ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 802
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Андж, сега е наш ред да ти ударим едно рамо  Hug Попътен вятър на Любо и нека бързо да свиква и да намери много верни другарчета  bouquet

Аз за довечера съм под голЕм въпрос, щото Митака се разработи извън София. Ако се върне навреме ще му се зарадвам много  Laughing

# 496
  • София
Андж, попътен вятър и само здраве му желая на Любо!  Simple Smile

Аз за довечера съм под голЕм въпрос, щото Митака се разработи извън София. Ако се върне навреме ще му се зарадвам много  Laughing

Сту, не разбрах - ти ще му се радваш на МитЕ или ще дойдеш, защото аз ако му се радвам на Симо, няма да ми остане време да дойда после...  Whistling
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 497
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Анджи, с теб съм Hug Hug Hug Желая от сърце на Любо много да му хареса, да е много здрав и щастлив там, и да попадне в най-хубавата група  bouquet/ох,като се сетя аз как го преживях и с двамата - влизах в групата, снимах "първият учебен ден"снимах деца, госпожи,лелки - в чудо се видяха тез хора с мен Mr. GreenАма пък такава тръпка си е  Grinning/пък после хващах колата и бягах на Витоша,да рева и да се успокоявам Crazy/След години,пак ще го преживея- и Дани като тръгне,пак ще съм цирк Камински Mr. Green

# 498
  • София
Момичета, нека дадем от нашата добра енергия и Вяра на Любов и Надежда тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497092.new#new

Това детенце ходех всяка вечер докато бяхме в болницата послеедния път (вечер Симона като заспи) да го гледам през прозореца и да се моля за душичката му да намери сили да се справи!!! Не съм ви писала, защото е много травмиращо! Веднъж видях и родителите му, но нямах сили да ги заговоря! Дано Господ е с тях!  Praynig

# 499
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ним, Дано  Praynig Praynig Praynig

# 500
  • София
Аз довечера ще дойда, но няма да се запивам, защото Шош цяла нощ ми вдига температува (естествено)...  Tired

# 501
  • София
И аз довечера ще бъда с вас кратко, но имам огромна нужда да ви видя и малко да се разсея.

Ив, дано Шош бързо се пребори! Инак жизнен ли е, дойде ли му гласът?

# 502
  • София
...
Ив, дано Шош бързо се пребори! Инак жизнен ли е, дойде ли му гласът?

Абе, изтощен си е от Т, няма какво... Глас има, но не го ползва много...  Grinning

# 503
Бързо оздравяване на всички болни дечица желая!
И аз съм си вкъщи, че Виктория е с Т, та се гледаме и ние..........

Мими, малко късно, ама да ти кажа, че Милинич е много добра, така че смело се обръщай към нея (ако искаш, мога да ти дам и координати нейни).

# 504
  • София
И ние сме още вкъщи. Снощи в 10 повърна пак, вдигна и 38,2 (пак), но днес няма Т. Вирус е някакъв, ще им мине на всичките.  Grinning
Анджи, дано да е здрав Любака!
Аз пък хич не се вълнувах ясленско/градински.  newsm78 И децата не се вълнуваха. Сега, естествено не им се ходи, ама тогава не сме имали драми.

# 505
Ним, аз на МитЕ му се радвам като вземе децата и се прибере  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вижте какво ми пратиха  Joy Joy Joy

Защо пълнеем?

В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг. И сътвори Сатаната сладоледа "Делта" и кашкавала. И попита Сатаната Адам: "Искаш ли да си хапнеш?" И Адам муотговори: "Да!" И добави Ева: "И аз искам! Два сладоледа!" И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.
И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам. И сътвориСатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси. И Ева мина от размер 42 на 50.
И каза Бог: " Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!"
И каза Сатаната: " И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola." И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.
И каза Бог: "Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован."
И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле. И подскочи холестерина на Адам и Ева до небесата.
И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти. И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги
нарече "чипс". И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.
И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми. И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите. И Адам
и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.
И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории. И сътвори Сатаната McDonald's, и бургери Big Mac. И попита Сатаната Адам: " Искаш ли и пържени картофи, и бира?" "Да ! - отговори Адам - Голяма порция! И няколко бири!" И получиха Адам и Ева инфаркт!
И въздъхна Бог, и създаде байпаса.
И усмихна се Сатаната, и създаде здравната каса.

# 506
Бързо оздравяване на всички болнички!  Hug

Анджи, дано страшно много му хареса в градината и всяка сутрин с нетърпение да отива!

# 507
  • София
Прииска ми се да го споделя с вас:

Деца...
Искам да съм вашата писта за излитане,
искам да съм попътния ви вятър,
искам да съм просторното небе
и няма да отричам,
че искам да съм спътник в полета ви.
Но разбирам,
че никой от вас няма нужда от мен, за да лети.
Единствената ви нужда
е да сте самите себе си.
И това ви стига!

Х.Букай

# 508
Момичета, здравейте.
Почерпете се виртуално. Днес остарях с още една година.

Simple Smile Наздраве.

# 509
  Ин@,честит рожден ден!Бъди много щастлива!И не изчезвай за толкова дълго от форума!  Wink     bouquet  bouquet  bouquet

Как сте?Пиши поне 2 думички за вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт