Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 482
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Според мен косата ти е изтощена и каквото и да ѝ правиш оправия няма. Остави я намира за месец-два.

# 286
  • София
Лелее, и аз дадох 15 лв за тривитаминол. Не ги е срам! Една позната си го купи пак миналата седмица от друго място, пак за толкова.

# 287
reproche Chi Silk Infusion - хем предпазва косата от топлината на пресата като термопротектор, хем я прави мека, пригладена, подредена и с блясък. Или ако не ти се дават парички, поне едни кристали си вземи, приглаждат и понеже са предимно силикони, пак предпазват от топлината. И един прост балсам без отмиване ще помогне...

# 288
  • София
reproche Chi Silk Infusion - хем предпазва косата от топлината на пресата като термопротектор, хем я прави мека, пригладена, подредена и с блясък. Или ако не ти се дават парички, поне едни кристали си вземи, приглаждат и понеже са предимно силикони, пак предпазват от топлината. И един прост балсам без отмиване ще помогне...

Имам кристали, но ги нанасям само на връхчетата и не виждам почти никакъв ефект от тях! Twisted Evil Продуктите на CHI знам, че са по-скъпички и ще отложа за сега покупката. Може би ще пробвам с балсам без отмиване, но все си мисля, че отежнява и омазнява косата, не е ли така?  newsm78 И ако слагам балсам, мога ли да нанасям и маски - напоследък си правя домашни маски или със зехтин, или с кафе.   bouquet

# 289
reproche , само да спомена нещо за продуктите на CHI Simple Smile Така е, не са никак евтини, но наскоро разбрах, че имали и малки разфасовки на коприната - CHI Silk Infusion , за която говори MissNellie. Малките разфасовчици са от по 5мл доколкото разбрах и стрували към 6лв, стигали обаче за доста време. Аз мислех да си взема такава малка да пробвам първо дали ще ми хареса и после евентуално да купувам голямата, да не се изхвърлям веднага. Специално тази коприна доста я хвалят особено в клипчета, които съм гледала в you tube, така че сигурно наистина е добра.

# 290
Аз слагам на памук / тампонче и нансям на главата на мъжа ми, против пърхут на суха коса.

Мерси, Lady Brinne!

# 291
  • София
Amra, мерси за отговора!   bouquet А къде да търся продуктите на Чи? Само във фризьорски салони или ги предлагат и в магазините за козметика?

# 292
Аз съм виждала, че и в по-големите магазини за козматика ги има

# 293
  • България <3
здравейте мами и не-мами! Имам един по-специфичен въпрос към вас и ви моля да ми отговорите Praynig Горе-долу на ден по колко косъма ви падат??? Peace Peace Peace

# 294
# 295
здравейте мами и не-мами! Имам един по-специфичен въпрос към вас и ви моля да ми отговорите Praynig Горе-долу на ден по колко косъма ви падат??? Peace Peace Peace

При мене е различно. Зависи от сезона. Около 10-20, но през есента и пролета са доста повече.

# 296
При мен в момента падат много.
Странно, но не влизам в графика на т.нар "сезонен косопад", който се предполага, че трябва да се разразява в ранно есенния и пролетния период.
Моята коса започва да пада по-усилено в разгара на лятото - от години е така. Още от миналия месец съм "косопадна", но знам, че е временно явление и ще отмине. Не си го слагам на сърце.

# 297
Ето ме отново с още едно въпросче, което ми изникна в главата ..  Grinning

Има ли порблем ако смеся повече от 2 растителни масла?! ..  newsm78
Изобщо добре ли би ми се отразило на косата или по - добре просто да ги редувам?! ..

# 298
Ето ме отново с още едно въпросче, което ми изникна в главата ..  Grinning

Има ли порблем ако смеся повече от 2 растителни масла?! ..  newsm78
Изобщо добре ли би ми се отразило на косата или по - добре просто да ги редувам?! ..

няма проблем Peace

# 299
Моята стара фризьорка ми спомена, че за по лъскава и здрава коса трябвало да използвам кристали. Изпробвах метода, но косата ми се омазняваше и спрях. Аз съм леко вманиачена в идеята за здрава коса. Нито си третирам косата с преси, маши или дори със сешуар, нито я боядисвам, но пак ми изглежда суха и то само в краищата острани. Какви ли не маски с тривитаминол и ракия и мед не пробвах. Ходя редовно на фризьор, но няма ефект. Може би си внушавам. Някои може ли да ми предложи продукти като спрей за коса на някоя добра, професионална марка, която мога да намеря лесно? Някой, който е доволен. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт