Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 413
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Цитат
Съзнанието на една жена по време на секс е обсебено от мисли за ежедневните проблеми - работа, деца, домакинство, вечерята, която трябва да сготвят след секса, шопинг, излизане с приятелки и т.н.

Аз сега се зачитам в цитатчето и разбирам, че това всъщност е писано от мъж.
Просто не мога да повярвам, че някоя жена готви вечеря СЛЕД секса. От това би следвало логично мъжът да се е прибрал вкъщи преди нея и да я чака на леглото по еротично бельо или натюр.

Освен това децата, шопингът и излизането с приятелки са наречени "проблеми".
О!!! Извинете, няма начин!!!

Ели Йорданова е мъж.
Като Лиска Mr. Green
Която ми липсва...въпреки узурпираната усмивка.

# 31
От теб се уча,драга.  Mr. Green Тъпа тема-тъп отговор.  Joy
ALF, к`ъф ти е проблемът?
[/quote]

Мисля се за Кари Брадшоу   Flutter Crazy

# 32
Определено не мисля за нищо от изброеното по време на секс Laughing
Всъщност изобщо не мисля,а действам Mr. Green
От подобни статии излиза,че жената не обича секса,никога не мисли за секс,а в главата са и само тенджери,тигани и сополи.
Аз претендирам,че мисля за секс много повече от един мъж Mr. Green

# 33
Аз за това спрях да чета каквито и да е статии в женски списания и сайтове.
Това някаква лелка,която не е получавала секс с месеци да ми обяснява как се чувстват жените по време и след секс и да поставя някакви рамки е смешно.
Кари Брадшоу поне пише по лични наблюдения и излага собствените си мисли,а не рамкира.
Аз също не обичам да се гушкам. Обичам да спя след секс.
Ако не съм прекалено умряла паля цигара.
Мразя сметана,ягоди и други такива гадости. Не обичам и романтична музика. Друго си е един тежък Демолишън Хамър или Слейър да ми овърти главата докато правя секс Laughing
Не мисля за чистене,говене,пране и други такива неща,а се отдавам на случващото се.
Спрете да четете глупости,за да не се изнервяте.

# 34
Аз пък не мога да заспя след секс. Получавам прилив на адреналин ли, някакъв друг хормон ли, и ми става превъзбудено, такова  Mr. Green След секс пуша, или правя секс  Mr. Green
Обаче има и гушкащ секс, не мога да отрека, че и него го хареШвам. Зависи от настроенито.

# 35
  • София
Мога да спя, мога да пуша, мога да пия, мога да се гушкам, винаги е различно.
Но да готвя... едва ли, макар че, ако ме хване глад, може да мацна някоя филия.
Какво им обръщате внимание на тия глупости изобщо.
Живите хора не влизат в рамки.

# 36
  • out of space
Мога да спя, мога да пуша, мога да пия, мога да се гушкам, винаги е различно.
Но да готвя... едва ли, макар че, ако ме хване глад, може да мацна някоя филия.
Какво им обръщате внимание на тия глупости изобщо.
Живите хора не влизат в рамки.

Ето това е!

# 37
  • София
Аз пък почвам да се притеснявам, че всички правите секс, егати...
Че даже и други неща СЛЕД секса.
Смутена съм.

# 38
  • на брега на морето

Който наистина не е тъп никога не може да бъде тъп  Joy

# 39
Мразя да се гушкам,искам да спя след секс!!!Защо се прави на Кари Брадшоу тази жена?Поне да беше интересно,та дори и невярно.Ако искате,да разбием тези дежурни фрази.Ето,аз например,по време на секс не мисля за нищо друго,освен за удоволствие.След секс заспивам като дърво.Понякога казвам:хайде да правим секс,че да премахна напрежението,обаче без целувки,просто бърз и лечебен секс.И дори друга думичка казвам,а не секс.

Мразя да съм съгласна с теб, но написаното се отнася и за мен  Simple Smile

Просто не мога да повярвам, че някоя жена готви вечеря СЛЕД секса.

Е как ще пропусна нощната тарифа  Mr. Green

# 40
  • София

Просто не мога да повярвам, че някоя жена готви вечеря СЛЕД секса.

Е как ще пропусна нощната тарифа  Mr. Green
Да разбирам ли, че си плащате тока?
Мъжът ти още не е направил мост към електромера на съседа???
И ти правиш секс с ТАКЪВ мъж???

# 41
По време на секс си мисля само и единствено за секс. Не го изтърпявам - изживявам го.
А след секс - зависи /вкл. и от човека, с когото го правя/ - може и да заспя, може и да се гушкам, може и цигара да запаля, може да си взема душ, може да изгледам някой филм, ... може да се облека и да си тръгна. Но да готвя след секс или да чистя - то тогава значи не е било секс, а част от домакинските задължения, а аз домакински задължения не изпълнявам, сори!

# 42
  • В събота
Аз пък почвам да се притеснявам, че всички правите секс, егати...
Че даже и други неща СЛЕД секса.
Смутена съм.
А мислите ли за секс по време на готвене  Laughing И правите ли аджеба секс след готвене Simple Smile

Popcorn

Луда Мара,  Peace

# 43
Да разбирам ли, че си плащате тока?
Мъжът ти още не е направил мост към електромера на съседа???
И ти правиш секс с ТАКЪВ мъж???

Ами налага се да плащаме тока - не сме от малцинствата, че да сме пощадени... Sunglasses
А за мост към съседския електромер дори не помисляме  Stop Не че нещо, ама не е много здравословно - съседът е яка мутра с многолюдна охрана...Мразя го този емотикон, но в случая е актуален  #2gunfire

# 44
А мислите ли за секс по време на готвене  Laughing И правите ли аджеба секс след готвене Simple Smile
Веднъж правих секс докато пържех картофки. Или беше обратното? newsm78 Не, първо сложих картофките, а после запретнах полите. Значи така е било! Peace Crazy

Общи условия

Активация на акаунт