"Четвъртокласници Успех -29"

• 37 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
И при нас така.

Букетът   bouquet и тоалетът 4470 са приготвени! newsm18

ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!

# 106
Етиа , от възрастта е.   Mr. Green  Crazy Абсолютно същата картинка е и Ники, не може да разбере, че не винаги ще реагираш като се обади - и е редовен, забравих си това, донеси ми онова.  ooooh!

Тържеството е довечера, нашият тоалет е норадна носия, не му се нрави много тоя факт, ама кво да правиш.  Laughing

# 107
На нас днес ни дадоха бележниците Митака завършва с пълно 6.При нас днес са  направили характеристика на всяко дете за цялата учебна година . Госпожата е дала оценка от 0 до 4-има около 50 въпроса за учебната работа,свободното време,за институциите и органите на властта,общуване и боравене с емоциите.В вторник на 1 юни отиват на екскурзия  Карлово-Сопот-Калофер.
Приятен уикенд на всички.

# 108
А това с характеристиката ни го даде миналата седмица на родителската.
Каза ни че тази практика се връща обратно и е от 1 до 12 клас.
Прочетох интересни неща за Ники, смятам че е полезна за родителите.

# 109
Нашето тържество тече сега. Ванко е с татко си на него. Ние с малкия се лекуваме вкъщи. Какви са тези 40 градусови температури в жегите - не знам.
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?
Планирам това за утре.

# 110
  • София
Е, свърши и трети клас!
Тържеството мина, получиха си бележниците. Всички деца бяха подготвили нещо, било то сами или по групи. Моят син, естествено, се засрами и целият клас на два пъти бурно скандира името му, за да излезе и да си покаже номера, но без успех  ooooh!!
Гвоздеят на програмата беше след последната песен, която ни изпяха - всички започнаха да броят ЕДНО, ДВЕ, ТРИ, ЙЕЕЕЕЕЕЕ  Joy, явно са го взаимствали от абитуриентите, но беше по детски сладко и много много смешно, повярвайте ми  Mr. Green!

# 111
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, мами!!!
И аз имам третокласник, но не ми се е отдавала възможност да пиша в темата. От мреме навреме ви чета.
Сега ми трябва спешна помощ- какъв подарък да изберем за съученичка- третокласничка. На друго момиче не е ходил тази година на р.ден /на тази възраст/ Питам го от какво се интересува девойката- ми незнам ooooh!
Надявам се на спешна помощ и то в последния момент!!! Мислех да пускам отделна тема, но мисля че тук има достатъчно бързи и съобпразителни мами, особено се надявам на тези с девойки, за да получа някаква насока до утре след обяд. Чудя се дали разни аксесоари на Хана Монтана, Хай скул мюзикъл за тяхната възраст са интересни, или нещо друго, което е интересно за тях и аз съм го проспала, както при момчетата са бакуганите например Thinking
Чакам идеи и разчитам на вашата помощ Hug

# 112
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?

О, да! Днес поне за трети път!
Това ни е любимият МОЛ за разходка с малкия ми син.
Препоръчвам! Peace Много интересни неща има, включително и криви гледала, които те правят слаб, дебел или обърнат /до сега в Дом на хумора и сатирата в Габрово съм виждала такива/ , но има къде по-интересни неща. Много се забавлявахме.
На третокласниците, а и на деца от други възрасти много би им харесало.

# 113
И ние причключихме, но си беше обикновен учебен ден.
Накрая им раздали бележниците  newsm78
Много тъпо.
Изобщо съм разочарована от нашето училище! Crossing Arms

# 114
  • София
bloomnicer, тази година бяхме на няколко момичешки празненства и определено Хана Монтана аксесоарите бяха харесвани. Аз също съм изпадала в чуденки, но пък част от момиченцата ни бяха близки и се допитах до майките. Не зная дали ще посмееш да купиш дрешка, нали отглеждам мъжко, но на два пъти си позволих да купупам блузки за момиченцата и към тях съм добавяла козметичен комплект, чанта на Хана Монтана, а миналата година си спомням, че и часовник на Winx взимах за дъщерята на кумувете ни.

# 115
И при нас нищо особено. Бележниците раздадоха на на кой когато дойде. Laughing
На всички останали паралелки са дали учебниците за четвърти клас, което намирам за доста умно. При вас как е? Ние ще си ги получим есента. Grinning

# 116
Здравейте Hug
И ние вчера си получихме бележника,имали са театър и награди
завържихме по всичко с 6 и сме наградени с книга на Емилиан Станев
нашите също по детски са си броили до три по пътя към къщи,даже поне така ми обяснява ,че някой хора са ги питали-завършихте ли,браво
сега ще захващаме книгите от списъка-дали са им 13,но 7 от тях отпадат защото сме ги чели
а за учебниците нищо не са им казали ,значи ще ги дадат на есен
Весела ваканция на всички и на малки и големи
и ние имаме нужда от малко почивка

# 117
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Благодаря ти, Вени за помощта!    bouquet
Аз също се вглеждах в блузки във Венис, Зара, Спридер, но не можах да харесам нищо. Може би моментът не е много подходящ. Ще вляза днес в някоя от книжарниците, които предлагат такива неща, а за козметика на Хана Монтана се сещам, че съм виждала в Кауфланд, но ми е далеч.
Иначе вчера и Мартин си получи бележника, характеристиката и ваканционна книжка със забавни задачки и списък с книги.
Има петици по бълг език, основно заради грознописа и малко правописа, по музика и по физическо Confused За последните две... мисля, че това са предмети, в които децете трябва да разпускат и да се забавляват, но... В характеристиката има доста неща в графа "нужно е подобрение", свързани с поведение и самооценка, но аз си ги знам. Въпросът е, че трудно се повлияват. За книгите не съм голям оптимист, но ще опитам поне 1- 2 да го накарам да прочете.
Днес му е последния чак в курса по математика, с което завършваме окончателно учебната част.
Весела ваканция на малки и големи Peace

# 118
  • София
bloomnicer, на аватарчето ти пише, че живееш в Стрелбище  Mr. Green. Ако знаеш къде се намира парфюмериен магазини Тити, там можеш да намериш козметични комплекти.
Моя Марти и той с две петици - по БЕЛ и по математика. По ЧО госпожата го е предупредила да учи, за да го изпита и оформи с петица за годината и той седна и учи. Но в уречения ден и час казал, че си е добре и с четворка.... та остана толкова за годината  ooooh!! Иначе по другите предмети има отлични оценки. От характеристиката също не съм изненадана, доволна съм.

# 119
Здравейте и весела ваканция на всички деца и майки !
Ние завършихме с пълно 6 , имаме и грамота .След уч-ще децата се черпиха в едно барче.
Тъкмо преглеждам списъка с книгите за 4 клас ,някои трябва да си купим и да почваме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт