Даниеле,аз май съм единствената от темата,която действа смело по отношение на третата сливица и нея вече я няма.
Но май няма да успея... всичко сочи натам. Финално ни викат в петък, за да решат какво да правим.
Честито на празнуващите днес!
Все едно е зима, същото беше и като родих Иван, преди 4 години. Дано само не се повторят и валежите, но като гледам как върви, май ще изкараме същото лято, като през 2006.
, а на тази срещу Морбили/Паротит/Рубеола, която се слага на 13 м... Самата аз си чувствам, че дотогава вървеше даже една идея напред, после бавно и постепенно сякаш забрави това, което говореше. 

, и на Париж-ките снимки на Мимоз, които вчера не сколасах да видя... 

Като четох какво си писала за Париж си спомних, че и аз не бях особено очарована отначало като пристигнахме там. Аз съм ходила във Франция и Париж през далечната 1996 година, с ансамбъла за народни танци, в който играех. Нашият град Русе е побратимен от дълги години със Сент Уан. Имаме такава улица и там е последната спирка на тролеите, та името е доста известно. Та аз си мислех, че това е някое много хубаво място. Каква беше изненадата ми, като пристигнахме в Сент Уан и ни настаниха да спим в едно студентско общежитие! Това беше някакъв съмнителен, краен квартал, пълен с негри(аз дотогава почти не бях виждала на живо такива хора) и бях много изплашена! На другия ден ни разходиха с автобус из Париж, но не сме ходили никъде, защото беше ужасно скъпо и нямахме пари. Единствено на Айфеловата кула успях да се кача, още помня, че билета беше 12 франка - това до втория етаж, качване по стълбите, не с асансьора
После бяхме много гладни и си купихме някакви сандвичи от учичен щанд и с това парите ни свършиха 

за темата!
Свърши ли прИмоцията (гостито)? 

Моля се да намерите решение на проблема и в най скоро време да е само един спомен за вас.
, и че наистина от тях има повече полза, отколкото вреда... Може би е нормално..., не знам. Може би и аз съм мислила така, защото не съм допускала, че ще се случи именно на моя син. С който толкова трудно забременях и който беше толкова желан... Моля се на никой да не му идва това до главата, никога.
(За да му се налага да повярва, да започне да се съмнява и информира. И да търси правото си на избор... Не е човешко да ти се случи, за да започнеш да го допускаш. 

Билета сега за Айфеловата кула е 13,50 евро за последното ниво,палачинките 3 евро пред кулата