ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 622
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • София, Лагера
Гали, ха честита рожба! Много здрава да бъде и с късмет да е родена!  Heart Eyes

Стуцке, на теб ясно какво ти е, а Бишчето как го приема?

Селма,  Hug

Ив, какво ти е, бре? Rolling Eyes

Аз днес в ранни зори (единственото време, когато е тихо у нас) приключих с писанията си  bowuu... сега очаквам да получа възхищения от дипломната ръководителка...  Mr. Green
Е, остана още малко работа по един друг проект, но най-важната работа свърших... и се чувствам волна като птичка! Само дето нещо ми се попрецака стомаха (от триците  Twisted Evil), но ще ми мине... то пък не може всичко да е 6  Crazy

# 166
  • София, Лагера
  Галина,миналия път малко не оставих време за размисъл,затова се получи така.  Rolling Eyes
  Включвам те в списъка.  Wink

1. Ivonska
2. Лила
3. Манга
4. Стуцката
5. Лилита
6.Ноемката (да каже какво й позволява диетата,да имам предвид.Ним също.  Simple Smile )
7.Галина Димова
Селмааа...  Whistling Whistling сутринта кантара показа 54 кг и малко... т.е. минах си психологическия Рубикон от 55.. и сега мога да си позволя каквото ми душа сака!  Flutter Peace

# 167
Селма, метни ми адрес на лични!  Wink

Ив, бързо да се оправиш, ти си силна жена! По-важно е резултатите да са в граници.  Peace

Ноеми, браво! Успешно представяне и отлично оценяване! bowuu

Стилияна, браво на Бишето! Голямо момиче е станала. Радвай се и очаквайте с нетърпение първият учебен ден, гледай от другата страна. Разделите винаги са трудно нещо.

# 168
eleonora, честит имен ден! Бъди жива, здрава, обичана, щастлива, влюбена и все така усмихната.

Честито и на всички други малки и големи именници.

Гали, честито! Да е жив и здрав Дани! С нетърпение чакаме снимки!

ivonska, утре всичко ще е ОК. Как е Шош?

Ноеми, поздравления за постигнатите килограми.

Ним, радвам се татко ти е добре.

Стилияна, всички промени, през които преминаваме, ни тревожат. Сигурна съм, че Биш ще бъде отлична ученичка и без проблем ще свикне.

galina_dimova, Вики е страхотна.

# 169
Благодаря ви   Hug
Няма да слагам картинки, че бременните и диетстващите да не се изкушават, пийте утре по едно  от мое име Drunk Wine Glass cheers

Гали, да ти е жива и здрава рожбата!!! Да расте щастлив, обичан и безгрижен!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 170
  • София
Гали, Честита Рожба! Много здраве пожелавам на малкият Дани!

Честит имен ден на всички малки и големи именници!

Клеми дано пръстчето на Никол се възстанови напълно и да не я боли  Hug
Виждам, че гласите сбирка. Селма  Heart Eyes, ако не е много нахално се пиша у списъка. Пък утре ще досаждам Blush на Сту или Ив да ми обясняват къде си.

# 171
  • София
...
Ив, какво ти е, бре? Rolling Eyes
...

A, не знам още...  Mr. Green

Време беше да проверя това-онова.

# 172

Селма  Heart Eyes, ако не е много нахално се пиша у списъка. Пък утре ще досаждам Blush на Сту или Ив да ми обясняват къде си.
Как ще е нахално,ей!  Hug
 Изпратих адреса на всички попитали ,а също така и на леко съмняващи се.  Simple Smile
 Никой да не скромничи,моля ви!  Hug

Елеонора,бъди жива и здрава!Честит имен ден,миличка !   bouquet

Ивонска,и на мен ми казаха да си изследвам някакви хормони и въобще да си проверя щитовидната.Нещо очите ми не изглеждали ,както трябва... Shocked
  А ти?Имаш си причини и ти,явно..... Thinking

Бягам да правя тортата за утре и още нещо.... babydust7

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 15:42 от Селма

# 173
Как става изследването на хормоните?
Аз откога врънкам личната да ме изпрати на ендокринолог, а тя си прави оглушки  Rolling Eyes

# 174
  • София
  ...
  А ти?Имаш си причини и ти,явно..... Thinking

Ми, не точно, но да знам дали съм така окръглена само от шоколад или...  Whistling

# 175
  Май се взима кръв.

Ми, не точно, но да знам дали съм така окръглена само от шоколад или...  Whistling
  Аха.....Дано се разбере.Поне ще си наясно какво точно да предприемаш.

# 176
  • София
  Май се взима кръв.
...

Да, да, кръв се взима.

# 177
А мога ли самоцелно да реша да си направя изследване или ми е нужно направление за ендокринолог? Или на платен прием при ендокринолог? На него какво да му кажа? Щото и аз съм окръглена и си мсиля разни работи в такава посока  Rolling Eyes

# 178
Селма, има болест на щитовидната жлеза, при която е характерно очните ябълки да са изпъкнали. Нарича се Базедова болест.
Хормони се изследват с кръв от вената  Peace

Ели, честит имен ден  Hug Бъди здрава и усмихната  bouquet

Пък утре ще досаждам Blush на Сту или Ив да ми обясняват къде си.

Сту-то нЕма да е шофЕр тоя път  Mr. Green Ще пия  Naughty

# 179
А мога ли самоцелно да реша да си направя изследване или ми е нужно направление за ендокринолог? Или на платен прием при ендокринолог? На него какво да му кажа? Щото и аз съм окръглена и си мсиля разни работи в такава посока  Rolling Eyes

Андж, по принцип най-важните излседвания не се покриват от касата  Peace Даже и ехографията не се поркива, трака че ако имаш съмнения отивай без направление. Аз така направих  Laughing При мен всичко е ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт