Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 582
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Елеонора за Давид: Тялото му не е достатъчно мъжко.  Joy Joy
И какво ли е?  Не трябваше ли да каже мъжествено?

# 1 306
Веско как се изтърси когато беше опакован и трябваше да легне на листото! Чак мен ме заболя! hahaha

# 1 307
Елеонора за Давид: Тялото му не е достатъчно мъжко.  Joy Joy

ами не е .... колко пъти го кара да ходи при Христо да тренира, той обеща уж и нищо. Същият сопол си е.

# 1 308
Пак ни занимаваха със стари кадри. Поне половината бяха отпреди седмици.

# 1 309
  • Варна/Лондон
Обичала "По-набити" мъже Елеонора.WTF
Че колко му е да го набием Давид, поне желаещи много. Даже ще е най- набития мъж който е виждала...

# 1 310
Момента, в който Д и Е си говореха отвън беше от снощи. То е ясно де, нали коментираха какво е казала майката на Цура. А другите неща сигурно са стари, но аз не ги бях гледала. напоследък само късно вечер успявам да погледам малко он-лайн.

# 1 311
Давид вече има кардбланш и като излезе Цеци Красимирова и всички моделки са негови Laughing

# 1 312
Обичала "По-набити" мъже Елеонора.WTF
Че колко му е да го набием Давид, поне желаещи много. Даже ще е най- набития мъж който е виждала...

Joy Joy Joy

Ми има си предпочитания, момичето, де. Вие какви сте пък!
Я тези, дето харесват грацилни мъже, да вдигнат ръка, да ги преброим Laughing

Давид вече има кардбланш и като излезе Цеци Красимирова и всички моделки са негови Laughing

Шегуваш се ти, но Давид ако излезе с парите, не само ще са негови, ще се бият за него даже Peace

# 1 313
птица, тя Норчето тогава ще си го иска и война ще води за него.

# 1 314
  • Варна/Лондон
С 200 хилки /стана като ц 200 Laughing/ мъж като Давид може да забърше само някоя изгряваща плеймейтка / Боже, как се пише тази дума/, за Цеци му трябват много по толкова и да е свикнал с тях- да не му личи, че са му първите и последните  му 200 хиляди.

# 1 315
Елеонора много ме зарадва, като се опъна на гробаря.

# 1 316
Ееее, та той Давид ако спечели, нали с Нората ще са в тандем. Спокойно могат да си ги поделят поживо-поздраво и кой накъдето иска.

В тази връзка, сетих се за сметките на Добрин. Ако Качанови спечелелели, Нора щяла да вземе на Давид повечето пари. Ми да ги вземе. Те и без това ще са си нейни. Ако някой ги харесва, ги харесва заради нея, не заради оня, да не казвам какво.

# 1 317
за какво му се опъна ?

# 1 318
Тайна, разбрах за корема. Как пък ги забелязват тези неща на толкова слаби хора Confused

...................
Късно се включвам, ама аз наистина си мислех, че Гала е бременна, не е ли?

# 1 319
за какво му се опъна ?
Ами те седяха в Хепито и Гробаря нещо ги зачапарастри и тя скокна и му рече, че се бил заяждал с тях понеже са най-слабите и що не ходел да си изкарва нервите на някой друг. Тва в общи линии. И излезе да пуши при жена му и и каза, че не може дза го понася този Висилин повече щото само се бил заяждал като е нервен. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт