Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Кометке аз не се учудвам на твоите ученици по скоро виждам как когато чивек не може да се изрази както трябва и може да се изложи без да знае. Но нали и ние сме били такива е не чак такива де ама почти. Леле като се сетя аз каква бях сега ми се иска пак да съм на тия години но с тоя акъл.
Интересно желание - и аз искам да съм пак на тия години, но с тогавашния акъл. Каква толкова работа ми върши сегашният акъл и насъбрана от къде ли не мъдрост? Само пречат нещо да ме изненада и да се почувствам пак глупав, неопитен, наивен, даже смешен и т.н.

Ей, страшни сте! Дайте си данните да ви впиша в дневника на класа! Пък догодина - абитуриенти.
Аз съм готова и от лесните веднага идвам ама на bganio как ще му изтрием част от паметта трябва да измислим  hahaha

# 511
  • София
Кометке аз не се учудвам на твоите ученици по скоро виждам как когато чивек не може да се изрази както трябва и може да се изложи без да знае. Но нали и ние сме били такива е не чак такива де ама почти. Леле като се сетя аз каква бях сега ми се иска пак да съм на тия години но с тоя акъл.
Интересно желание - и аз искам да съм пак на тия години, но с тогавашния акъл. Каква толкова работа ми върши сегашният акъл и насъбрана от къде ли не мъдрост? Само пречат нещо да ме изненада и да се почувствам пак глупав, неопитен, наивен, даже смешен и т.н.

Ей, страшни сте! Дайте си данните да ви впиша в дневника на класа! Пък догодина - абитуриенти.

Готово - ти само кажи къде ще е бала.  Ако поне втората вечер респективно нощ е в Ава, направо ме записвай отсега в дневника. Знаеш всичките ми възможни имена.

# 512
  • София

Аз съм готова и от лесните веднага идвам ама на bganio как ще му изтрием част от паметта трябва да измислим  hahaha

Ти за това не се кахъри. Тя, котката докато спи на рутера зад компа, от време на време ръфа флашката с допълнителната ми памет. Нея като ми скапе, съм все едно новороден.

# 513
Дежавю, Бай Ганьо, ще ви съобщя датата, часа и мястото на срещата! Със сигурност втората вечер ще е в Турция, но къде точно ще видим. Може и да идем до Ава! А пък ако уцелим и същите бунгала... взимаме пародийния сценарий, апаратура и почваме заснемането на нов сериал "До Ава и назад - незабравимо откъдето и да го погледнеш"!

# 514
Поздравявам ви с тази хубава песен на Ана Виси! Много е тематична! http://vbox7.com/play:8e3e328d

# 515
  • София
Дежавю, Бай Ганьо, ще ви съобщя датата, часа и мястото на срещата! Със сигурност втората вечер ще е в Турция, но къде точно ще видим. Може и да идем до Ава! А пък ако уцелим и същите бунгала... взимаме пародийния сценарий, апаратура и почваме заснемането на нов сериал "До Ава и назад - незабравимо откъдето и да го погледнеш"!

Ако ще правим пародии, да почнем още от заглавието. Може да е примерно "До Истанбул и Ава с конски каруци и назад с мерцедеса на Харун и миникупъра на Гюляй, подарен от нея за сватбата на Еда"

# 516
Чуйте и това! Страхотно е! http://vbox7.com/play:9d6f3b32

# 517
Ако ще правим пародии, да почнем още от заглавието. Може да е примерно "До Истанбул и Ава с конски каруци и назад с мерцедеса на Харун и миникупъра на Гюляй, подарен от нея за сватбата на Еда"
newsm10 newsm10 newsm10   Съгласна! Но аз бих предпочела БМВ-то му, по-стилно е! Миникупа е мижитурка, също като собственичката!

# 518
  • София

Е, то тогава и джипа на Феяз и колите на Бату да вземем. Ама аз мислех да им оставим нещо да се придвижват, че иначе само на таксита трябва да разчитат. А там само най-бедните използват този вид транспорт.
 newsm10 newsm10 newsm10   Съгласна! Но аз бих предпочела БМВ-то му, по-стилно е! Миникупа е мижитурка, също като собственичката!

# 519
newsm10 newsm10 newsm10   Съгласна! Но аз бих предпочела БМВ-то му, по-стилно е! Миникупа е мижитурка, също като собственичката!
Е, то тогава и джипа на Феяз и колите на Бату да вземем. Ама аз мислех да им оставим нещо да се придвижват, че иначе само на таксита трябва да разчитат. А там само най-бедните използват този вид транспорт.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Началото: Беше дъждовен летен ден! Пътят на Истанбул беше осеян с дупки, по-малки и по-големи... На тротоара покрай дупките лавираше Еда, въоръжена с чанти от пазаруването със сестра й Мелда. По улицата колите профучаваха, подскачайки от дупките. Изведнъж... оооо, едно черно БМВ серия 7 нацели най-голямата дупка, намираща се в непосредствена близост до тичащата  Еда...

# 520

Ей това вече си е дискриминация от всякъде. Добре, че има закон за тая работа..........

ДОБЪР ДЕН СЛАДУРИ!   love001   love001
БАЙ ГАНЬО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА "ШАМАРИ" и "СВИЖДАНЕ". БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ДА СИ РАЗВЕДРЯ ДЕНЯ С ТЯХ !    bowuu
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ СПОРЕН И ВЕСЕЛ ДЕН!  newsm51

# 521

Ей това вече си е дискриминация от всякъде. Добре, че има закон за тая работа..........

ДОБЪР ДЕН СЛАДУРИ!   love001   love001
БАЙ ГАНЬО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА "ШАМАРИ" и "СВИЖДАНЕ". БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ДА СИ РАЗВЕДРЯ ДЕНЯ С ТЯХ !   chef
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ СПОРЕН И ВЕСЕЛ ДЕН!  newsm51

Ааааа, Тарабас, това не е дискриминация, недей така. Naughty Naughty Naughty  Цялата компания е снимачен екип, само дето не сме си разпределили длъжностите, но това ще го уточним допълнително.

# 522
  • София
Направих някои малки корекции, но винаги е доблнре да има повече варианти на сценария:

Началото: Беше дъждовен летен ден! Половината от пътя ни до Истанбул беше осеян с огромни, подли, хилещи се дупки и уж малки, но трудно забележими за окото на шофьора, дупчици, пораждащи яки благословии в устата му. Слава богу, когато стигнахме в Истанбул беше останала само една дупка, пълна с дъждовна вода или с други думи локва. Край нея на тротоара стоеше младо момиче в пъстра рокличка с голям бадж на нея, на който пишеше просто "Еда". В ръката си държеше голяма пазарска чанта, пълна с покупки, направени от каката на момичето Мелда. По улицата колите профучаваха, заобикаляйки въпросната дупка. Изведнъж... оооо, едно черно БМВ серия 7 я нацели сякаш нарочно и цял кален порой обля стоящата край дупката Еда...

# 523
Направих някои малки корекции, но винаги е добре да има повече варианти на сценария:
Началото: Беше дъждовен летен ден! Половината от пътя ни до Истанбул беше осеян с огромни, подли, хилещи се дупки и уж малки, но трудно забележими за окото на шофьора, дупчици, пораждащи яки благословии в устата му. Слава богу, когато стигнахме в Истанбул беше останала само една дупка, пълна с дъждовна вода или с други думи локва. Край нея на тротоара стоеше младо момиче в пъстра рокличка с голям бадж на нея, на който пишеше просто "Еда". В ръката си държеше голяма пазарска чанта, пълна с покупки, направени от каката на момичето Мелда. По улицата колите профучаваха, заобикаляйки въпросната дупка. Изведнъж... оооо, едно черно БМВ серия 7 я нацели сякаш нарочно и цял кален порой обля стоящата край дупката Еда...
Отлично! Приема се, този вариант е много по-обогатен и хубав.

Продължението: За момент момичето се стъписа, но когато се окопити започна да бълва цветущи изрази, адресирани до нахалника от БМВ-то и посветени на  неговата майка. Въпросната кола изведнъж спря, върна се малко назад и вратата се отвори широко - от там излезе млад, красив, готин, чаровен, костюмиран пич (сори, малко се олях, но какво да се прави... чувства). Той притича бързо до окаляното момиче и започна да й поднася жалките си извинения. Еда го погледна и си каза наум:"Охооо, голяма риба, не е зле да го хвана"...

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:29 от kometka76

# 524
Направих някои малки корекции, но винаги е доблнре да има повече варианти на сценария:

Моя варянт: Бяхме на екскурзия  в Истанбул. Беше слънчев летен ден, едва понасяхме жегата. Не можехме да се насладим на красивия град. Изведнъж в центъра на Истанбул видяхме едно красиво момиче,което вървеше по тротоара, под силните струи на водата изливаща се от безбройно много маркучи. Под струите на водата попадна и едно чисто ново БМВ,което беше управлявано от един,много привлекателен мъж. Колата дали попадна в дупка или просто в някаква локва, изпръска красивото момиче. Шофьорът спря, любезно се извини на момичето, като в главата му минаваха, какви ли не мисли. Но най натрапчива бе мисълта му,"хубаво започва сега, но на какви ли мъки ще ни подложат тези сценаристи. Но не се безпокой, каквото и да измислят зрителите ще се радват, ние с теб ще изпитаме удоволствието и болката на истинската любов, хиляди жени и мъже ще се влюбат в нас,но в крайна сметка нали за това сме тук да си изкараме хонорара."

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:46 от bghelp

Общи условия

Активация на акаунт