ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 725
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Светлееее, и като те взеха к'во стана  Mr. Green

Нали знаеш, че накрая ти изтриват записа от харда...  Mr. Green

# 571
Светлееее, и като те взеха к'во стана  Mr. Green

Нали знаеш, че накрая ти изтриват записа от харда...  Mr. Green

Тюх, сигурно е била веселба  Laughing Laughing Laughing

Анждииии, как ли ще си на сватбите на младежите  Laughing Laughing Laughing Hug

Аз след малко паля джапанките към Пловдив, че днес племенницата ми става на 4  Heart Eyes Довечера като се върна да ви нагледам се надявам да няма болни дечица и препили майки  Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
  • София
И аз днес отплавам на семинар в Паничище...  newsm53

Сту, да поздравиш двете хубавици!  Wink

Вижте тук

# 573
  • София
Иве, как сте днес?

Цвета, докладвай бързо!!!

Знам, че може да не е най-подходящия момент да го казвам, но на нас са ни забранени всякакви сиропи за кашлица, както и етерични мазила от типа „Пулмекс бебе”, всякакви лавандули и подобни чудеса!! Причината е, че ако нормално те биха помогнали, то при начеващ ларингитен или белодробен спазъм могат само да влошат картината. Аз с очите си съм виждала как Симона се влошава драстично от остра миризма по време на пристъп, която и преди и след това не я е провокирала по никакъв начин, когато не е била зле.

Анджи,   Simple Smile

Сту, да ти е жива и здрава племеницата!   bouquet

# 574
  • София; Дружбето
 Rolling Eyes Ним, не мъ стресирай Mr. Green Аз на Миша прилагам садо-мазо мазила, не на Габи, все още Mr. Green Заспа в 1, в 6 станахме. Габи го прави пристъпа на кащлица сутрин ooooh! Направо не го знам какво е това чудо. Дано минава вече, бах ти и вирусите са се навъдили. Почвам бабешки лекове днес  - капки с мед и лайка и печене на слънце

Светле Laughing не са ти изтрили харда явно както трябва щот помниш толкова много Joy

# 575
  • София
Цвет, Пулмексът го знам как мирише. Ако Габи е зле в момента и спи в една стая с Миша, това му е достатъчно, не е нужно да го мажеш по него директно. Просто го имай като едно на ум. Peace

# 576
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Всички болнички деца да оздравяват бързо Praynig Hug Сили и нерви на майките, и много бира Hug

Цвет, започвам да си мисля ,че софийският въздух не им понасят на малките ти  мишоци Rolling Eyes

# 577
tsveta и ivonska, ще се моля за дечицата. Дано бързо се оправят!

Стилияна,
весело изкарване в Пловдив!

magnoliamm, как сте? Къде сте?Може би вече сте в Приморско.

# 578
  • София
Ив, нищо не каза за хомеопата.  newsm78

# 579
  • София; Дружбето
Всички болнички деца да оздравяват бързо Praynig Hug Сили и нерви на майките, и много бира Hug

Цвет, започвам да си мисля ,че софийският въздух не им понасят на малките ти  мишоци Rolling Eyes
Аз се опитвам да се изнеса от София от 2 месеца и все не ми се получава Tired Сега съм се зарекла, че само да оздравеят, дано е скоро, се вдигаме и заминаваме на Луковит. Там е зелено, чисто и няма толкова прахоляк. Ама ей на, последния път ден преди заминаването Миша се разболя. Вече не смея да планирам дати
Иве, как е Шош?
А те имат някаква много странна кашлица, вчера четох за коклюш и тем подобни, че вече ме хвана страх баси
А, Ним, в различни стаи спят, в двата края на апартамента, така че Габи е незасегнат Peace

# 580
Оф,момичета ,благодаря ви.Аз все още се чудя и се разубеждавам да ги махаме.Правис сметка колко чето боледуа - ми само зимата и то откакто е на градина по-често.Не мисля,че е особено болнав и по-добре да пробвам с хомеопатично лечение и ако и идната зима е така -тогава да се съветвам пак. А и аз и баща му сме без сливици от 4-годишни.Аз да чукам на дърво много рядко боледувам - като изключим леки настинки , но таткото е по-зле и от бебе -няма сезони , няма вируси - все си е болен от нещо... Освен да го заведа Тотито във ВМИ и там да го видят и ако е наистина спешно и нелечимо тогава,но не виждам да е толкова зле,че и трите сливици да се махат.За носната съм съгласна,че гъгне като говори,но ... Ох,не знам - много ми е объркано. #Crazy

# 581
  • София
Мимс, аз съм твърдо против махането, освен ако не е абсолютно, абсолютно наложително.  Naughty

# 582
Цвет,как са мъниците ? Ив, как е Шош?

Клемс,и аз не съм особено навита,че е част от имунната система и донякъде спира инфекциите да не слизат към дробовете.Затова ще се посъветвам с още някой и да видим...

# 583
  • София; Дружбето
И аз смъ против махането. Аз съм била супер болнава и са искали да ми ги махат, но тате е казал - Не. Спряла съм да боледувам след година от самосебеси
Децата ще ги видим довечера, тогава настъпва адът в нас Crazy

# 584
  • София
Цвета, що чакаш да оздравеят? Води ги в Луковит. Може пък там на по-добрия въздух да се оправят по-бързо  newsm78 Желая ви бързо оправяне.

Setakap, много ме разсмя с твоя сън  Joy

Селма, добре е Мая вече. Всъщност добре е от вторник. Кофти беше първите 3 дни. Само дето още не мога да я извеждам, т.к. е много пъпчива, макар и пъпките да са завехнали. Ако правилно съм се осведомила, вече не е заразна, но все пак не бих рискувала да ме линчува някой като я види такава шаренка Grinning.

Ив, стискам палци и Шош да се оправя, за да си семинарничиш спокойно.

Анджи, забравих да ви пожелая попътен вятър. Дано на Любо да му хареса и адаптацията да е бърза и лесна. И най-вече да е здравичък.

Галя, излязоха ли резултатите на Вики за Италианския лицей?

Общи условия

Активация на акаунт