Координати на др Албена Ангелова!

• 7 051
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Искам да попитам за актуални координати на др Албена Ангелова , както и работното и време .Имам и стационарен и моб.телефон, но от известно време звъня на тях и никой не вдига , а днес и мобилният и е изключен.Дали преглежда още  или в отпуска не знам , моля някой ако има информация да сподели .

# 1
  • София
Тя не беше в София в края на миналата седмица, може би това е причината, бъди по-настоятелна или направо отиди - децата се приемат с предимство и без записан час, друг е въпроса, че аз лично се отказвам вече да ходя, защото файда от кортикостероидите, изписани до момента не видях Confused
Работно време - Понеделник и Вторник - след обед, Сряда и Четвъртък - сутрин - до 14ч. някъде. Успех Hug

# 2
Мерси много  , аз искам преглед за себе си ! Иначе  на мъжа преди време помогна с една упорита гъбична ифекция, а на детето не , така че съм със смесени чувства .Но пък на  проблема на малкият никой не успя да му помогне , той просто го израстна , както каза и тя , така че ... ще видим.Мерси за инфото !

# 3
Продължавам драмата с "заветният час " , който вече ТРЕТА седмица се опитва да си запиша при въпросната лекарка .Днес най-накрая ми вдигна телефона , след звънене от мен всеки ден в продължение на няколко седмици и ме помоли да и звънна след 11.30 4аса , че не била в кабинета си.Няколко пъти звънях  след този час и тя отново не вдига телелфона си, дава свободно .Честно казано съм бясна , сигурно до  Бойко Борисов по бързо ще се добера  #Cussing out.Заслужава ли си да си хабя още нервите, защото имам една седмица преди да ми изтече направлението или да си търся друг лекар.Едва ли най-голямото светило в областта на дерматологията , но ми я препоръчаха , все пак ако за всеки преглед така се взима час , не виждам излекуването ми да  се състои в следващите няколко години  #2gunfire #2gunfire

# 4
Здравейте, мога ли да помоля за някакъв телефон на д-р Албена Ангелова ?

# 5
Здравейте, мога ли да помоля за някакъв телефон на д-р Албена Ангелова ?

Ето: 29-то ДКЦ, ет. 3, каб. 308
GSM: 0899 41 91 81

Общи условия

Активация на акаунт