Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 502
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Според моята фризьорка тайната на красивата дълга коса е в честото подрязване на цъфтежите. Тя ми обясни, че по този начин косата не се изтощава толова много. През пролетта е необходимо да се подкъси, за да има повече жизненост за лятото - послушах я и сега ми порасна повече.   bouquet
За да поддържам косата си задължително слагам балсам. Без него не мога.  Гледам да го сменям често - Gliss, Shauma, Nivea

# 271
Кажете моля, какво кокосово масло и откъде да купя?

Аз не съм в БГ за съжаление и не мога да дам съвет. Купувам го в чужбина от био-супермаркетите от щанда с масла и зехтини. В магазина е в твърдо състояние, понеже е хладно. Бяло е на цвят с перлени нюанси. В бурканче е. Води се студено пресовано, без никакви други примеси. Марката в момента не си я спомням, като се прибера у дома ще погледна.

Как изглежда маслото на Икаров в България?

# 272

Как изглежда маслото на Икаров в България?

Добър вечер!

Момичета аз ходих на подстрижка тези дни. Отпред косата ми е малко под ушите, горе на кичури, а дължината ми я запази долу- горе. Само 2 пръста я скъси, ама имаше нужда Mr. Green  Доволна съм много като имам време ще пусна снимки Grinning
   - с това масло съм се мазала против стрий като бях бременна и  към маска за коса съм добавяла от него Flutter
Лека вечер на всички!

# 273
Здравейте!

Бихте ли ми казали каква е актуалната цена на тривитаминолът? Днес в една ветеринарна аптека ми казаха 15лв. и аз доста се учудих, защото на първа страница пише, че цената варира около 6-10лв. Да не е стара информацията?

# 274
Здравейте!

Бихте ли ми казали каква е актуалната цена на тривитаминолът? Днес в една ветеринарна аптека ми казаха 15лв. и аз доста се учудих, защото на първа страница пише, че цената варира около 6-10лв. Да не е стара информацията?

Определено са се изхвърлили, цената си варира между 6-10лв, но 15лв е прекалено.

# 275
  • София
Преди няколко дни си купих тривитаминол за 5,20 лв. от зоомагазин на ъгъла на бул. Черни връх и ул. Кишинев , (това е в квартал Хладилника). Чак се почудих да не е менте, но изглежда по същия начин. Магазинът има клон и срещу Сити центъра, но не знам дали цената и там е същата  Peace.

# 276
Благодаря ви много!  Hug

Cherrytо, как не попитах вчера  Crazy Днес бях около Сити центъра и можеше вече да съм с маска! Пуууу да му се невиди! Бях се настроила днес за маска....

Междувременно в нета открих един магазин в Люлин 1, където цената е 6лв. и в понеделник със сигурност ще има, обаждих се да питам. Ако някой се интересува къде точно се намира магазина да свирка  Wink !

# 277
Момичета, дълги години се борих с оредялата си коса, която видимо няма проблеми - здрава, не пада, не цъфти, но все пак отпред прозираше кожата. Какво ли не опитах. Дълги години... Пет, шест, седем... Не помня вече и чудото като че ли се случва. Чела съм многократно рецептите на Мария Требен, дори няколко месеца поливах косата си с коприва, но другото не бях правила, а именно - купих си две пакетчета коприва от аптеката и ги залях в едно шише с ром. Според рецептата, която можете да видите навсякъде трябва да престои 14 дни, но аз някъде към шестия, седмия започнах да втривам по малко вечер. Чак не смея да се похваля - започват да израстват фини косъмчета, но много. "Плешивината" почти не се забелязва. Това е от мен, ще продължавам. Имам стари снимки, ще се опитам да ви покажа какво се е случило сега. Успех и постоянност на борещите се Hug

# 278
Момичета, дълги години се борих с оредялата си коса, която видимо няма проблеми - здрава, не пада, не цъфти, но все пак отпред прозираше кожата. Какво ли не опитах. Дълги години... Пет, шест, седем... Не помня вече и чудото като че ли се случва. Чела съм многократно рецептите на Мария Требен, дори няколко месеца поливах косата си с коприва, но другото не бях правила, а именно - купих си две пакетчета коприва от аптеката и ги залях в едно шише с ром. Според рецептата, която можете да видите навсякъде трябва да престои 14 дни, но аз някъде към шестия, седмия започнах да втривам по малко вечер. Чак не смея да се похваля - започват да израстват фини косъмчета, но много. "Плешивината" почти не се забелязва. Това е от мен, ще продължавам. Имам стари снимки, ще се опитам да ви покажа какво се е случило сега. Успех и постоянност на борещите се Hug
колко ром се слага

# 279
Аз сложих двете пакетчета в голяма бутилка от сокче Хипп и долях до гърлото с ром. Бутилката беше съвсем малко начената и остана също съвсем малко, предполагам около половин литър ще е отишло, но след това количеството става огромно, защото аз слагам на едно памуче и втривам, така като гледам ще го ползвам много дълго време, но твърдо съм решила да си направя още една доза.

Според мен пълниш до горе бутилка с билките и доливаш до гърлото, без значение от големината на твоето шишенце.

http://atanas-ko.hit.bg/nely/herbs/copriva.html

Само че вместо житна ракия, сложих ром.

# 280
  • Пловдив
И по рецептата на Мария Требен се употребяват корени от коприва ..., но щом действа е идеално. Така се откриват чудодейните рецепти.  Simple Smile

# 281
И аз си втривам в кожата на главата собственоръчно брана коприва, стръкове и листа, престояла залята със сливова ракия. Доволна съм.
След баня пък често обливам с отвара от коприва, розмарин и корени от репей, с цел по-бърз растеж.

# 282
Здравейте, можете ли да ми кажете как се нанася себорал форте? На суха или на мокра коса? С памук или няма значение и масажира ли се или само се нанася известно количество в/у кожата на главата?

# 283
  • В полите на Пирин планина
Аз слагам на памук / тампонче и нансям на главата на мъжа ми, против пърхут на суха коса.

# 284
  • София
Не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема, но не се сещам за по-подходяща!  Rolling Eyes
Искам да ви питам като изправяте косата си с преса как постигате да е гладка, без стърчащи косъмчета, които да развалят целия ефект?  #2gunfire Използвам много хубава преса за коса, домашни маски, скъп шампоан и като цяло косата ми е красива и доста гъста, но тъй като няма хубава форма, често я изправям - така ми допада най-много. Преди изправяне слагам един крем-гума, от който преди бях много доволна, но втората опаковка нещо ме разочарова. И въпреки тези "мерки", след като я изправя, косата ми не стои идеално гладка а има доста косъмчета,които просто стърчат нанякъде, колкото и да ги минавам с пресата. А във влажно време  #Cussing out става още по-лошо! Моля да ми препоръчате някакъв крем, балсам ли (не съм ползвала до сега и не знам какво е предназначението му) или каквото и да е за да стои косата ми гладка! Hug Много ще съм ви благодарна   bouquet (с повече лак пробвах - пак нииииищо  Sad)

Общи условия

Активация на акаунт