"Четвъртокласници Успех -29"

• 38 221
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Привет и от мен. Hug
Да ви кажа последната "страст" на девойката...
Гледат й се филми от нашето време. Първо изгледа филма Таралежите се раждат без бодли, след това купихме книгата Войната на таралежите.
А също така изтеглихме и няколко серии на "Войната на таралежите".
" Рицарят на бялата дама", " Тринадесетата годеница на принца", " Изпити по никое време", " Неочаквана ваканция", " Васко да Гама от село Рупча" - у дома цялото семейство беше на тази вълна преди три-четири години и всичко започна от същата книга, която детето страшно много хареса.

# 556
  • София
Дидева, къде се губиш ти  Hug?
Много хубава идея ми давате с филмите! "Тринадесетата годеница на принца" ме разсмива и до ден днешен... и не само тя, всъщност. Лошото е, че все не остава много време.
А Братя Мормареви наистина са чудесни и за четене, и за гледане  Peace.
Фран, радвам се! Дано и в бъдеще нещата не се променят  Hug.

# 557
Дидева, благодаря!  bouquet

# 558
  • София
Ей, забравихте "Рицар без броня", не помните ли добрия вуйчо Георгиии

# 559
С деца на море и чичо Манчо.  Grinning

Искам да ви попитам, вашите четвъртокласници ориентират ли се вече към избрана професия? Кроят ли планове, какви искат да станат и да вярват, че ще успеят? Моят син се е насочил към фотографията. Казва, че иска да стане фотограф или оператор.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 11:12 от koki1

# 560
  • Дива Индия
Моят син иска да стане кмет  Grinning!
Като му обяснихме, че Кмет не е професия, попита с каква професия се изкарват добри пари  Rolling Eyes. Ама ми се струва, че ако от гледане на филмчета и ядене на нескуик се изкарваха пари - ей това щеше да работи!
Аз от известно време си бия главата и не мога да се сетя как се казваше една книга на Ерих Кестнер, за една групичка деца, които разплитаха някакво престъпление. Като дете страшно обичах да препрочитам книги, та тая съм е чела безброй пъти..., а не се сещам как се казва.

# 561
  • някъде ... тук ...
Емил и детективите?

Радо нямал търпение да учел вече химия. Само разни експерименти са му в главата.

# 562
  • гр. София
Браво на вашите деца!
Моята я вълнуват предимно разговорите с приятелки и разни бла- бла момичешки истории.

# 563
Браво на вашите деца!
Моята я вълнуват предимно разговорите с приятелки и разни бла- бла момичешки истории.

Е, и моето.

# 564
Моят син искаше като малък няколко години да става лекар, после готвач  #Crazy
От известно време не знае какъв иска да стане  Joy
Пак сме болнави, абе идилия  ooooh!

# 565
  • София
И моите девойки са понастинали, да видим докъде ще го докараме.. Confused
Иначе едната непрекъснато си бае, че ще става архитект и грам не остъпва от тази своя позиция. Милата не знае, че за архитектура освен много обичаното рисуване й трябва сериозна математика... Mr. Green Другата пък е обратният вариант, всеки ден променя мнението си.Щеше да става певица или актриса по едно време, после балерина,  след това бизнес дама, лекарка.... hahaha

# 566
  • София
already, не се коси, архитектите учат математика от един учебник, който е 1/5 от само единия от трите тома математика за инженерите. Няма да се преучи математика, ако иска да става архитект.

# 567
  • дядовата ръкавичка
Моят като по-малък искаше да става котка  Mr. Green, сега не знам, може да е градирал в лъв, ще го питам довечера  Laughing

# 568
  • София
Моят като по-малък искаше да става котка  Mr. Green, сега не знам, може да е градирал в лъв, ще го питам довечера  Laughing
Joy Hug

А моят се чуди какво да избере - футболист или автомобилен състезател  ooooh!!

# 569
И ние минахме през много професии - първо певица, после химик занимаващ се с наука  Rolling Eyes . Даже не помня всички, но сега е в процес на мразене на всички предмети, всички са гадни и ги мрази и не искала да работи.
Иска като порасне да се ожени за принц и да живее в разкош и да има много пари, но да не работи... newsm78 Най-лошото е че тази идея я приема доста насериозно и е сигурна че точно така ще стане.
Да не се учудите след години като ви се похваля, че дъщеря ми е станала принцеса  Wink, трябва да се поинтересувам за принцове на около 10-тина години и да се нареждаме на опашката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт