ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София; Дружбето
Сутирнта Габи не можа да си отлепи очите, трябваше да ги кисна 10 мин ooooh! Миша кашля и е сополива, иначе Т няма. Ни ща да мрънкам, че нямам сили вече. В 2 сме на док да видим тя какво ще каже
Другите да се оправят, стискам палци

# 556
  Цвета,какво стана?Прибрахте ли се от лекаря?
  Ив,пробвайте и ореховия чай на д-р Михайлов.Откакто ни  помогна,все го препоръчвам.  Peace
  Лила,какво става при вас?Има ли подобрение?

# 557
  • София; Дружбето
Прибрах се с една шепа капки и обещани, че ще се оправят тия дни Crazy Миша се опитва да ме подлуди

# 558
Прибрах се с една шепа капки и обещание, че ще се оправят тия дни
  Дано се сбъдне!  Praynig Hug

# 559
На някой вас вадили ли са му сливиците - на детето имам в предвид?Дадоха ми направление за операция за Тоти , но все още се чудя какво да правя.Двама лекари казаха,че е по-добре да ги махнем ,но все още се двоумя?

# 560
  • София; Дружбето
В другата ми очетна 3 девойки махнаха сливиците на децата си - 2 до 5 годишни. За сега още е рано да се каже дали има подобрение след това, но много боледуваха и при всичките диагнозата е била трета сливица Rolling Eyes
Момичета, казвайте етерични масла, облекчаващи кашлица, водеща до повръщане. Миша от 3 часа се гърчи и не може да заспи. Мазах с пулмекс бебе и сложих до носа лавандула, че друго нямам, но да с еподготвя за утре, че обикновено 2 трудни вечери кара

# 561
Мими, и на мен ми бяха казали, че трябва при Биши да се махне третата сливица, но аз така и не се реших на операция. Сега го поизрастна. Всъщност ако не е в много напреднала фаза, третата сливица се явява вид бариера за вирусите. Ако, обаче, детето не си затваря диша трудно, хърка и седи с отворена уста е по-добре да се извади.

Цвет  Hug

# 562
  • София; Дружбето
Почна да свири като си поема въздух, прилича ми на нещо като пристъп ooooh! Днао илхалатора не изгори от преумора. Стоснете пак едни палци да преборим нощта

# 563
  • София
Почна да свири като си поема въздух, прилича ми на нещо като пристъп ooooh! Днао илхалатора не изгори от преумора. Стоснете пак едни палци да преборим нощта

Айде, за вас, па и за нас!  Tired Снощи такава лаеща, дълбока кашлица изкара, че се изприщих (щом се изкуших да звънна на Ним да питам как започват пристъпите... пу-пу!)!  Tired Сега вече е пак суха такава, заспа...

# 564
Цвет , Иве стискам палци да мине леко нощта.  Praynig

Сту,чета,чета за тия пусти сливици и не знам какво да правя.Често е с отворена уста,хърка(но рядко) , говор "с носа" винаги и доста често не му се разбира какво казваОсвен да отидя с направлението за хоспитализация и да чуя и във ВМИ още едно мнение.  newsm78

# 565
Добро утро!

Миме, на мен са ми махнати сливиците. Не знам защо изчакаха да стана 4-ти клас(11годишна) и тогава... При мен ефекта беше положителен - преди това, пролет и есен бях на пеницилин. Дали Тоти не е малък?  newsm78

P.S. Преди години сънувах, че ме отвличат извънземни... Ритах и виках"Оставете ме! Нямам сливици, тръби, апендикс, два мъдреца и куп неща... нищо няма да разберете за човешкият род... " Ама взеха ме гадините...  Crazy

Лек ден и здрави дечица!!!

# 566
Ива и Цвета да докладват как са изкарали ноща Hug

Мими, ако е така може би е по-добре да се махнат. Така, както ми го описваш ми се струва, че Тоти е в крайната степен  Thinking Разбира се, лекарското мнение е най-миродавно  Hug

Светлееее, и като те взеха к'во стана  Mr. Green

# 567
  • София
Спахме! Господи, благодаря ти! Praynig (Цвет, вие?  Thinking ) А снощи към 12 часа една ценна личност, която познавам,  долетя с домашен сок от бъз и днес се надявам да приключим с кашлянето!  Tired

Айде, хубав ден!  Hug

# 568
Мими, проведи още консултации. На Ники искаха на 3 години да му вадят сливиците, ама аз се ослушах и сега си има сливици.
Моите обаче в 5 клас ги махнаха, защото бяха започнали да вредят на сърцето и на ставите ми.
Цвет и Ива, да оздравяват децата скоро!   Hug

Любо два дни ходи с кеф на градина и се забавлява, но тази сутрин наду гайдата и се запъна. Ще му мине Simple Smile
Аз няма да кажа как съм  Mr. Green

Светле  Joy

# 569
  • София
...
Аз няма да кажа как съм  Mr. Green

...

Трай, трай - знаем!  Mr. Green Обикаляш оградата с напрегнат взор, често поглеждаш часовника, на обяд си сипваш само една малка чашка вино ей така, с храната...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт