ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 762
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Иве, това, че само Селма пита, не означава, че и другите не те мислим, повярвай ми!
...

Разбира се! Hug
Но исках Селма да разбере, че не съм отминала с пренебрежение въпроса и...

# 541
  • София
...
Къде изчезна Kayren???

В Индонезия!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чете, но не пише, защото не винаги я разбираме правилно, а не иска да дразни...  Heart Eyes

# 542
  • София
Мимоза2 , има тема за Хашимото във здравния, ако има майка ти нет я прати да чете. И аз даже пиша чат-пат там. И аз уж съм с този синдром, ако питаш лекарите. Мен ако ме питаш не съм.  Laughing просто по янкое време са ми се бъгнали системите, ама то щот' съм чувствителна натура.  Crazy
Хора, огромен процент от болестите се отключват от стрес. Пожалете себе си.  Hug Давайте го по-кротко и по-егоистично. Здравето никой няма да ви върне, за това - take it easy! Heart Eyes

Може да ви е малко странно, ама напишете си на един лист кое ви прави щастливи. Действа супер позитивно.

ivonska , може, знам ли. На мен ми рече 2,5 д-р.Тодорова. Ти що не 'одиш при нея като имате общи познати?  Flutter Много намахана мадама, една таква енергична. Пък и не искаше да ми дава хормон да пия, така че ме спечели.  Mr. Green

# 543
  • София
Хора, огромен процент от болестите се отключват от стрес. Пожалете себе си.  Hug Давайте го по-кротко и по-егоистично. Здравето никой няма да ви върне, за това - take it easy! Heart Eyes

Точно така е. Лошото е, че го осъзнаваме след като ни сполети бедата  Confused

# 544
Но исках Селма да разбере, че не съм отминала с пренебрежение въпроса и...
   В никакъв случай нямаше да го разбера така,Ив
   Отдавна съм изградила в себе си уважение към чужди тайни.  Peace

Пожелавам ти да се справиш с болежката и да си върнеш здравето и формата възможно най-бързо!  Hug

Чете, но не пише, защото не винаги я разбираме правилно, а не иска да дразни...  Heart Eyes
  Мисля,че почти всяка от нас в един момент се е чувствала леко (или тежко ) неразбрана в тази тема.

# 545
  • София
...
Мисля,че почти всяка от нас в един момент се е чувствала леко (или тежко ) неразбрана в тази тема.

Разбира се!  Hug Отговорих на въпроса само.

# 546
  • София
Ив, нищо не разбирам от стойностите и съкращенията, които изписа, но леля ми е ендокринолог и довечера можем да обсъдим. Чела съм, че хомеопатията и китайската медицина единствени могат да лекуват подобни състояния, които класическата медицина само поддържа в някакви граници. Но дали това наистина е така, ще ти каже МЛП2. Аз малко съм обезверена в това отношение след второто ни влизане в болница в рамките на 2 месеца.

ВВенкова, Симона имаше миналата година от април варицела в групата, тя се опъпчи чак през юни. Междувременно имаше 1-2 пъти вдигана висока температура (от порядъка на 39 и нагоре) без никакви други признаци и за ден-два минаваше сама. И педката и сестрата в градината казваха, че по всяка вероятност това предшества избиването на варицелата, ама дали са градски легенди или е истина - не знам. Самата варицела я изкара леко, дето се вика - не разбра, че е болна.

Аз тръгвам, а Цвета да докладва за състоянието на Габчо под кръгъл час да не я бия!

# 547
  • София; Дружбето
Едното кара ку'ло с тати, другото е гурелясало и кашлящо. Сега се моля да не вдига довечера Т, за да мога утре с чиста съвест да я натиря към детската, а аз да заведа спокойно Габи на дофтур
Миша се е запънала като магаре на мост, че иска голямо синьо колело ooooh! Обеснявам и, че парички няма и скоро няма да купим, но тя на ден поне по 20 пъти ме пита кога Tired Баси и кризата, да я....

Тия съкращения и на мен нищо не ми говорят. Какво ви подтиква да изследвате хормони newsm78 Аз една цитонамазка не успявам да си направя, че все забравям, та какво ли иде за нещо по-сериозно Rolling Eyes

# 548
  • София
Люлин  newsm18 Люлин  newsm18 Люлин  omm

smile3505 (Кари, Саманта, Миранда и Шарлот могат само да черпят идеи за номер 3!)  newsm19

# 549
  • София
Ох, ние правим Мурсалски чай, че Шош кашля ужасно и трябваше да станем...  cry

# 550

Това е родопската виагра, мари  Laughing
Сега как сте?

# 551
  • София

Това е родопската виагра, мари  Laughing
Сега как сте?

Аз съм зле, но ще оцелея!  Twisted Evil Той май се поуспокои от виаграта...  Whistling Ще гледам баща му да не я допие, че да не си развалим хубавите отношения!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 552
  • София
Ив, какъв е този чай? Стискам палци да помогне!  Praynig

Вчера беше разтоварващо, както винаги, но уви - кратко!  Simple Smile

# 553
  • София
Чая не го знам какъв е, но на фона на всички Йоги чайове, които аз употребявам, беше единственият, който става за деца (не е черен, демек).  Wink

Я Цвета, Ели, ввенкова и Клемс също да се явят в изповедалнята...  Thinking

ПП. Ним, мислех тази нощ да ти звъня, защото такава кашлица сефте чувам и се поуплаших...  Tired Имах чувството, че всеки момент ще получи пристъп - каквото и да означава това.

# 554
  • София
Клемса е на тръстиката, Дани от вчера сутрин не е вдигал Т, сутринта също беше репичка и замина с кака си на ДГ.
Вчера беше страхотно, както винаги! Hug

Общи условия

Активация на акаунт