Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
по повод на косопада - освен тези маски с Тривитаминол и т.н., Пантогар капсули, Себорал форте, Биотин, Цинк, нещо друго , което работи при вас ?

# 451
Момичета, имам страшен косопад+себорея и днес си взех прословутия лосион Себорал Форте...но ме е страх да го ползвам...да не вземе да ми пада още повече косата. Освен това четох разни плашещи неща за чемериката - че се просмуква в кръвта през кожата и в тялото се натрупват токсини и т.н., освен това е силно отровна...незнам дали да се мажа вече? Sad

Ползвала съм го 2-3 г. редовно, не съм с е отровила още  Mr. Green много ми помагаше за сезонния косопад, ползвах го след всяко миене (3 пъти седмично) с тампонче в корените.

# 452
Цитат
by the way да ви питам за някакви отзиви от козметиката на Керанов??  newsm78 newsm78 Споделете ако някой е ползвал?

Аз съм ползвала Artiste, което е професионалната серия на Eugene Perma, а Keranove е серията за масовия пазар на същата марка, както е Elseve за Loreal. Ползвала съм и Keranove преди години и си спомням, че много ги харесвах. Поради тази причина започнах да ползвам по- късно Artiste. А ето този продукт върши наистина невероятна работа, особено след изправяне. Винаги след като съм го използвала са ми правили комплимент за блясъка на косата ми  Wink http://butiche.com/brillance-spray-gloss-200-ml-sprei-za-blqsyk-p-1689.html ,друго което съм ползвала и съм доволна е ето това - http://butiche.com/boucle-courliner-200-ml-pqna-za-perfektni-kydrici-p-1732.html

За Keranove - преди ги харесвах и шампоаните и балсамите и маските, но след като им смениха опаковките мисля, че ги развалиха. Поне при мен ефекта вече не беше същия. Но ако искаш пробвай, на теб може и да ти допаднат, нали всичко е индивидуално Simple Smile 

Благодаря ви момичета за бързите отговори. Ще провам керанов шампоан и балсам за честа употреба при мазната коса. Ще пиша дали има ефект  Grinning

# 453
по повод на косопада - освен тези маски с Тривитаминол и т.н., Пантогар капсули, Себорал форте, Биотин, Цинк, нещо друго , което работи при вас ?

Опитай и ампулките, моята приятелка е доволна, а на мен нещо не ми действат. Утре ще слагам пак тривитаминол  Grinning Grinning Grinning

# 454
в предните 20 теми постоянно се показваха снимки на коси сега никой не показва  Sad

# 455
  • Бургас

Опитай и ампулките, моята приятелка е доволна, а на мен нещо не ми действат. Утре ще слагам пак тривитаминол  Grinning Grinning Grinning
сори, ама кои ампулки ?

# 456
  • В полите на Пирин планина
в предните 20 теми постоянно се показваха снимки на коси сега никой не показва  Sad

Вярно е това. Преди доста често и аз показвах снимки, но в последно време не съм ...  Blush

# 457

сори, ама кои ампулки ?

Ампулки против косопад- 2-3лв. са по козметиките ги има, и в някои аптеки.  Grinning Grinning

# 458
  • Бургас
на коя фирма ? мерси  bouquet

# 459
Здравейте момичета!Бихте ли ми препоръчали някакви хубави,качествени ампули за коса против косопад.Уведомявам ви,косопада ми наистина е доста силен,косата ми е адски слаба,къса се от Корена сравнително лесно Sad само като погаля или разреша кичур от косата си,пада Sad пробвала съм всякакви маски,нищо не помага..колкото и нова коса да расте,тя расте слаба.

# 460

Ще я накарам утре да провери и ще пиша...  newsm78 Не мога да се сетя за името...

# 461
  За косопад съм ползвала Фитовал- лосион и съм много доволна. Въпреки, че не го ползвах 3 месеца, а само 1 пак имаше ефект. Направих експеримент. Преди да започна да го ползвам, докато миех косата си си запазих всичката коса която падна. След 1 м. с Фитовал (през ден-няма значение дали след баня или не.И ако правите "вафли" за обем, няма проблем, не падат  Wink )отново събрах косата- беше на половина от предния кичур Peace

# 462
и аз мислех да го тествам, но за сега първо керанов и орзен...  Grinning имам и някакъв на нивея за права коса, но още не съм го пробвала...

# 463
  • в.преслав
Вземах си червената маска на Миосотис,но нещо не съм очарована  и миризмата не ми харесва никак.Рекох уж да сменя,но уви.......Снаха ми пак ще има нова придобивка Mr. Green И шампоан не мога да си намеря.....Всъщност нещо на последък не си харесвам косата.Незнам какво и липсва? newsm78 Мекчика е,има си блясък,не забелязвам да и се цепят краищата.....но не ми харесва и това е.А и вече е за боядисване,че имам 1см пораснал корен.
  Утре ще си взема стимуланта на Икаров да изкарам пак един курс с него.И без това вече нямам никакви масла в нас.

# 464
а ако слагам тривитаменол само по дължината ще има ли някакъв ефект newsm78
правила съм 2-3 курса с него както си трябва - в корените и по дължината, но косата нито ми капе, нито искам да става по-дълга от колкото е, а и без това трудно отмивам маската, ако е в корените и от известно време мажа маслата по дължината й и се чудех за тривитаминола newsm78

Общи условия

Активация на акаунт