Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 556
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 135
Според вас, Христо излъга ли детектора на въпроса дали е изневерявал на Корнелия?
Според мен - да.
Гледах го вчера как коментираше, че Антоний трябвало да отрича за изневерите и мога да ви кажа, че той изневерява не по-малко, просто го прави скрито-покрито.

Определено това е и моето усещане.Даже го споделих снощи.
Весо  е страшно вулгарен и циничен.Във фризьорския салон така грозно се заяждаше с Нора.Стана ми жал.
И никой не се обади да му каже да млъкне.
Имам чувството,че ги е страх от него?

# 136
  • На погрешната планета
Записвам се да ви следя Blush. Заради щерката почти не ги гледам вече, че много се "обогати" детето от това предаване, поне вас да чета, за да съм в час.

# 137
Руслана е устатница. Повече я бива да си защитава хората от кака Лара. И Азис като друсне дебело д.... и Иванови ще останат в играта.

Тези защитници на щат ли са в Нова? Аман от едни и същи физиономии. Нали преди време Руслана пак защитаваше някои? В началото.

# 138
Няма смисъл наистина да се гледа този сезон.. Толкова е изкуствен!
Следващата седмица ще влязат на Елеонора новите и братя- да се запознаят.
След това ще спретнат и една сватба със скункса и това е- честити да са ни "победителите"!   Sick

То как да опознаеш другите семейства, като все ти се набиват Елеонора и Давид. На по- миналия лайф
на другото семейство отделиха 20, 30 мин., а на тия двамата час и половина.  Stop

# 139
кой ще са защитниците довечера, знае ли се?

# 140
Руслана,Азис и кака Лара

# 141
мерси  Hug

# 142
Кака Лара за Трифонови ли ще бьде? Mr. Green

# 143
Кака Лара за Трифонови ли ще бьде? Mr. Green
да

# 144
  • София
   Пфу, по БТВ-то нищо интересно, ще се гледа лудницата!

# 145
Руслана,Азис и кака Лара

Ужас. Няма да гледам определено. Тая Руслана ми скъса нервите предишият път с махленското си крещене.

# 146
Моткам си се из старата тема и се чудя що ли не пише никой dohЗаради Руслана ще гледам довечера лайфа - голяма тракачка Mr. Green. След снощи Антоний ми стана още по-антипатичен, имала съм сблъсък с такъв тип мъж - ужасно е, идваше ми да го boxЖалко за Цура, двадесет години да те тъпче подобен екземпляр Confused, за сметка на това пък сестричките бодро подвикваха - " Цуре , обичаме те " - голямо утешение, няма що ooooh!. Нямам претенции коя от двете двойки да напусне - ако може и двете Mr. Green, но май няма подобна опция. Sunglasses

# 147
Руслана,Азис и кака Лара

Ужас. Няма да гледам определено. Тая Руслана ми скъса нервите предишият път с махленското си крещене.

е тя всеки път крещи  ooooh! Mr. Green

# 148
Моткам си се из старата тема и се чудя що ли не пише никой
и аз така  ooooh!  Joy

# 149
Голяма скука и натъкмистика, даже ми е мъчно, че махнахме най-красивата РусИ, поне щях с диалекта и да се забавлявам.

Общи условия

Активация на акаунт