ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ин@, честито!   bouquet
Пожелавам ти по-малко тревоги, повече радости и много обич!
 Hug

# 511
  Аз няма да идвам днес.Мъжа ми не излезе в отпуска,както очаквах,и.... Confused

Днес Алекс ни вдигна при зори с писък,че "иска на разходка!"  Crazy След като се успокоихме,се измихме и закусихме ,той си заспа най-блажено..... smile3531

Цвета,как е Миша?

# 512
Ин@, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, щастлива, обичана и винаги усмихната.

Стискам палци всички болни дечица да се оправят.

# 513
  • София
Ин@, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана и спокойна! Наздраве!   bouquet 

# 514
Честит рожден ден Ина!!! Много здраве за теб и близките ти!!!   bouquet

Анджи, надявам се че си по-спокойна вече! Доколкото познавам Любака, ще ходи с кеф при децата! Целувки!  Hug

Скорошно оздравяване на болничките!  Hug

Пак да кажа... Русенки, стягайте се за среща, че много ви стана... Flutter

# 515
  • София
Моля някой бързо да ме светне на коя спирка на метрото трябва да сляза, за да дойда довечера – Западен парк, Люлин или Сливница???  newsm78

# 516
  • София

Ей ти картата, виж отстоянията:

Дон Домат - Люлин
Пицария, София
ж.к. Люлин 8, до блок 813
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ee1a0db6f48150a124d7ab9e8bca3588&tip=1
# Метростанция Люлин (475 m)
# Метростанция Сливница (679 m)

Абе маскари, кой ще отиде пръв? И към колко? Че аз вероятно ще взема Манана от някоя спирка на метрото и не знам дали ще можем първи да сме там.  newsm78

# 517
  • София; Дружбето
Ся поред
Ина, честит рожден ден. Жива и здрава
Анджи, то е минало вече Grinning но с теб сме. 1-2-10 деца да имам, всичките ще ги изпращам като на заколение Joy
Миша е жизнена, нищо и няма днес. Ако не вдигне Т до довечера утре е на детска. Дано не ми мине котка път. Вирус е определено, ще се оправят всички. Стискам палци
Габи, Убаче, се събуди като парен локомотив, в сравнение с вчера е трагедия, с гурели с едното око. Едвам го отваря ooooh! Та така. Утре ще го водя на консултация да го мерим и да видим как ще го лекуваме тоя дзвер. Похарчих парите за билета на Металика за лекарства и нема се ходи Crossing Arms Мрън
Иве Hug дано се оправи бързо, настинките са гадни и минават бавно

Довечера да пиете и за мене

# 518
  • София
Клемс, мерси! Аз в 5.30 тръгвам от офиса, предполагам че в 6.30 ще съм там. Който стигне пръв, нека ми звъни да му кажа (под) коя маса да ме търси.  Mr. Green

# 519
Честит рожден ден Ина   bouquet
Анджи нека в градиата на Любо да му е три пъти по- забавно, отколкото с мама и бате у дома.
Цветке на твое място бих завела детето днес на преглед и консултация. Дано бързо се оправи Габи  Praynig
Клемс аз ще звънна преди да тръгна от банката. До Люлин пътя ми е около 20-25 мин(по-голяма част са докато стигна до метрото  Crazy), само кажете на коя спирка да сляза.
Ив много неприятно това с Шош. Да подозирам ли Киро в някакъв умисъл  newsm78
Стуци в ей такива моменти е добре да си в прилични отношения със свекървата - мъж в командировка, децата при баба и ...  Mr. Green
Ние също не минахме без призшествия тази нощ -тъкмо два пъти сменях оповръщани чаршафи. На ЦЕци му стана няккъв навик веднъж месечно да имаме такива преживявания - вече се чудя на какво се дължи. Появява се задна хрема, детето си ляга спокойно, пие млякото, след което почва да повръща - така два-три дни. Давам кларитин, след което симпомите отшумяват до ... следващия месец.

# 520
  • София; Дружбето
Мда, Миша пак вдига Т Crossing Arms явно и утре ще си е в нас
Ман, тя педката беше сутринта та ще си го водя утре Rolling Eyes

# 521
Ина, честит рожден ден  Hug Hug Hug Здраве и късмет за цялото фемили   bouquet

Хорааа, лято е, гонете всички вируси и айде на мохито  Mr. Green

Мен сега една друга треска ме тресе - за първи път ще пускам Бишето на летен лагер. Казах и че ще мие притеснено, а тя толкова учудена защо ще се притеснявам, след като на нея щяло да и бъде много забавно  Crazy Crazy Crazy

Стуци в ей такива моменти е добре да си в прилични отношения със свекървата - мъж в командировка, децата при баба и ...  Mr. Green

О, ние сме в прилични  Mr. Green , но нали съм морална не мога да се отчупя да оставя децата, за да си пийвам по кръчмите  Flutter Flutter Flutter

# 522
[

О, ние сме в прилични  Mr. Green , но нали съм морална не мога да се отчупя да оставя децата, за да си пийвам по кръчмите  Flutter Flutter Flutter
Давам друга идея тогава  Mr. Green Вземи децата с тебе  Flutter

# 523
  • София
Сту, евала за смелостта! Аз деца сами на лагер няма да пратя поне до 3-ти клас.  Naughty Пред очите ми щеше да се претрепе, какво остава като ни няма. Но Биш ти е кротка, явно това има значение.

# 524
Инче, честит празник! Здраве, късмет, любов и успехи!

Общи условия

Активация на акаунт