Да расте усмихната, безгрижна, здрава, щастлива, да има най - хубавото детство!

Любче, много ти е красива младежта (и спорт-а

! Както казва Валери - зора на майката на 2 щерки е докъм пубертета, после по-голям зор е за баща им
А и то аз отидох по-късно, чак след работа, когато купона на децата вече привършваше.

И ме пита дали можело да отиде на мач утре,представяте ли си/Елла има имен ден/.БЯСНА СЪМ! И да изляза АЗ виновна,е това вече няма да стане.

Щяхме да ядем огромната торта дни наред, но всичко мина чудесно. Като взема снимките от фотографа и да намеря време ще качвам, но засега откъм намиране на време съм зле.
искам и аз момиче, но да са ми живи и здрави мъжете засега това ми стига. А в бъдеще се надявам номер три да е в розово.
Люба, казвай ако знаеш нещо, че аз пак между редовете чета!
/пък и ,Ани и преди това може да се пробвате-да знаеш и с две момчета не е никак лошо-тамън после ще те носят на ръце синовете,две снахи ще тормозиш и още ред екстри...../
.....че да не почна аз да се оплаквам от моя,че тогава свата Петър златен ще ти се види...добре,че се постопли и имам верни дружки за миткане и пиене на кафе,както и че ходя на работа /от дъжд-на вятър,ама пак е разнообразие/,че да се усетя и аз човек........
Като ти казвам аз-Ела на гости без деца и ще излизаме 
Та трябва повечко да се обяснява в детайли ,с ябъ лки и круши ,както се казва 

и да ходя да решавам кръстословици с Никола, че сега е на тази вълна и не ме остава на мира вечер да се напия подобаващо.....