ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 590
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!  bouquetСъвсем ви изпуснах напоследък Sad
Магнолиа,смешен виц не зная ама то около нас всичко е само "вицове"та.....
Цвет,лошо,че пак са болни онези големи сладури!Бързо да се оправят Hug
И моя Алек пак,отново,за пореден път е болен SadПисна ми!Но сега новата тактика на новата ни лекарка/тук в Бс,добрите лекари са единици и ние непрекъснато ги сменяме с надеждата да попаднем на добра/е да спра Алек за 3-4 месеца от градина да видим дали системните му кашлици са причинени от градински бацили или има алергия.Та сега с двете дверчета #CrazyЕй сега ако не дам фира друг път няма да е! Mr. GreenЕ,добре,че поне времето се очертава да е хубаво та няма да стоим затворени по цял ден вкъщи!
Клеми,как е детенце? Hug
Ним,стискам! Praynig
Ноеми,не разбрах съвсем но май имате нов апартамент!Ако е така,само положителни емоции в него ви желая  bouquet
Мимоза,честит ви Борис!  bouquet
Селма,/и всички които я уважат/весело прекарване на партито!Не разбрах има ли повод ама нищо...Селма ти как си?На финалната пряка.Нали юни чакате девойката?
Целувки на всички!

# 91
Мони, кога ще се похвалиш с твоите торти?  Wink

# 92
Мони, нещо хич не ми звучи правдоподобно да спреш Алек от градина за няколко месеца та да се разбере защо кашля  ooooh! Дали не е по-добре да потърсиш мнение на друг лекар?

Ая от вчера плува в малкия басейн на Спартак от 18 часа, та ако има и други желаещи да се присъединят много ще се радвам Heart Eyes Тя е толкова горда, че навсякъде обяснява - голяма сампионка  Mr. Green

# 93

Селма,/и всички които я уважат/весело прекарване на партито!Не разбрах има ли повод ама нищо...Селма ти как си?На финалната пряка.Нали юни чакате девойката?
     Девойката я чакаме средата на юли,ама то никога не се знае със сигурност (и Алекс вместо средата на януари се роди края на декември  Wink )..
     Повода ни е...... newsm78 пиенето,май. Mr. Green И това,че Магнолиамм се е прибрала  в София за кратко.  Simple Smile

Дано се справите с кашлицата без да спирате градината. Praynig

# 94
  • София
Селма, от теб тортата, от нас по бутилка вино и по някое мезе (солено)!  Wink

Съгласни ли сте, бе, девойки?  Rolling Eyes Да не товарим бъдещата мама на двама...

# 95
    О,моля ви се!Няма да ме натоварите!За мен ще е само удоволствие!  Hug

Само  би ми се искало поне в петъка да знам колко хора горе-долу ще се съберем,за да преценя ,колко голяма торта (или две) да направя. Wink  Simple Smile

# 96
  • София
1. Ivonska
2. Лила
3. Манга

# 97

4. Стуцката

# 98
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
: И това,че Магнолиамм се е прибрала  в София за кратко.  Simple Smile

Така е Селма,това трябва да се отпразнува подобаващо:D Grinning Mr. Green

# 99
  • София
ХоХоХо!

Хубава групичка.... алкохолни петна се събира...  Rolling Eyes Mr. Green Селма, горката, се надяваше да хапнем по парче торта, да пийнем чай, а ние ще се замъкнем с пиене и потенциал да го свършим!  Laughing

# 100
ХоХоХо!

Хубава групичка.... алкохолни петна се събира...  Rolling Eyes Mr. Green Селма, горката, се надяваше да хапнем по парче торта, да пийнем чай, а ние ще се замъкнем с пиене и потенциал да го свършим!  Laughing

Е, браво! Как само ти хрумна след моето записване  Mr. Green Thinking

# 101
  • София
Операцията е минала и татко вече си е у дома. Сега след работа ще мина да го видя как е. Казали са му, че всичко е минало наред, но реалните резултати ще се видят в рамките на месец. Ох, отдъхнах си!  Whistling

Селма,
наистина ми се идва в събота, но все още не мога да ти потвърдя със сигурност! До петък ще ти кажа на 100% При всяко положение за момента не ме брой - аз ако идвам, ще си нося пиене, а яденето така или инак ще го пропусна, че се опитвам да диетствам!  Simple Smile

# 102
Ним, резултатите ще са ок!   Hug

Не мога да не ви покажа еднин набор на нашите деца какви ги върши  Grinning

Как ми се идва и на мен у Селма ...

# 103
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ним Hug И за татко ти  bouquet Всичко ще е наред Praynig

Селма, извинявай, аз исках да мина,само да ви видя и нещо вкусно да опитам, а то какво стана.... Mr. Green./да знаеш, много бутилки ще се донесат Mr. Green Mr. Green Mr. Green/А всички сме с коли Crazy Crazy Ив, дали да не ни подбереш с едно такси със Стуто, че после нали знаеш, трябва да ходим на пиано бар с нея,пък ще е ранна вечер,все пак Mr. Green Mr. Green

# 104
5. Лилита
Абеееее, гъскиииии /да се чете, дами/ що не се обаждате овреме. Аз си проверявам матури  у Суходол и ако не бях пуснала компютъра щях трезва да си загина Simple Smile Събота дано свърша навреме и ще дойда. Без дете щото баба му ще го води на село.
Селма дай адрес и телефон, че като не мога да те открия поне да звънна Simple Smile
И на пиано бар ще дойда.....................даже и да не ме щете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт