Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 616
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Испания
Моля, опиши ми зеления ковет- на какво мирише, тежък ли е, някой друг с подобна миризма, та да се ориентирам  Praynig Наточила съм се за него, но не смея, че не зная дали ще ми хареса Embarassed
[/quote]
deskata77 ,Определено не е от леките и свежи аромати,нито сладникав,но не е и твърде тежък,сякаш мириша огромен букет с цветя- от тия -креновете,ухае ми на зеленина,топлина,ама че го казах  newsm78.Аз също мнооого му се чудих,защото мненията са твърде противоречиви и крайни-или много харесван или непоносим,накрая рискувах и не сгреших-наистина много ми хареса Peace Съжалявам ,но никак не съм по описанията-не мога да го оприлича на нещо познато-но по принцип си падам по трайните и по-запомнящи се аромати-а този е точно такъв-любим например ми е  Мания на Армани,въпреки че не си приличат.Дано съм ти помогнала Embarassed

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 20:33 от pepina1965

# 407
  • Испания
грешка Embarassed

# 408
Благодаря ти за отговора, pepina1965bouquet  А и цената му е прилична.

# 409
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е това http://www.fragrancedirect.co.uk/Worth/Worth-Je-Reviens-Eau-de-T … 30ml/invt/0002395 ?
Интересува ме дали е сладникав. Искам свеж аромат, а цената му никак не е лоша.
В никакъв случай! Naughty Naughty Naughty Смрад на стар домашен сапун. Close

# 410
  • Испания
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е това http://www.fragrancedirect.co.uk/Worth/Worth-Je-Reviens-Eau-de-T … 30ml/invt/0002395 ?
Интересува ме дали е сладникав. Искам свеж аромат, а цената му никак не е лоша.
В никакъв случай! Naughty Naughty Naughty Смрад на стар домашен сапун. Close
Гертруд,пробвай това http://www.fragrancedirect.co.uk/Revlon/Revlon-Fire-and-Ice-Cool … 0ml/invt/0009845-няма да съжаляваш,аз го имам дори и без капачка и кутия -свеж и траен аромат  Peace

# 411
# 412
Момичета,  имам една поръчка от събота, която все още е In Progress    Shocked

На някой случвало ли му се е нещо подобно?

предната ми е от петък и я получих днес    Heart Eyes

# 413
Този статус означава , че не си платила, аз без да искам натиснах плащане чрезз телефон и ми се появи така, после им писах там  от contact us в сайта  и ми отказаха поръчката, а аз направих друга после. Peace

# 414
Бихте ли ми помогнали за промоционалните кодове. За пръви път поръчвам.Направих пъръчка на 3 продукта, но в полето за промоционален код излиза съобщение,че не е активен или за друга грешка. Как се въвеждат? Каква е поредността. Благодаря ви Hug

# 415
Това е страхотно, всичките нещица са в едни такива луксозни опаковки, много са готини. За самата козметика не мога да кажа, защото не съм я ползвала.
Ковета и на мен много ми допада.
Аз чакам поръчка до англ. адрес от 16,06 да я шипнат, още- нищо.

# 416
Този статус означава , че не си платила, аз без да искам натиснах плащане чрезз телефон и ми се появи така, после им писах там  от contact us в сайта  и ми отказаха поръчката, а аз направих друга после. Peace

Благодаря ти! Но всъщност сега погледнах и видях, че е подготвена за изпращане  Peace

Все още нямам идея защо се получи така ....

# 417
Откакто пазарувам от тук доста парфюми, които възнамерявах да си купя(когато му дойде времето) се изчерпаха и не ги зареждат. Дали и тук са на доизживяване? Забелазвали ли сте да заредят изчерпан парфюм, който сте си били набелязали? Да знам дали да се надявам......

# 418
  • In The Middle Of Nowhere
Откакто пазарувам от тук доста парфюми, които възнамерявах да си купя(когато му дойде времето) се изчерпаха и не ги зареждат. Дали и тук са на доизживяване? Забелазвали ли сте да заредят изчерпан парфюм, който сте си били набелязали? Да знам дали да се надявам......

Да един парфюм, който исках докато се наканя да го поръчам и ми го даде в кошницата като изчерпан. След това отново се появи, но не знам дали е редовна парктика или са само еденични случаи  Peace

# 419
  • Балчик
Да и аз съм наблюдавала няколко парфюма- изчерпват се и пак зареждат. Но други повече не ги заредиха. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт