ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Гале, на диетичния/диабетичен щанд е. Поне в нашето фантастико е в кафява картонена кутия и е БИО. Peace

Кой ме прокле мене бе, маскари?
Днес тъкмо Никол тръгна на градина (порядъчно овързана) и Дани се събуди с "Лошо ми е, искам да повръщам".  ooooh! И така - днес пак вкъщи, четвърта поредна седмица. Ако бях някъде на работа, със сигурност нямаше да ми повярва работодателя.  Joy Един апартамент ме чака вече месец да го почна.  ooooh!

Сту, ти що така се съмняваш в нашите запиващи способности?

# 481
  • София
Добро утро и успешна нова седмица!

На всички болнички желая бързо възстановяване!

Аз
имам особена нужда от вас, че вече съм на ръба на нервна криза, но подробностите само лично!  #Cussing out Twisted Evil ooooh!

# 482
  • София
 Hug Утре ще разказваш!

# 483
Аз мога и да спя в заведението. Стуцкааааа идвай
Лекувам нервни кризи всякакви............само мойте си не мога

# 484
Аз мога и да спя в заведението. Стуцкааааа идвай
Лекувам нервни кризи всякакви............само мойте си не мога

mrstraetz

# 485
  • София
Цвета и Клемса да докладват как са децата!

# 486
  • София; Дружбето
Габи диша чисто, чистим само кашлицата. Миша е с Т 39 цял ден, свалям за малко. Изпокарахме се с нея, не слуша, всичко прави на обратно, щех да я претрепя за малко ooooh! Педката каза - летен вирус. Тя сега си легна и заяви, че я боли ухото Rolling Eyes Та така, аз гледам като оксиженист, пия бира и се чудя през прозореца ли да скачам или през терасата Tired

# 487
  • София
Как, как - събуди се с 38.2, дадох Панадол и сега все едно никога не е бил болен.  ooooh! Ще оцелее, някакъв летен вирус е.

# 488
Ох, гледам, че и други болни има  Tired
Цвет, Клеми, надявам се бързо да се оправят дечицата, не ни стигнаха зимните вируси, че и летни сега се пръкнаха.
Ева от вчера кашля и точи сополи. Реших тази вечер малко да се поразходим, седнахме да пием по нещо, тя изля едно Капи вишна върху белия ми панталон  ooooh!
И не ще и не ще да пие сироп. Вече незнам как да й го давам, то е истерия и чудо. Плюе, рита, блъска. Аман, нещо ме е хванала яко нервата.

# 489
  • София
Жалко, че има пак болнички. Цвета, Клеми, Ели, дано се оправят бързо дечицата.

Ели, при нас е същата работа. Аз отдавна не мога да дам никакво лекарство на Мая. Ама никакво. Приема само хомеопатичните, защото са сладки. На два или три пъти беше стигала до антибиотик и нямаше сила, която да и го набута в устата, т.е. в гърлото. Карах педиатърката да и го бие на инжекции, а тя пък отказваше, за да не се стресирало детето  Shocked  А аз се стресирах от мисълта да не стигнем до болница като не иска да приема лекарствата. Може и да е била права жената в крайна сметка, щото Мая се оправяше и без антибиотиците ... Не че ти помогнах особено, де.

# 490
  • София
Айде, да не останем по-назад - днес след плуването, Киро решил да се включи заедно с Шош в поливането на дворното ни пространство!  ooooh! И така, след плуването, с мократа коса, на течението между сградите Шош загуби глас за сефте в живота си...  Tired Аз благодарих порядъчно на баща му, сипах си вино (НАЗДРАВЕ!) и дадох хомеопатични капки...  Tired Да видим какво ме чака утре - мен, но и таткото!  #Cussing out

# 491
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, нека дадем от нашата добра енергия и Вяра на Любов и Надежда тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497092.new#new

# 492
Станах в ранни зори. Вълнувам се, че тръгвам на градина за трети път.
И онова за спокойствието на родителя дето ви го говорих все едно не съм го казвала  Mr. Green
Мислех, че съм го минала вднъж с Ники това първоградинско вълнение, но не.

На Любо му пожелавам попътен вятър и да е здрав!  Heart Eyes

# 493
   Присъединявам се!  Hug
   Нека градината ви носи само хубави емоции!  Grinning

# 494
  • София
Станах в ранни зори. Вълнувам се, че тръгвам на градина за трети път.
И онова за спокойствието на родителя дето ви го говорих все едно не съм го казвала  Mr. Green
Мислех, че съм го минала вднъж с Ники това първоградинско вълнение, но не.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нека е благословен, с много любов към новото надарен!

Общи условия

Активация на акаунт