Хижа на Витоша

• 6 075
  • 10
  •   1
Отговори
Моля да ми дадете координати на хижи на Витоша, които функционират и са в сравнително добро състояние - с две думи подходящи за купон  Grinning Sunglasses
трябва ми хижа за около 30 човека  Peace

# 1
  • София
Бих ти препоръчала хижа Звездица. В добро състояние е, голяма е, имат голям ресторант. Менюто не е много богато, но не е скъпо и е добра храната. Преди 2-3 години цената беше около 25 лв. за двойна стая. Но нямам координати. Търси в гугъл. Peace

# 2
Това лято някой ходи ли на Витоша?
Кажете как са хижите?Условия, цени,храна?

# 3
Хижа Звездица и аз знам ,че е хубава.Брат ми няколко пьти си организираха купони с колеги и то големи групи.Много са доволни ,даже един пьт бяха в голям сняг там и беше станал страшен купон.

# 4
И аз искам през тези три почивни дни да отседнем някъде на витоша но има оскъдна информация, ако някой може да сподели моля да го направи?

# 5
Наскоро бях в "Планинарска песен", хем е близо и с кола може да се стигне. Обновена беше - нови легла, дюшеци.
10 лв. беше спането. Не спах там, но прилично ми изглеждаше

# 6
  • sofia
Хижа Кукер. Мисля имат и сайт, доволна съм от условия за хижа, има и ресторант на 1я етаж.

# 7
И аз препоръчвам Кукер: http://kukerbg.com/hija/index.php

# 8
А как са цените там?
Нощувки, храна....

# 9
А как са цените там?
Нощувки, храна....

Била съм служебно и не знам какви са цените.

# 10
  • Сф
Ходихме зимата на ски- хижата е "Хюндай", до бай Кръстю, поне така е известна. Знам, че една от приличните хижи- но цени  не помня. В ресторанта не беше особено евтино, но по- принцип вече и в планината е скъпо.
Мисля обаче, че щом е за купон, може да се намери и нещо по- евтинко. Все пак търси координати и се обаждай да питаш за цените.
Ако се уредите в някоя ведомствена която работи и на свободни начала най- добре. Мисля  била съм в на БДЖ до Златните, преди 4 год, беше ок.
О, я виж какво ти намерих, това май ще е от голяма полза. Успех!
http://www.planinite.info/V_pomosht_na_turista/Hiji_i_zasloni/Vitosha.htm

Общи условия

Активация на акаунт