Тук си изпоболедува горкото цяла зима, ходеше по половин ден на градина и все прихващеше по някое виросче, че и аз покрай нея
Отделно алергиите във Лас Вегас тази година са ужасни, щом и аз ги прехванах за първи път. Вятъра е причина за алеригиите, пустинния прах и полена ни причинява дразнеща непрестанна хрема
За това се надявам морето да и окаже благоприятно влияние както миналата година.
, малко сън имах до сега, беше ми натоварено, та и за това време за форумчето нямах. Сега като я няма Йони си отспивам, та чак гърба ме заболя от спане
Но така се бях изтощила и от настинки и недоспивания, та сега с радост си отдъхвам. Йони замина преди две седмици, но започва вече много да ми липсва, говоря си с нея по телефона и чакам като отиде в Гръцко да си я гледам по скайп. Целувки на всички ви, благодаря че се сещате за нас и да нацелувате вашите пораснали дечица
Честито на всички майски рожденници, стават на 4 годинки, да са ни живи и здрави най-важното!
Големи сте образи с ролките 
За Миа-може би има бебешки пубертет или ужасните 2 започват,или пък не иска да заспива,за да не като се събуди да те няма?!Нещо такова забелязала ли си?
Мързи я,казвам и да се качи на горния етаж да си прибере играчката или дрехата да си остави,а тя ми отговаря: Е ее не ми се разкарва надолу-нагоре.И не отива 

Искам и аз такъв кафяв каскееееет

) бебе, дай зелена светлина на Дидо в периода - края на юли/август... 

Да ми е жива и здрава, и все такава помощ и подкрепа, че без нея сме за никъде...

Препоръчани теми