ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 766
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Сту, евала за смелостта! Аз деца сами на лагер няма да пратя поне до 3-ти клас.  Naughty Пред очите ми щеше да се претрепе, какво остава като ни няма. Но Биш ти е кротка, явно това има значение.

Клемс, а ти представяш ли си че другите от нейната група ходят на лагер от втора група  ooooh! Сега поне може да плува.....Абе да пази Господ, ама 10 дена няма да съм спокойна.

# 526
  • София; Дружбето
Сега поне има gsm-ми. На времето аз като отидох в 3-ти клас за първи път, дето бях кротка и добра майка му само дет не се гътна от притеснение. Миша май никога няма да я пусна Crazy

# 527
Ним на станция Люлин слизай иначе е далече
Ако се прибера навреме май аз ще съм първа
Нали официално е от 18.30?

# 528
  • София
Офциално кой когато се замъкне май.  Laughing

Сту, в нашата градина още първа група ни агитират, ама не са познали.  Naughty

# 529
Здравейте!
Не съм писла отдавна, но хич не ми остава време. Ева ми боледува. Sad
Я кажете за варицелата? Снощи и днес Ева вдига Т, днес изправила косите на баба с 39.5 и аз скорострелно се прибрах от работа. Имахме контакт с болно от варицела детенце миналата седмица. Та въпроса ми е може ли да е от варицела тая температура? Няма пъпки още, па може и да не избият....Объркана съм  Rolling Eyes
Поздрави на всички!  Hug И бързо оздравяване на болничките!  Heart Eyes

# 530
Благодаря, момичета. Да ви се връщат пожеланията.

Сту, трудно ще ти е с тази екскурзия, Цвета е права - поне има ГСМ-и. На море или в планината? В крайна сметка всички сме ходили по лагери... Но когато става въпрос за нашето дете.... Алекс беше доста време в ДГ в групата на деца, предучилищни, заради варицела в неговата си група. Няма свършване с тая шарка! Ей, скъсаха се от мероприятия тези учителки и деца там, чак се изнервих. Та ходиха на екскурзия за един ден, с двуетажен автобус. Цял ден го мислих. Място не можех да си намеря, а сценариите в главата ми  нарастваха - как ще го изгубят, ще се намокри от дъжда, ще се разболее, ще се пребие на стълбите в рейса, ужас. Беше за един ден, но, честно, не се превъзнасям, щях да се разболея. Твоята Биш е добричка, разумна, с телефона под ръка, ще се чувате всеки ден. Друго успокоение няма. Успех.

Цвета, дано бързо се подобрят Миша и Габи.  Hug Иве, бързо оздравяване и на Шош.

ВВенкова, аз доколкото знам - да, от варицела се вдига висока температура, може и 2-3 дни.

# 531
  • София
vvenkova, варицелата би могла да носи със себе си Т.  Wink

Аз официално съм диагностицирана с метаболитен синдром.  bowuu Tired Тоест, ако не го преборя (с хомеопатията) ми предстои цял живот да съм гладна и дебела...  Tired Отключен е с бременността и не, не е градска легенда, че една бременност може да ти бъгне хормоните (както си мислех аз)!
Имаше съмнения за Хашимото, но за сега не е това.

ПП. Понеже Селма се беше сетила да пита...  Hug

# 532
Малеее Ина, аз как ще издържа 10 дена  Shocked Те вече са уж големи и самостоятелни. Биш ми е добричка, ама това не помага в случая, защото много се подвежда по не толкова добричките деца Simple Smile
Абе обещах й да отиде и ще трябва да си изпълня обещанието. Предполагам, че всеки път ще сме притеснени, когато децата ги няма, пък били те на 6 или 16...

Ив, в какво се изразява този синдром?

Вили  Hug

# 533
  • София
vvenkova, варицелата би могла да носи със себе си Т.  Wink

Аз официално съм диагностицирана с метаболитен синдром.  
Ха честито!
Това включва и инсулинова резистентност, нали?
А ТСХ как е?

