
  • София

Гюляй измисли фалшивата бременност, а сега - както писаха фалшива болест. Нещо ми се върти в главата в какви случаи жената може да откаже развод в турция и съдът да уважи молбата, но не мога да се сетя в момента. Не съм си и мислила, че може да ми потрябва
[/quote]

Един добър адвокат сигурно може да протака развода до безкрайност, както беше в "Любов назаем". За такива бракоразводни дела съм чувал и тук, а какво остава за Турция. Но там може да има и други основания за отказ от развод.

# 281
Може би е по-вероятно Мелда да иска да се поотложат нещата, за да пощадят семействата си и да не им сервират всичко наведнъж. Тя отлично знае, че това ще проработи и при Еда, и при Харун. Всъщност то наистина вече няма закъде толкова да се бърза след раждането на Ямур. Освен това и обостоятелствата са благоприятни. Джемил е сърдит на Еда, Феяз си има достатъчно проблеми и т.н. А Мелда ще разчита нещо да се случи междувременно, което да бъде в нейна полза, а може и да го предизвика пак с поредното си заболяване или като включи по-активно в играта и нейния съюзник Бурак. Не знам, просто гадая. Но Мелда вече изпълнява своята програма минимум, изразяваща се в това да пречи на Еда и Харун да се съберат и да са щастливи.  
Може и така да е ,защото ние все още не знаем каква част от истината е оповестена в медиите.
Може Мелда наистина да иска "отсрочка"докато се оталожат страстите на семействата и на комшиите.Ако пък през това време се оталожат страстите и на Харун/към Еда/ още по - добре!!.Последното изречение е шега!!!!

# 282

Един добър адвокат сигурно може да протака развода до безкрайност, както беше в "Любов назаем". За такива бракоразводни дела съм чувал и тук, а какво остава за Турция. Но там може да има и други основания за отказ от развод.
[/quote]
Ами това ,че върти любов с балдъзата си и има дете от нея,не е ли достатъчно основание???

# 283
Връщам се отново на фрагмента и като чели Тюркян ще изгони Джамил от дома им. Дори ми се струва ,че когато той пуска гълъба споменава нещо като името на Еда.
нещо от типа на : Еда ти ме съсипа. newsm78

# 284
Аз все си мисля ,че Мелда ще продължи с благ глас да манипулира Еда,като все повече засилва чуството и за  вина !!!

Общи условия

Активация на акаунт