Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 534
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 105
Радо каза:-Ооо ние ще ги съдим,вече сме проверили.....а ние се отнасях ме добре с тях....за това предположих,че е за Каменарови
офффф не си довършват изреченията  ooooh!...говореха сега за ЦИ...пак се били консултирали с адвокат и той ги посъветвал.....и ТАКА  Tired....

един сега се обади и каза:Радо е цигански педераст  Crazy

# 106
# 107
  • Ænima/Albuquerque
Не съм гледала това предаване с порцеса.  Rolling Eyes

Това беше на лайфа,когато ги изгониха.

Тайна,предполагам,че е по сценарии,но онзи които не дойде (от заложната) трябва да го съдят!

# 108
  • София
Не съм гледала това предаване с порцеса.  Rolling Eyes

Това беше на лайфа,когато ги изгониха.

Тайна,предполагам,че е по сценарии,но онзи които не дойде (от заложната) трябва да го съдят!
Аз не вярвам някой да му е обещал, да се изтъпанчи там.СМС-и, адвокати, глупости... Просто искаха да ги предизвикат, та сами да се издадат!

# 109
  • Ænima/Albuquerque
Аз си мисля,че те нямаше какво да издават толкова.
Според мен говореха истината.

# 110
 Мале,колко сте изписали.Отивам да ви чета Wink

# 111
Радо каза, че са завели няколко дела за  всички лъжи казани по техен адрес и когато има резултати ще ги обяват.

# 112
  • Ænima/Albuquerque
Радо каза, че са завели няколко дела за  всички лъжи казани по техен адрес и когато има резултати ще ги обяват.

Това да се чува.
Тоя продуценти вкараха в преразход секвартирантите,заради техните селски изпълнения в името на рейтинга!

# 113
  • Варна
И аз съм за Трифонови да останат!  Peace

# 114
Само аз ли искам трифонови да си ходят  newsm78
В повече ми идват интригите им, перченето на Нептун как той и момата му са най-най ... все той трябва да има последната дума, все той най-компетентен ... няма да му понеса доволната физиономия, ако останат, съвсем ще се вземе насериозно и няма да се трае  Tired

П.П. Някой знае ли къде мога да гледам предаването с Радо и АнджитУ

# 115
  • София
Нена, не си сама, и аз не ги изтрайвам и двамата - него с невероятното му самочувствие, нея с раболепието и към него.

# 116
Само аз ли искам трифонови да си ходят  newsm78
В повече ми идват интригите им, перченето на Нептун как той и момата му са най-най ... все той трябва да има последната дума, все той най-компетентен ... няма да му понеса доволната физиономия, ако останат, съвсем ще се вземе насериозно и няма да се трае  Tired

П.П. Някой знае ли къде мога да гледам предаването с Радо и АнджитУ
не си сама  Wink
даваха ги по ББТ....провери дали имат сайт...предаването е ...така го правят жените (така си мисля , че се казва)

# 117
Цитат
Няма нужда никой никого да съди и да заплашва със съд, тъй като хората най вероятно няма да се занимават и да губят времето си и това на адвокатите си с такива дела.
това е част от мнение, в тема, пусната от някой, представил се като мн.близък на Петрови

от тук

пп. така и не разбрах с какво, ако не с това би трябвало,  да се занимават едни адвокати, Wink  но пък след като са преценили, че ще си загубят времето,  значи едва ли е толкова лесно да осъдиш ББ Rolling Eyes

# 118
аз по-близък до сем.Петрови от самите Петрови не знам....лично РиА го казаха...дела ще има

# 119
Тази вечер вечер елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат Азис и Руслана – като защитници на Иванови, и Лара Береану – като защитник на Трифонови.

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата?

Как ще се отразят на вота на зрителите обвиненията за натрапчивото и дразнещо поведение на Боби, както и нарцисизма и гордостта на Ицо? Това ще разберем днес от 20:00 ч в Big Brother Live. На сцената Азис ще изпълни и най-новия си хит “Удряй ме”!Иванови срещу Трифонови

В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване три семейства, а малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от тях – велинградската двойка. Така за оставане в къщата този понеделник ще се борят патриархалното семейство на Корнелия и Христо, и артистичното семейство на Пламен и Борислава.

Трифонови

Суперменът Христо и съпругата му Корнелия са едни от най-силните играчи според останалите съквартиранти. Това е причината да са номинирани. Самоувереният Ицо не вижда в лицето на другото номинирано семейство сериозна конкуренция и е сигурен, че ще излезе победител от битката утре. Поморийците са убедени, че зрителите ги харесват и им симпатизират. Но дали е така? Ще разберем утре.

Иванови

Музикантът Пламен и певицата Борислава открито показаха разочарованието си от спасението на велинградчаните в четвъртък. Прикритият Пачо показа другата си страна, като се отпусна в злобни коментари за спасените. Пламен не може да проумее как той и привлекателната му съпруга не са получили защита на зрителите.

Борислава дразни съквартирантите с натрапчивото си поведение и с това, че е на всяка манджа мерудия. Още с влизането си русокоската окупира кухнята, след това отказа правилата за общ бюджет и храна, и така си спечели неодобрението на домакините. Боби и Пачо усещат, че никой в къщата не ги харесва и се чувстват безсилни срещу титулярите Трифонови.

Общи условия

Активация на акаунт