Направихме резервация и депозирахме половината сума в този хотел за 26 август.Много се двуумях между Албена и Св.Константин.Трябваше бързо да реша,за да не изпусна отстъпката от 25% за Сириус Бийч до края на април.Търсих из форумите за отзиви и мнения за Албена и повечето бяха отрицателни или поне на мен не ми допаднаха предлаганите условия.За Сириус Бийч намерих по-малсо информация ,както положителна така и отрицателна.Но все пак избрах Сириус Бийч.Трябваше хотела да е на плажа,защото тогава децата ще са на 8г.-големия и бебето на 11мес. и така да ни е удобно с целия багаж до плажа.
Споделете вашите впечатления,преживявания за този хотел.Хотела отговаря ли си на 4 звезди,храната как е,чисто ли е в стаите,всичко ,което знаете.Неприятното е,че от чешмите в хотела течала миризлива минерална вода,но при всички положения ще си купуваме минерална.
Дано не съм сбъркала!!!Това лято правим със съпругът ми 10 години брак и исках почивката ни да е в по-хубав хотел и на приемлива цена,а и с децата да ни е удобно придвижването до плажа!
Но няма да е всяка вечер,пак заради малкото,но може би през вечер.Ако времето ни го позволява може да посетим и аквапарка в Златните,имало и един манастир в скалите Аладжа ли се казваше..