Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 417
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък съм подписвала договор за въздържание, за който успях да си спомня чак след три години.
Но когато всичко е наред заспивам, къде гушната, къде просната по гръб, или корем, или както си седя на челна стойка. Laughing

# 16
Дааа, всеки е различен. Аз не мога да кажа еднозначно, как се чуствам след секс /три пъти се поправям, докато напиша правилно думата/. Понякога заспивам веднага /след като съм си събрала краката, разбира се/, друг път ме връхлита една енергия. Определено, не обичам да се лигавим след креватни удоволствия. Но пък обичам да пуша Naughty Няколко пъти ми се е случвало в офиса /там се запознах с мъжа ми/ - след това съм много креативна и ефективна.

# 17
Няколко пъти ми се е случвало в офиса /там се запознах с мъжа ми/ - след това съм много креативна и ефективна.

smile3521

# 18
В БГ всеки втори се мисли я за Кари Брадшоу, я за Мистър Биг.... Crazy

# 19
  • София
Аз съм Кари Брадшоу.
Който каквото ще да си мисли.

Сентенцийки искате ли?

# 20
И какво като се мисли? Може да се мислиш за който искаш,въпроса е дали си този за който се мислиш. Много тъпа тема  ooooh!!!!!!!!!!!!!!

# 21
И какво като се мисли? Може да се мислиш за който искаш,въпроса е дали си този за който се мислиш. Много тъпа тема  ooooh!!!!!!!!!!!!!!
Ето я и авторката на простотията.

# 22
Открай време е ясно, че порядъчнага жена не трябва да изпитва удоволствие от секса. Тя просто го изтърпява, като в това време мисли за порядъчни работи.  Аз това разбрах.  Както , че  авторката  май не е правила истински хубав секс.

# 23
  • София
Ти също си кухавелка.След секс,ако е бил пълноценен,човек просто заспива.Незнам,дали ти се е случвало.Едва имаш сила да кажеш-да,и аз те обичам и просто заспиваш.
Случвало ми се е да искам  да напиша благодарствено писмо. Честно!

Днес май съм късметлийка - втора тема бисер  Laughing Laughing Laughing

Умрем некой да ме анализира, че и да познае  Peace

Само е забравила, че кърпя и чорапи - семките са отживелица  Naughty

# 24
  • София
Открай време е ясно, че порядъчнага жена не трябва да изпитва удоволствие от секса. Тя просто го изтърпява, като в това време мисли за порядъчни работи.  Аз това разбрах.  Както , че  авторката  май не е правила истински хубав секс.

Жената просто съди за другите по себе си.

# 25
Ето я и авторката на простотията.

От теб се уча,драга.  Mr. Green Тъпа тема-тъп отговор.  Joy

# 26

Това с готвенето на вечеря след секса ми идва малко множко.
Но пък и това, че сексът е бил хубав, само ако след това се катурнеш поразена в нокдаун също не ми е валидна формула.

# 27
  • софия
Мина, върхът си! Щях да изпратя отговор по-рано, ама като се захилих....
Момичета, жената си е изкарала парите за статията - преписала или не, клише или не - все тая. Ама това че го обсъждаме е друг въпрос. Мъжете не са един конкретен мъж, нито пък всички ние сме Жената, различни сме. Дори някои са различни през целия ден. Ако на някого не му стиска да излезе навън и да види хората - да чете тази статия и подобни и да си мисли, че живее. Аз се опитвам да се уча от всички.

# 28
Не ви ли повтарят, че заспивате след секс? Mr. Green

# 29
  • софия
От теб се уча,драга.  Mr. Green Тъпа тема-тъп отговор.  Joy
[/quote]
ALF, к`ъф ти е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт