Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Аз вчера си взех поръчка от 08.06. но е дошла още в събота.

# 331
  • Испания

Момичета, моля за препоръки за околоочен крем и нощен крем, с нормална към смесена кожа съм, 30г. Peace

Погледна ли продуктите на Coryse Salome-аз лично съм ползвала околоочния и противобръчковия-не мога да кажа дали имат ефект,но са много приятни,леки,ухаят чудесно и правят кожата мекичка,други момичета бяха също доволни. Peace Между другото поръчките ми от петък и неделя днес са шипнати и ги чакам  Hug

# 332
  • В La Redoute и по света
Момичета, имате ли мнение за тези комплекти:
Голям и малък?
Много се чудя кой от двата да поръчам?

# 333
Голям

Уни, големия. Имаме подобен, купих го за дИтето. Разкошен е. Можеш да тъпкаш други съдържими, ако тези не ти харесват.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 10:22 от big pufana

# 334
  • Хасково
 А някой поръчвал ли е това и моля за отзиви http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancaster/Lancaster-Self-Tan-Sa … 50ml/invt/0023870

# 335
Моля някой да ми помогне, при поръчката без да искам натиснах плати чрез телефон,а аз ще платя чрез пай пал, но утре ще вкарам парите в сметката си, писах им , ама  не знам, защото пише, че чакат да им се обадя, а аз не мога, мерси. Peace Hug

# 336
Пуфи, колко е голям големия? Т.е. размерите на куфарчето горе долу.

# 337
Бижунка, нашия не е като този от линка. Плосък е, горе-долу формат А4 си представи. Не съм вкъщи да ти го измеря.  Simple Smile

# 338
Щото този като го гледам Thinking три лака и една пила като си подредя пред очите и виждам едно не повече от 15 см ширина... Малко е това куфарче, иначе би било много удобно.

# 339
  • В La Redoute и по света
Голям

Уни, големия. Имаме подобен, купих го за дИтето. Разкошен е. Можеш да тъпкаш други съдържими, ако тези не ти харесват.  Heart Eyes
Супер, много благодаря.   bouquet

Ако не свърши докато се наканя, ще го поръчам.
А ти кой малък имаш, този, който е по-нисък, пак в такава кутийка ли ?

# 340
Ми не е малък. А4 големина е. Много компактен. Довечера ще Ви го сним и показ, че сега съм на бач.

# 341
  • София
Ми не е малък. А4 големина е. Много компактен. Довечера ще Ви го сним и показ, че сега съм на бач.

И аз имам едно куфарче от сайта и предполагам за него става въпрос:

Много си го харесвам, събрала съм всякакви джаджи за маникюр в него Peace

# 342
Ау, този размер е перфектен! Дай линк към него. Ма аз имам 50 лака и 20 пили + клещички, и какво ли още не за маникюр..., не знам далии този ще ги побере! newsm78 Rolling Eyes

# 343
Бъбхен, същия. Муца е!

# 344
  • София
Ау, този размер е перфектен! Дай линк към него. Ма аз имам 50 лака и 20 пили + клещички, и какво ли още не за маникюр..., не знам далии този ще ги побере! newsm78 Rolling Eyes

За съжаление го няма вече - миналата година съм го купувала. Това куфарче е подобно като размери мисля....

Общи условия

Активация на акаунт