Тази се мисли за Кари Брадшоу

• 9 418
  • 97
  •   1
Отговори
Ето сега се зачитам в Розали и разбирам за какво си мислят мъжете преди по време и след секс,а също така и жените.Статията написана от Ели Йорданова.На тази жена за какво точно й плащат,за клишетата?И всички като нея,а те са много.Как можем да сме сигурни,че всички жени са така,а всички мъже обратното?

Цитат
Съзнанието на една жена по време на секс е обсебено от мисли за ежедневните проблеми - работа, деца, домакинство, вечерята, която трябва да сготвят след секса, шопинг, излизане с приятелки и т.н.

Тази луда ли е?По надолу сигурно твърди,че след секс,жените обичат да се гушкат,а мъжете заспиват.Значи аз,която имам гърди,дупе,прасци,глезени...съм мъж!!!Мразя да се гушкам,искам да спя след секс!!!Защо се прави на Кари Брадшоу тази жена?Поне да беше интересно,та дори и невярно.Ако искате,да разбием тези дежурни фрази.Ето,аз например,по време на секс не мисля за нищо друго,освен за удоволствие.След секс заспивам като дърво.Понякога казвам:хайде да правим секс,че да премахна напрежението,обаче без целувки,просто бърз и лечебен секс.И дори друга думичка казвам,а не секс.Омръзна ми разни кухавелки да ми казват,как да се чувствам,защото съм жена и какво точно чувстват мъжете,защото са мъже.

# 1
Омръзна ми разни кухавелки да ми казват,как да се чувствам,защото съм жена и какво точно чувстват мъжете,защото са мъже.

Ами явно нещо не си 100% жена след като не се вместваш в критериите за такава... Има нещо съмнително след като не обичаш да се гушкаш, и искаш да те изпраскат ей така профилактично само, без чувства и без целувки...  newsm78

# 2
Ти също си кухавелка.След секс,ако е бил пълноценен,човек просто заспива.Незнам,дали ти се е случвало.Едва имаш сила да кажеш-да,и аз те обичам и просто заспиваш.

# 3
Ти ли си на снимката? Много си готик.

# 4
Шанел, не се връзвай! Това трябва да е чувството за хумор на Дон. Екстра си си- и хубва, че и умна  Wink

И на мен не ми се иска понякога да бърборя, да правя комплименти или да се лигавя. Давам по същество и това е... За какво си мисля? Все за хубави неща, но не всички са за общественото ухо/око  Twisted Evil

# 5
Ти на това ако обръщаш внимание... ooooh! Joy
Статии от този род изобщо не ги и зачитам, подминавам ги!
Съветвам те и ти да го правиш! Wink

# 6
"Шанел", ку не беше омъжена - щях да ти предложа. Честно бе, щях...

# 7
Ами нека се мисли бе, аз като не я чета, не ми и пречи.

# 8
С тия два постинга предизвика повече желание у съфорумците си, отколкото с целия си предишен форумски живот.

# 9
Аз също не искам гушкане и обяснения след секс - душ, прегръщам го/или не, както ни е кеф/ и заспиваме, кво има да му се обясняваме?  Rolling Eyes А по време на секс не мисля за цвета на тавана, като започна, значи не правя секс...

пп - май и аз не мисля като типична жена, ако ми е обещал събота следобед да се мотаем из мола например, а му се обадят приятели в последния момент, че ще ритат футбол, само тъжният му поглед ми стига да го изпратя да гони топката и честно - никога до сега не съм му се сърдила! Някак си като знам, че ще се забавлява и на мен ми става хубаво, де да знам...

# 10
С тия два постинга предизвика повече желание у съфорумците си, отколкото с целия си предишен форумски живот.
Ш мъ прощааш, ама аз на "шанел" й се слагам от две години.., че и кусур. Ама не поддава пущината.  Sad

# 11
И аз заспивам, не си сама!
Не разбрах на кое да се възмутя, ама на гушащите се съфорумки мисля.  Mr. Green

# 12
Аз май не схванах идеята - да си кажем какво мислим по време на секс  и какво правим след ли? Щото е ясно, е от списания и форуми ни заливат само с клишета.. newsm78 Даже се чудя как има още кой да ги чете.. #Crazy

Гушкането ми е по време на сън, а не докато се сексим..Честно казано, нито аз, нито любимия заспиваме след това, освен ако не е е било призори.. Embarassed
Не знам изобщо дали имам мисъл по време на това занятие.. newsm78
По-скоро единствено как.. Embarassed
А от бързият и лечебен секс не знам по-хубаво "лекарство" за главоболие, умора и поопънати нерви.. Heart Eyes
Хм..ние се сексим по всяко време на денонощието, добре че не заспиваме.. Sunglasses

# 13
  • Sofia
1000 % съм мъж, убеждавам се за милионен път.
Аз съм мъж  Shocked

# 14
  • Sofia
Ти също си кухавелка.След секс,ако е бил пълноценен,човек просто заспива.Незнам,дали ти се е случвало.Едва имаш сила да кажеш-да,и аз те обичам и просто заспиваш.
Случвало ми се е да искам  да напиша благодарствено писмо. Честно!

Общи условия

Активация на акаунт