Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 504
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честито на двегодишната госпожа!  Laughing Да растеш още дъ-ъ-ълги и щастливи години с господина!   bouquet

Не ми харесват Иванови, защото са безлични, но  не ми харесват и Трифонови, че дори и ме дразнят, така че предпочитам да си ходят точно те.

# 61
  • София
caprice честита ти годишнина и мерси за почерпката  Heart Eyes

# 62
трейси, имаше писано в старата тема, ама ... Cry

Абе аз от старата дойдох! Някъв ужас беше - Давид, апа Елеонора, но да знаете Давид, да обаче Елеонора, и въпреки това Давид..... а аааааа  Crazy Tired Изкуках, затова само запис, ако има нещо интересно. Мислех да коментирам ЦИ, но май не трябваше да чета предните страници, че ми отиде ентусиазма!

ужас, ужас, ама и ти се отчете, та цели два поста "посвети" на тях  Wink

# 63

ужас, ужас, ама и ти се отчете, та цели два поста "посвети" на тях  Wink

Ти не се притеснявай, аз в темата не се мяркам вече, не преча  Peace Няма да посветя пост на никой така или иначе, малко вероятно е, така че дишайте спокойно....пишете си  Peace

# 64
Ееее, спрете се вече, де Stop Намерили за какво да се джафкат.

Трейси, и ти Shocked От стара коза яре си, бива ли така да се впрягаш? Че няма да пишеш, че сърдита ooooh!
Помня те от предишния Сървайвър, колко защита му дръпна на Спас и колко го ядохме другите, и пак не се разсърди, сега какво ти става? Май като поседим повечко във форума и почваме да изтрещяваме всичките. Да разбираме повече от другите, да се цупим, като не е на нашата. Я се стягай и идвай тук, че липсваш Hug
Пък и нали ги одумваме всичките наред. Когото ни подадат за разкъсване, този подхващаме  33uu
Ама да ти кажа, Елеонора и Давид май ще се окажат невинни агънца на фона на всички останали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65

ужас, ужас, ама и ти се отчете, та цели два поста "посвети" на тях  Wink

Ти не се притеснявай, аз в темата не се мяркам вече, не преча  Peace Няма да посветя пост на никой така или иначе, малко вероятно е, така че дишайте спокойно....пишете си  Peace

ооох, отдъхнах си и аз най-накрая - само ти ми пречеше досега   Laughing

пп.  дали да не  се спре вече с тези сръдни за нема-нищо, а ?  Peace то и да не се пошегува човек

# 66
Не мога да повярвам, че сте като деца в детската градина  -на си ти куклите, дай си ми парцалите Mr. Green
Да не вземете да се разсърдите сега, ей Laughing

# 67
  • Варна/Лондон
Не е нормално това- да се обиждаме, защото някой е критикувал фаворита ни. Струва ли си заради едно пошло предаване така да опустее темата..  Ще кажеш, че роднините ни са там. Tired

# 68
Ели за първи път е без панталон, с някаква къса рокличка е . Елеонора се включи в приготвянето на храната с нарязване на половин зелка.

# 69
  • София
Ели за първи път е без панталон, с някаква къса рокличка е . Елеонора се включи в приготвянето на храната с нарязване на половин зелка.

Дали някой ще смее да яде от тая салата? Че то освен зеле може и някой пръст да е одялкала.

# 70
Искам да излезнат Иванови,на моменти забравям,че съществуват

# 71
  • Viena
  bouquetза новата тема

# 72

Ееее, браво на Норка, майстор готвач е тя   chef
Аз никога не съм рязала зелка и ми изглежда много сложно  Joy

# 73
  • София
     Ииии, аз докато готвя, вие се изпокарахте  Joy!Недейте така, моля ВИ! Hug Останахме 5 души на кръст!

За излизането, и двете семейства да излизат, не искам да му се вдига повече самочувствието на Ицо!И да си мисли, че постъпва правилно,че хората го одобряват и затова остава.А и не остава много време до финала!Не вярвам да е до 22-ри юни! Кънчев не спомена ли 10-ти? Днес защо Сашка, Диана,Ели и Корни са всичките в черно?

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 12:32 от Тайна

# 74
  • Ænima/Albuquerque
Мариша,мерси за темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт