ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 26 315
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
При северните ходиме ние /когато сме здрави и ни поканят/ Simple Smile

# 436
  • София, Лагера
Добре де, какво ги дъвчете тези квартали  Mr. Green Не е ли оптимално срещите да са в центъра, еднакво отдалечено от всички, а и с добър транспорт до всякъде?

# 437
  • София
Естествено, че е оптимално в центъра.
Но имайки предив, че предната среща беше в южен квартал, въпреки че няколко човека казахме, че не е удобно - съвсем логично следващата да е в западен (или друг пак краен, където има доста от нас).
Т.е. ако ще се прави реверанс към едни, не е ли логично да се прави и към други?
Разсъждавам си...

Аз мога да си пия и у дома. Не само мога, ами го правя всеки ден.
Обаче,  когато искам да се видя с приятели е нормално да се съобразя и с тях. Поне за мен.  Peace
Наздраве!

# 438
  • София
Нямате проблем за деня, просто казахте да е ден от седмицата и аз нетърпеливо се метнах на понеделник, че е първия,  Mr. Greenама и втория да е и третия, все ще се радвам да се видим...
Ай наздраве  Drunk

# 439
Имаме си Рожденик. Ники става на 12 години днес  Heart Eyes

# 440
   Анджи,честит рожден ден на Ники!Да ти е жив и здрав,много успешен и винаги усмихнат!  Hug Party
   А ти да си много щастлива майка!   bouquet  bouquet  bouquet

# 441
   Момичета,по повод срещите.....
   Аз бих ви предложила,ако такива се организират за по-тесен кръг (било по комшийски или по друг повод),за тях да не се пише тук в темата,нито преди,нито след това....
   Тогава никой няма да се замисля за тенденциите.

А ,ако се организират за всички,да има гласуване.Пускайте отделна тема  с анкета и готово. Wink

# 442
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Анджи, Честит рожден ден на Ники/как е с Близнак в къщи,а WinkbouquetЖелая му да бъде много здрав, много щастлив, да сбъдва мечтите си и те прави най-щастливата майка.Много весел и слънчев морски ден-рожден желаем  bouquet  bouquet  bouquet

# 443
  • София, Лагера
   Аз бих ви предложила,ако такива се организират за по-тесен кръг (било по комшийски или по друг повод),за тях да не се пише тук в темата,нито преди,нито след това....

А ,ако се организират за всички,да има гласуване.Пускайте отделна тема  с анкета и готово. Wink
  202uu И без това си се срещаме повече в тесен кръг...

Анджи, честит ти рожденик!!!  newsm59 Да ти е жив и здрав и да е голям късметлия!  Heart Eyes

# 444
  • София; Дружбето

Peace Така поне никой няма да се чувства пренебрегнат.

Анджи, да ти е жив и здрав рожденника, много щастлив Hug

# 445
Пу, немах си работа да предлагам
Предложих го не толкова защото  е в Люлин /когато идвам, идвам, независимо къде е/, а защото е хубаво и мислех че ще ви е приятно и да смениме малко, а и да могат да дойдат хора, които им е по труден транспорта. Колкото и странен квартал да е Люлин.........има връзка със света и не е супер западнал.............

# 446
  • София

202uu И без това си се срещаме повече в тесен кръг...
...

Хубаво, ама ако някой иска да се присъедини, как ще разбере?  Thinking А организиралите се как да се досетят кой би дошъл от по-далече, че специално да го поканят? ... Wink Тесните кръгове са едно, но кварталната среща според мен няма причини да е "затворена" за ... другоселци!  Mr. Green

Андж, честито!   bouquet Повече хубави емоции през следващите 88 години ви желая!  Mr. Green

# 447
Мерси за пожеланията! Единият от подаръците от приятелите е микрофон.  Grinning

# 448
  • София
Вторник, след 6:30 предполагам, Дон Домат - Люлин:
1.Саша;
2.Клеми;
3.Ивонска;
4.Рени;
5.Манана.
6.Лилита.
7.Ним???

Хайде, че дето вика Лилита, ще трябва да изпиваме пиенето и на недошлите!

# 449
Хубаво, ама ако някой иска да се присъедини, как ще разбере?  Thinking А организиралите се как да се досетят кой би дошъл от по-далече, че специално да го поканят? ... Wink Тесните кръгове са едно, но кварталната среща според мен няма причини да е "затворена" за ... другоселци!  Mr. Green
     Най-важното организаторът да иска още някой да се присъедини!  Wink

Думата ставаше за това,че често се организират някакви сбирки,рождени дни и т.п.,на които се канят ограничен брой хора,а после за добре прекараното време се разправя на НЕограничен брой хора.....И естествено непоканените на срещата се чувстват кофти.
    За това и предложих,за такива събития да не се споделя тук в темата.Никой да не се чувства пренебрегнат,както каза Цвета.И да не се стига до такива емоции,както вчера....  Peace

Не знам,дали се изразявам достатъчно ясно..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт