Само онзи от бягството го знам, може да го пропуснете. Другите са ми напълно непознати.

Аз хи4 не го навли4ам и му е добре! оня ден във ветрилника ходихме с кенгурото до магазина и беше със боди с къс ръкав блузка яке, 4орапогащник и джинси и не беше завит и не умря от студ!
На нас също се за4ерви кра4ето, но от втори прием и то само пентаксим.
Вика "Ъъъъъъ" по 10000 пъти... 

), но не забелязвам това да оказва влияние върху количеството на кърмата. Както Шаманчето ме светна - при често кърмене гърдите вече не се пълнят и кърмата се произвежда само по време на хранене, така че идея нямам какво и колко изяжда, но се справяме.
За протокола - миналата седмица беше станал 5 кила, което говори за 800 грама отгоре за по-малко от месец, което ме удовлетворява. 

[/b]
Биха ни Пентаксима и Ротарикса/на капки/. И двете си ги бях поръчала и платила,/3 Пентаксима и 2 Ротарикса/, като вчера личната ми върна парите за втората ваксина Пентаксим/щото щяло да има безплатни/. Аз обаче, настоях да си стои една резерва, че като знам тука какво става - днеска има, утре няма - да ми е спокойно на мен, пък то се видяло, че от Бг здравеопазването файда не видях
/за сравнение и батковците не плачеха на ваксините, и много добре ги понасяха
Дай Боже и занапред да е така
/ Откакто разбра,че има най-чаровната усмивка, не спира да се смее,което разтапя моето майчинско сърчице
"Колко малко трябва на човек, за да бъде влюбен и щастлив" 
/и се подготвям за откритият урок по народни танци на батко номер 1 довечера

браво на вас, много ви се радвам.

. Ей сега ще порасне(и без това не разбрах кога беше бебе, кога стана на близо 5 години) и ще тръгне по гаджета, и няма вече мамаааааа.
....преядох

), когато чух мъжки глас да ми казва:

Снощи 300 часа не мога да го приспя.Така пърдеше милия,4е се наака накрая.И тъкмо го преобух и викам успокои се детето ще заспи,той нашия почна да се смее и да ми говори.Само на цицата заспа.
Не знам нормално ли е,но аз се скапвам така. 

- родих в 4.55 и до 5.30 ме шиха. Ти да не си момичето,което дойде в предродилна малко преди да ме вкарат да раждам? Ако да-моите извинения за виковете,които чу.После няколко пъти се сещах за това момиче и как ли съм я стресирала.
А и е много сладък като пищи от кеф.

Браво! 
- родих в 4.55 и до 5.30 ме шиха. Ти да не си момичето,което дойде в предродилна малко преди да ме вкарат да раждам? Ако да-моите извинения за виковете,които чу.После няколко пъти се сещах за това момиче и как ли съм я стресирала.
Не си ме стресирала въобще, аз по-скоро се възмутих как ти говореха акушерките (бяха доста груби). И май една санитарка груба имаше. Ами аз съм тази, щото след нас нямаше никой още няколко часа. Аз обаче си бях платила на АГто и нейния дежурен анестезиолог и те бяха неотлъчно до мен и ми шепнеха нееежно, неееежно. Никой не е бил груб с мен, освен една санитарка, след като всички си бяха тръгнали... И направиха изключително болезненото ми раждане почти поносимо. 
). Постоянно си спомням как Диди едвам едвам излезе и колко беше болезнено въпреки упойката.
. Сигурно му липсват разходките на терасата.