ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
ДУ!  Grinning
Хванах мъжо на къс пас да гледа дребното и се отспах както си знам!
Честити месечинки на всички днес, Марги приятен ден на теб!  Hug
Ефи, дано бързо да отшумят реакциите от ваксините.  Peace
Поздрави за добрите мерки на всички, които са били на консултация.

Аз първият пентаксим не виждам кога ще го бием.  Rolling Eyes Макс си е сополив и това си е - не кашля, няма Т, яде, но тегля ужасно жилави секрети и хърка постоянно кагато е буден.
В петък ще го водим пак на лекар и ще се уговаряме за ново отлагане май. Синфлорикса пък си мисля да го слагаме след като приключим с трите Пентаксима, защото имам вътрешното усещане, че 15 причинителя наведнъж ще му дойдат множко, ей така инстиктивно.

# 361
привет!
http://www.oblechime.com/contacts.php
ето едно сайтче за английски дрешки, макар и да са малко пловдивските майчета в нашата тема

# 362
Здравейте!

Ние току-що се връщаме от педито- биха ни 2-рия Пентаксим, вече по ЗК, и първия Синфлорикс. Сега бубка нанка и аз мисля да се лакирам, докато баба я гледа. Иначе това със скучаенето и аз не го владея май. Все си намирам нещо за вършене.

Честито на изпълващите месечинки днес бебоци! Hug  bouquet

# 363
 Привет  Hug
пак сте изписали света,значи,не мога да ви настигна
Честити месечинки на празнуващите днес,
Браво и за добрите резултати на мамите на диета  Peace
 За моята коса като,че ли има надежда,Дългокоска тези дни откри че има коса(и то каква  Laughing) и сега вместо моята си скубе нейната си коса  Joy Супер е смешна,хваща с 2 ръце от двете страни и дърпа колкото сила има,как не я заболява незнам  Thinking  Откри съшо и какво 'убавица е и сега може да стой по сума си време пред огледалото и да си се усмихва,като порасне кой я знае каква кипра ще стане  Grinning
 От блузките и аз искам,ще следя какво става,тази с дългия ръкав ми е страшно удобна
 уффф толкоз много изчетох,че пак забравих какво исках да коментира,то пък бива,бива заплес значи,ама мойто е прекалено

# 364
  • York
привет!
http://www.oblechime.com/contacts.php
ето едно сайтче за английски дрешки, макар и да са малко пловдивските майчета в нашата тема

http://www.oblechime.com/george_556_bebeshki_bodita_7_broq_s_meche_6-9m.html
Това струва 7 паунда. Обърнато в лева е около 17 лв

Ника, и ние ще отлагаме ваксината. Сополите са доста упорити, а и има и прокашляне на моменти  Thinking

За блузките имам въпроси към Шаманката, но сега нямам възможност да ги задам - Анета реве на гладно  Laughing

# 365
  • София
Момичета, моя шишо се е подсекъл в една гънка на гушката.  Sad  Като се събуде ще го изкъпя и с какво да го мажа - Бочко става ли?

# 366
Става, Ника.
И най-обикновен Здраве е подходящ. Hug

# 367
Ника, това го играем редовно с 13те гуши на Теа. Чистя хубаво с вода и мажа с малко олио или един хомеопатичен крем изписан от педиатърката. Но и Бочко сигурно става.

# 368
  • София
Мерси!
Айде тъкмо се събужда вече!
Шаманче, баш за вашите гушки си мислех!  Laughing

# 369
При цялото ми желание да ви прочета и после да пиша, това си е мисия невъзможна. Ами просто трябва да ви се похваля - на Климент му проби първото зъбче tooth Вече по леко приемам мрънкането му като знам от какво е. СъниСкай , кехлибарените герданчета ги продават тук във всички бебешки магазини с идеята че помагат за избиването на зъбките и други леки неразположения. В България трябва да ги има в DM, баткото също има и съм доволна, почти не сме имали проблемни зъби, докато разбера за какво мрънка и то вече излязъл зъба като сега а хем няма слънце Simple Smile

# 370
Я, какви асоциации събуждаме у вас  Mr. Green Гушки, кълки и дупе, малко коса и усмивки и ето ти я Тейката

Ро, честито първо февруарско зъбче  Hug какви са тия герданчета?

# 371
  • София
Роро, честито първо зъбче!  Hug Абе не е ли много рано? newsm78

Ника, Диди се подсече така в една от гънките на крачетата - аз мазах с Бюбхен (щото такова имам) и се оправи с 2 мазания.  Peace

Е няма такава кривотия днес от това дете!  Crazy То разбирам само на ръце да седиш, ама мама трябва и нещо да замези!  Crossing Arms

# 372
  • София
Ро, честито ви зъбче!  Hug
Къпането се отлага за известно време.  Mr. Green Тоя моя мъж е досаден колкото три свекърви - щял да се простуди, па да го облека, па не знам си кво... Сега е пуснал радиатора, сакън да не му изстине семката. Ще чакам да се сгрее.  Mr. Green

# 373
  • York
Ро, честитка  Hug
Тук има едно магазинче за полски кехлибари. Ще взема да проверя дали има нещо подходящо като за нас  Peace

Ника
  Joy Joy Joy

# 374
Ро, честито ви първо зъбче  Hug

Ника, гушката мажа след баня с кремчето против подсичане (Стойчев мехлем, правено в аптеката)  Peace

Шаманче, на 65 кила и 165см височина, L или XL му мяза? newsm78

Юхуу, липсват им разходките на терасата  Mr. Green затуй са киселяци...

Общи условия

Активация на акаунт