ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 332
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Мдам и аз поразмятах няколко покани за приятелство във ФБ на тези които разпознавам   Flutter

# 76
  • София
Напредвам начи.  hahaha
Днес не ми е ден за шетане на мен. Цял ден ще си мързелувам съм решила.  bowuu Няма и да сготвя даже.

Sashkova, добре че има разрешение за ползване, че в тази криза собствениците на недовършени жилища къв го ядат... Mr. Green
el_P, така е на бебешките РД на закрито, през лятото си е друго навън.

# 77

Днес Ивайла става на 3 месеца (диетуващите да ми простят)  Hug

купихме на детето активна гимнастика, не е много очарована, но се надявам да и стане по-интересна когато започне да ги докосва ирачките.
Ника, отивам да те намеря във ФБ.

# 78
Сашкова,Ние също го взехме на шп.&зам., предвидете си парички за ремонт и нотариус, че това нас пообърка ooooh!
Мушмулка,
Да ти е жива и здрава принцеската  bouquet
Ние уредихме морето, дайте Praynig Praynig идеи откъде да се сдобием със сенник с ув- защита (като на Таня_г) newsm78 newsm78
Може и да е от ЮК, и-бей и въобще всякакви идеи в тази насока приемам Hug

# 79
Пухич и аз като теб-бебо спи а шетането го отлагам на всеки 10 мин  Joy

Хайде и мен приемете в тая група. bowuu

За банките- късно предупреждаваш Мяу Wink, ние сме към Райфайзен. Може и да сме се увътрили (то при всички случаи се увътряш), но преди две години нямахме кой знае какъв избор Tired. Само в Райфайзен ни приеха служебна бележка на мъж ми за реалните доходи, щото иначе тогава го осигуряваха на по-малко пари Close (класиката при българския работодател #Cussing out). Засега сме доволни, само веднъж ни се повиши вноската и то не драстично. Не ни взимат такси за допълнителните услуги, които сме искали от тях-справки, служебни бележки и т.н. Но Неви е дала най-добрите насоки в това какво да се гледа, а не коя банка.

Пак за ФБ си говорите. Хайде и аз да ви се представя най-накрая- използвам регистрацията на мъжа ми, аз нямам своя, така или иначе приятелите ни са общи. Та ако искате да сте приятелки с мъж ми  Laughing - Христо Цанков. И без това той въобще не влиза във ФБ. Щом сме "на линия" това всъщност съм аз  bowuu.

И сега да ви питам нещо, щото ми писна да се ровя в нета, та ако някой разбира да ме светне по-бързо: изтеглих една програма (прословутия фотошоп), но не знам как се активира  Embarassed(не ми се смейте много). Моляяяяя, обяснявайте бааааавно като за малоУУУУмни. Благодаря предварително! Laughing

Ей ся вече ставам от компа, че не ми се изрежда кво ме чака.....

# 80
Ние уредихме морето, дайте Praynig Praynig идеи откъде да се сдобием със сенник с ув- защита (като на Таня_г) newsm78 newsm78
Може и да е от ЮК, и-бей и въобще всякакви идеи в тази насока приемам Hug

http://www.sun-togs.co.uk/catalog/135

Както писах преди около два часа аз избрах този http://www.sun-togs.co.uk/products/649 и току що го поръчах  Crazy

# 81
Теди,
Супер! Много ти благодаря cheers Не съм видяла пост-а ти ooooh!
П.П. Егасимуси и якият сайт! СЯ ако не мина на червено Mr. Green Mr. Green

# 82
  • София
Здравейте момичета!
Честито на всички, които изпълват месечинки днес, да сте живи и здрави  Hug
Почвам едно по едно, което съм запомнила.
Нева, за кръвотеченията от носа - Софи ми е така. Ходихме на не знам колко лекаря - не ми препоръча никой горене на капиляри, както и тампонадите за малко дете са неприложими. При нея кърви при резки промени в температурата - лятото и зимата, както и понякога при смяна на сезоните. Мазахме с мехлеми, пихме рутаскорбин (базирано на вит. Ц за укрепване на съдовете) - ефект не виждам кой знае какъв. Казаха, че се израства постепено в пубертета. Иначе при кървене - парченце геласпон в нослето, то се саморазгражда и едно като порьозна гъба. Не боли, не щипе, София си го търпи. Опитай ако искаш, кутийката е около 6 лв, дават го без рецепта в аптеките ако го намериш.
Ника - вече сме приятелки  Hug
За банките не мисля, че мога да съм ви полезна, но за ремонтите - преживяла съм 2 от шпакловка и замазка, обиколила съм цяла София в издирването на материали и прочее неща - мисля, че мога да съм ви полезна с личен опит - откъде да не пазарувате. Както и с някой майстор,  от които сме останали доволни. Hug
А сетих се... как режете ноктите на момите и момците? Нашата спи със стиснати на юмрук ръчички, а като е будна реве все едно я коля - приемам идеи  newsm78
Хубав ден желая на всички ви  Hug

# 83
  • София
Слънчи, аз му ги режа в будно състояние, щото като си спи в креватчето Мама Меца не може да се сгъва толкова.  hahaha Затова го мятам на повивалника, издърпвам му пръстите със сила - наистина много здраво стискат малките юмручета, държа много здраво и режа. Обаче се препотявам поне 10 пъти, дърпа се като магаре.

# 84
  • София
Ника, ясно  Simple Smile Процедирам по същия начин, ама е яко рев, викам си да няма някоя хитринка...  Crazy

# 85
  • София
Ника, ясно  Simple Smile Процедирам по същия начин, ама е яко рев, викам си да няма някоя хитринка...  Crazy
Има, има - хващам Борис да дрънка с най-шумната дрънкалка и малкия така се стряска че мълчи като пукелче.

# 86
аз ги режа докато спи, много бързо растат

# 87
МОМИЧЕТА,ДА ЗНАЕТЕ КЪДЕ ИЗПИСВАТ КОДА ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЛА РЕДУТ?

# 88
  • York
МОМИЧЕТА,ДА ЗНАЕТЕ КЪДЕ ИЗПИСВАТ КОДА ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЛА РЕДУТ?
За кодовете има цяла тема в раздел На пазар  Peace
Ноктите на малката ги реже баща и. Мен ме е шубе да не я нараня  ooooh!
Вчера ходих до аптеката и видях, че има Аура слим, та си го купих.  Намазах се както е по указанията след баня по проблемните области, т.е. половината ми тяло  Laughing и като пламнах, цялата станах червена и едвам вечерях, защото трудно си стоях на д-то  #Crazy Мъжа ми само се хилеше като тиква на червените ми телеса  Joy

Голям мързел цял ден  Rolling Eyes

# 89
Ноктенцата на Коки и аз ги режа в будно състояние,като той човека вече си свикна и не се дърпа даже(само понякога като се помотам повече му писва мумифицираната поза и се размърдва) и аз като Ника ,на повивалника.Първоначално се дърпаше,но му пусках една пееща маймуна и той като я чуе и се препарира hahaha Joy,само очичките му мърдат hahaha Joy
Неви,не знам доколко ще съм ти полезна,но и аз бях така с кръвотеченията от носа-както си седя и изведнъж шурва.Оправих се с изпиването на една опаковка рутаскорбин и оттогава(това беше преди около6-7години,значи съм била на 17-18) ми тече кръв от носа само при прекомерно изтощаване на организма(не визирам недоспиване).

Общи условия

Активация на акаунт