Хотел Сириус Бийч в Св.Константин и Елена!

• 22 517
  • 67
  •   1
Отговори
  • В.Търново
Здравейте! Simple Smile
Направихме резервация и депозирахме половината сума в този хотел за 26 август.Много се двуумях между Албена и Св.Константин.Трябваше бързо да реша,за да не изпусна отстъпката от 25% за Сириус Бийч до края на април.Търсих из форумите за отзиви  и мнения за Албена и повечето бяха отрицателни или поне на мен не ми допаднаха предлаганите условия.За Сириус Бийч намерих по-малсо информация ,както положителна така и отрицателна.Но все пак избрах Сириус Бийч.Трябваше хотела да е на плажа,защото тогава децата ще са на 8г.-големия и бебето на 11мес. и така да ни е удобно с целия багаж до плажа.
Споделете вашите впечатления,преживявания за този хотел.Хотела отговаря ли си на 4 звезди,храната как е,чисто ли е в стаите,всичко ,което знаете.Неприятното е,че от чешмите в хотела течала миризлива минерална вода,но при всички положения ще си купуваме минерална.
Дано не съм сбъркала!!!Това лято правим със съпругът ми 10 години брак и исках почивката ни да е в по-хубав хотел и на приемлива цена,а и с децата да ни е удобно придвижването до плажа!

# 1
  • В.Търново
Няма ли кой да сподели как е там? Confused

# 2
  • софия
Ние бяхме по 6.05 в хотел, близо до Сириус Бийч. Аз лично не бих отседнала там. Да, вътре не знам какво е, но плажа...под всякаква критика. Ама то почти няма ивица там...къде ще слагат шезлонги за толкова хора не ми е ясно. Отвън като погледнехме терасите, ръждиви, мръсно си беше около хотела.
А за миризливата минерална вода- това е плюс.
А офертите в комплекс Гранд хотел Варна?
Дай ми е-маил да ти пратя малко снимки около хотела.

# 3
Миналото лято наши познати бяха там. В ресторанта, който представлява кораб често правят сватби, те случиха на циганска сватба Mr. Green Хотелът няма прилежаща територия - нито паркче, нито паркинг. През нощта на сватбата им разбиха колата - не казвам, че са сватбарите Crazy

# 4
  • В.Търново
Ле-ле,опасна работа...Нашата как ще я опазим? ooooh!

# 5
  • В.Търново
Никой друг ли не е ходил в този хотел да сподели мнение и впечатления?!

# 6
  • София
Ние ходим 2 години подред и ни харесва.Хотелът си отговаря на 4-те звезди. Храната е вкусна и разнообразна. Няма да купувате минерална вода. Има си на няколко места автомати за минерална вода. Мисля, че Банкя зареждат. Стаите са просторни и са чисти. чисто е и в и около хотела. А пък какъв скай- бар има само...
Като минус - анимацията е на немски. Няма за децата пързалки или люлки. Плажът наистина под хотела не е много добър, но на 2-3 мин.път в посока комплекса плажът си е добър и цената на шезлонг и чадър беше по 2 лв.
направихме и за тази година резервация за там. Нещо още ако искаш питай, че не се сещам какво да пиша.

# 7
  • В.Търново
Ние ходим 2 години подред и ни харесва.Хотелът си отговаря на 4-те звезди. Храната е вкусна и разнообразна. Няма да купувате минерална вода. Има си на няколко места автомати за минерална вода. Мисля, че Банкя зареждат. Стаите са просторни и са чисти. чисто е и в и около хотела. А пък какъв скай- бар има само...
Като минус - анимацията е на немски. Няма за децата пързалки или люлки. Плажът наистина под хотела не е много добър, но на 2-3 мин.път в посока комплекса плажът си е добър и цената на шезлонг и чадър беше по 2 лв.
направихме и за тази година резервация за там. Нещо още ако искаш питай, че не се сещам какво да пиша.

Кога ще ходите?Като се върнете пиши за впечатленията си и от тази година,дали има нещо различно от преди това!В резервацията си посочих,че запазваме стая със страничен изглед,както беше посочено в офертата,че само такива стаи се предлагат(предполагам другите са за чужденците с директния изглед към морето),да е по-тиха стаята и да има бебешка кошара.Когато ми потвърдиха резервацията ми писаха само,че кошара ще ми бъде осигурена,но за другите неща нищо не ми отговориха,това малко ме притеснява,да не ни сложат на първите етажи точно над плажуващите,което не ме устройва или на гърба на хотела.Трябва ли като отида в агенцията да платя останалата сума да кажа за тези неща.Благодаря!  bouquet

# 8
Преди години почти всяко лято почивах в този курорт (докато още беше хубаво зелено място, идеално за почивка). Последно бях там 2003-та и ми стана зле. Нищо от хубавата стара "Дружба" не беше останало (така е старото име на курорта). Специално за този хотел да кажа, не съм взлизала вътре, не знам как е, мой познат почива там преди години и му хареса. Но там наистина няма хубав плаж.
Хубавият плаж е до станцията на МВР, което си е около 20 минути ходене от този хотел...

# 9
  • В.Търново
Може ли да кажете от хотела до центъра колко е разстоянието,има ли луна парк,как вървят цените на люлките,въртележките?

# 10
  • София

Кога ще ходите?Като се върнете пиши за впечатленията си и от тази година,дали има нещо различно от преди това!В резервацията си посочих,че запазваме стая със страничен изглед,както беше посочено в офертата,че само такива стаи се предлагат(предполагам другите са за чужденците с директния изглед към морето),да е по-тиха стаята и да има бебешка кошара.Когато ми потвърдиха резервацията ми писаха само,че кошара ще ми бъде осигурена,но за другите неща нищо не ми отговориха,това малко ме притеснява,да не ни сложат на първите етажи точно над плажуващите,което не ме устройва или на гърба на хотела.Трябва ли като отида в агенцията да платя останалата сума да кажа за тези неща.Благодаря!  bouquet
В началото на юли. Ще напиша. А ти с коя агенция направи резервация. Аз със Съни турс  втория път, а първия път с Профи турс- винаги са ни давали изглед море. Надявам се и сега да е така. Нали знаеш, че по принцип стаите се разпределят в зависимост от агенцията.
А ти какво резервира - семейна стая с 3 легла или двойна с допълнително? Семейните са над плажа точно. Двойните с допълнително легло са по-нагоре. Аз съм плащала винаги по банкова сметка и тези изисквания си ги писах в допълнителните изисквания.

# 11
  • София
Може ли да кажете от хотела до центъра колко е разстоянието,има ли луна парк,как вървят цените на люлките,въртележките?
Около 20 мин. Има въртележки, батути, колички и пр. и разни влакчета. Но мен ако питаш, ние си ходим на Варна в морската градина. Пък и цените са много по-ниски. С автобуса се стига за нула време и е толкова хубаво там. Има какви ли не развлечения.

# 12
  • В.Търново
Резервирахме със Съни Турс,имат офис тук в Търново и директно на тях плащах,остава да дам половината от сумата,но по-нататък.Резервирах двойна стая с допълнително легло.За плажа не можем да си позволим да вървим на други маста,не искам да разкарвам малкото с количката и до като идем трябва да се връщаме за обяд,а и то ще е на 11 мес. тогава и трябва "да ми е под ръка" хотела като сме на плажа.С баткото няма да има проблем,той е на 8г. и може да върви големи разстояния,но главно с бебчо ще се съобразяваме тогава.Резервирах за 26 август,дано времето не изиграе лоша шега! Simple Smile

# 13
  • В.Търново
И аз съм на мнение,че ще ходим и до Варна,много харесвам града,от любимите ми е! Heart EyesНо няма да е всяка вечер,пак заради малкото,но може би през вечер.Ако времето ни го позволява може да посетим и аквапарка в Златните,имало и един манастир в скалите Аладжа ли се казваше..

# 14
Плажа не е лош според мен, едва ли ще ви се наложи да ходите на други места. По-малък е, на малко заливче мога да го оприлича, и е по-каменисто там морето, но това няма да е проблем мисля, иначе пък е доста красиво. От стаите мисля че и от страничните има вероятност да се вижда морето. Не съм почивала там - това са впечатления от външен оглед.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 14:16 от Arizona

Общи условия

Активация на акаунт