Хомеопата к'во рече, може ли да се сбори с хомеопатия това?

# 534
  • София; Дружбето
Ех, Иве, дано успееш да го пребориш с хомеопатия. То в същност лекува ли се или само се поддържа някакъв баланс? Баси, за сефте чувам за такова нещо

# 535
  • София

3,48 (при норма в САЩ 1,5, а за Европа - 2)

Ех, Иве, дано успееш да го пребориш с хомеопатия. То в същност лекува ли се или само се поддържа някакъв баланс? Баси, за сефте чувам за такова нещо

Де да знам лекува ли се...  Thinking Ще видим.

# 536
  • София
Е, не е баш болка за умиране. Предполагам с хомеопатия ще го свалиш до 2.  Peace
Моето ТСХ си играе нагоре-надолу (без да пия нищо). Зимата е стигало до 3.6 веднъж, ама после си слезе до 1,7. не му се втелявай много щом не е тотално извън норми. Според д-р. Катя Тодорова, дето е сегашното светило на ендокринологията границата е 2,5.
Цвета, хормоните по принцип би трябвало веднъж вкарани в релси, с неконвенционална медицина да се задържат. Т.е. никак не е задължително да е цял живот поддържане. По-важното е защо са се бъгнали.

# 537
Иве, това, че само Селма пита, не означава, че и другите не те мислим, повярвай ми!

И аз като Клеми да попитам - какво каза ендокринологът - лекува ли се това? Защото майка ми има Тироидат на Хашимото (разви го преди 5 години), но й казаха, че лекуване няма, а само поддържане на определен баланс на ТСХ и ФТ4, и то не с хомеопатия, а с обикновени лекарства. Сега всеки месец е на изследвания да й следят нивата на хормоните, и евентуално според тях определяне и дозата на лекарствата. Но, при нея пък, ефектът е обратен - беше стигнала до 38 кг. Та по-добре сита и дебела, повярвай ми Heart Eyes
И, нали си знаеш - много ще ти стискам палци да пребориш тъпия синдром!

Мила ИНА  - прости ми - Честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие и младост, късмет, любов и много радост! Heart Eyes

# 538
  • София
Е, не е баш болка за умиране. Предполагам с хомеопатия ще го свалиш до 2.  Peace
Моето ТСХ си играе нагоре-надолу (без да пия нищо). Зимата е стигало до 3.6 веднъж, ама после си слезе до 1,7. не му се втелявай много щом не е тотално извън норми. Според д-р. Катя Тодорова, дето е сегашното светило на ендокринологията границата е 2,5.
Цвета, хормоните по принцип би трябвало веднъж вкарани в релси, с неконвенционална медицина да се задържат. Т.е. никак не е задължително да е цял живот поддържане. По-важното е защо са се бъгнали.

Катя Тодорова я познавам лично - имаме обща много близка приятелка.

А нормата, Клемс, се определя и от други фактори - като възраст, например!  Wink

Аз до Шош се скъсвах от спорт и не се докосвах до хлебни и сладко, но пак голямото ми напълняване дойде веднага след раждането, а не по-късно. Днешната лекарка потвърди, че бременността отключва такива предразположения, но аз нямам в рода си хора със свръх тегло...  Thinking

# 539
  • София
Ина, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много обичана.

vvenkova, при варицела се вдига температура, но не знам дали чак толкова висока  Confused Понеже Мая сега точно я кара, та ми е прясно - на втория и третия ден след избиването на пъпките вдигна, но според мен не е била повече от 38 (не съм мерила) по моя преценка, т.к. не беше крайно отпаднала.

Сту, напълно те разбирам. Точно скоро се чудех на една позната, която си пусна детето на зелено училище от детската градина и то за втори или трети път, май  Rolling Eyes Аз мисля, че няма да мога да пусна Мая сама никъде поне до 18-та и година  Twisted Evil То и след това не бих, ама никой няма да ме пита.

Къде изчезна Kayren???

Общи условия

Активация на акаунт