ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 613
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Само искам да кажеш кое от нещата, които съм написала за храненето е крайност?  Shocked Или в мисленето ми, хайде. Simple Smile До сега никой не ми беше

# 661
Манго, честит рожден ден   bouquet Бъди жива, здрава и позитивна

Ай ся внимание - http://e-vestnik.bg/imgs/zaglaviq_071109/zaglaviq_071109_5.jpg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
Само искам да кажеш кое от нещата, които съм написала за храненето е крайност?  Shocked Или в мисленето ми, хайде. Simple Smile До сега никой не ми беше
   Клеми,няма смисъл.  Simple Smile Hug
   Разсъждаваме по коренно различен начин.Нека оставим разговора на този етап,че според мен перспективата му не е много добра.

Ако наистина има нужда от промяна в мисленето ни,ще се появят и куп други неща(извън този форум,може би),които ще ни го покажат.  Simple Smile
    Heart Eyes

# 663
  Стилияна,ако го почна сега,при мен със сигурност ще проработи.  Laughing (Живи здрави!   Wink )

Ох,как ми се спи!Не е истина..... smile3507 smile3507 smile3507

# 664
  • София
Да, разбира се. Винаги е по-удобно да намекнеш на някого, че трябва да си промени мисленето и че е едва ли не екстремист в мисленето си, а после да му кажеш, че разговорът няма да завърши на добре. Joy
Както и да е, толкова работа ми се е събрала, че ще ми трябва после отпуска един месец. Ако успея въобще да я свърша преди края на лятото. Mr. Green

Мангич, честито ти порастване! Hug Много здраве, сили и нерви ти пожелавам!

# 665
Да, разбира се. Винаги е по-удобно да намекнеш на някого, че трябва да си промени мисленето и че е едва ли не екстремист в мисленето си, а после да му кажеш, че разговорът няма да завърши на добре. Joy

Клемс, мисля че не си разбрала какво точно иска да каже Селма или поне аз го разбирам различно от теб. Често се пропускат важни нюанси когато се общува онлайн Simple Smile

Барби, не мъчи бедна ми душа и подскажи поне малко за изненадата  Flutter Flutter

# 666
Не мога да ви вляза в тона напоследък...
Само ви чета редовно  Hug
Дани е направил страхотни бузи, утре ще ни кажат колко сме порастнали - около 1 кг е качил по мои измервания.
Аз едвам се удържам да не нашамаря яко Марти - не иска да спи и не оставя и бебето да спи спокойно, луда ме прави... А аз само се карам и му викам, от което ми става още по-криво...

# 667
Meркa, честит рожден ден! БЪди все така усмихната и лъчезарна, от здраве да не се отървеш и хайде- четвъртото да е момиче!  Grinning

Уфф хич не ги обичам тия теми с килограмите.  Crossing Arms Спортувам вече 3-4 пъти седмично, карам колело ежедневно и си седя с едни +10 кг.  Crossing Arms
При моята съседка и една приятелка бременността е отключила МС.  Confused Тъй, че всичко е възможно.
Цвет, хайде това наистина да ви е последното влизане.  Praynig  Hug
Гали, и при нас е весело!  Crazy  Hug

# 668
Ейййй Мопси, ако знаеш само как ти се зарадвах  Hug Какво става с теб и твоите девойки? И дай малко снимки  Laughing

# 669
Сту, нещо не мога да вляза в ритъм. Бяхме един месец  при майка и сега ми иде нагорно.  Laughing Ще сложа довечера повече снимки, че съм на детски РД след малко на другия край на града, трябва да отида с колелото (с две дяца на него ) , освен това нали холандците играят днес  и са едни фиести по улиците. Ако оживея- ще пиша.  Mr. Green А аз само се почесвам и се чудя с кво да отложа тръгването с някоя друга минута... сигурно за да си поръчам такси накрая  за да пия.  hahaha

Uploaded with ImageShack.us
На фона на руски чаршафи чеиз от преди 89 година.  Mr. Green

# 670
Сту, страхотен линк си дала, аз ще се възползвам, благодаря.  Crazy  Laughing

Мопси, много са ти сладички и хубави дечицата. Ама, я кажи - какво е това колело, с което возиш себе си, барабар с двете деца? Не съм виждала...  Нещо такова ли е?

# 671
Мери, честит рожден ден. Бъди все така красива, добра, мила и щастлива.  Hug

# 672
Магну, Честито ти Рождение! Все така позитивна!    bouquet

# 673
Поразгледах какво пише Маккена за храненето.
По неговата скала е добре да се яде, когато си относително гладен и леко гладен, а не когато си освирепял вече, така че и Клеми и Селма се оказаха прави  Grinning Разбира се, ако човек няма здравословни проблеми, които обуславят напълняването.
Моята майка е възприела някакъв подобен начин на хранене, да яде тогава, когато е лекичко гладна, а също така да става от масата преди да е съвсем сита. Казва, че малко след това вече не е гладна. И винаги е имала чудесна фигура.
Ще се осведомя още по въпроса и дано до края на лятото да вляза в онези дънки, които пазя вече 4 години  Laughing
И като повтарям мантрата на Сту ще ми дишат пушека  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Радвам се да видя насам Мопси, Барби, Гали, Ин@  Hug

# 674
Ама съм заплес....
Магнолия, честит рожден ден!!!! Пожелавам ти много здраве и радост, и както е казала Анджи - бъди все така позитивна!!!! newsm51 newsm59

За кг - даже не ми остава време да се премеря  Mr. Green Качените с Дани ги смъкнах вече, но от Мартин бяха останали едни 6+, с които си ходя ...
Ани, аз целя едни дънки дънки от периода преди изобщо да мисля за деца, но май е време да се сбогувам с тях ...  Ама както е тръгнало да съм само на вода и някоя салата или банан, може и да не ги оставям  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт